Hype'O Dream lost nieuwe namen

Maxine Decaluwé-13 maart 2023 om 13:30- Foto:

Wendy Wei via Pexels

De tickets voor Hype'O Dream vliegen de deur uit. 74% van de tweede wave is inmiddels al uitverkocht. Het Waregems dancefestival breidt de line-up uit met tal van nieuwe dj's. Feestje gegarandeerd!

De line-up begint vorm te krijgen met deze spetterende dj's: 5napback, Coone, D'Angello & Francis, DJ F.R.A.N.K., Louis XIV ft. Jamie-Lee Six, Jan Vervloet, Lennert Wolfs, Lowriderz, M.I.K.E. PUSH, Michiel Cnudde, Seth Hills, Sven Lanvin en Yves Deruyter. Ook Jinho 9 (bekend van TikTok) en rapper Jonna Fraser komen de weide onveilig maken.

Eerder werden namen als Michael Amani, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, Regi ft. Pauline, Viktor & Kobe, Ronnie Flex en Sylver (DJ WOUT FT. SILVY) aangekondigd.

Het verkoopsysteem werkt in waves en start vanaf 45 euro. Voor een combi betaal je 84 euro. t' Is voor de snelle vogels, want er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar voor deze spotprijzen.

Met een openingsavond op vrijdag, is het festival dit jaar officieel uitgegroeid tot een echte tweedaagse. Het festival loopt van 14 tot 15 juli.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Måneskin komt naar Rock Werchter

Karen Luiken-15 november 2023 om 07:20

Je hebt al heel veel redenen om uit te kijken naar de zomer. Rock Werchter heeft deze week niet één, maar twee nieuwe headliners bekendgemaakt. De meest recente: Måneskin.

Het optreden in 2022 is blijkbaar goed bevallen, want Måneskin keert komend jaar terug naar het podium van Rock Werchter. De Italiaanse band sluit op vrijdag 5 juli de main stage af.

Eerder deze week maakte de organisatie van het festival bekend dat Dua Lipa gestrikt is als headliner op zaterdag 6 juli. Zij sluit die dag de main stage af. Een dagje later, op zondag 7 juli, is die eer aan de Foo Fighters.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vanaf vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer