Hype'O Dream lost nieuwe namen

Maxine Decaluwé-13 maart 2023 om 13:30- Foto:

Wendy Wei via Pexels

De tickets voor Hype'O Dream vliegen de deur uit. 74% van de tweede wave is inmiddels al uitverkocht. Het Waregems dancefestival breidt de line-up uit met tal van nieuwe dj's. Feestje gegarandeerd!

De line-up begint vorm te krijgen met deze spetterende dj's: 5napback, Coone, D'Angello & Francis, DJ F.R.A.N.K., Louis XIV ft. Jamie-Lee Six, Jan Vervloet, Lennert Wolfs, Lowriderz, M.I.K.E. PUSH, Michiel Cnudde, Seth Hills, Sven Lanvin en Yves Deruyter. Ook Jinho 9 (bekend van TikTok) en rapper Jonna Fraser komen de weide onveilig maken.

Eerder werden namen als Michael Amani, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, Regi ft. Pauline, Viktor & Kobe, Ronnie Flex en Sylver (DJ WOUT FT. SILVY) aangekondigd.

Het verkoopsysteem werkt in waves en start vanaf 45 euro. Voor een combi betaal je 84 euro. t' Is voor de snelle vogels, want er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar voor deze spotprijzen.

Met een openingsavond op vrijdag, is het festival dit jaar officieel uitgegroeid tot een echte tweedaagse. Het festival loopt van 14 tot 15 juli.

Reinier Zonneveld Presents R² Festival: wereldse line-up!

Joyce Vander Auwera-16 mei 2024 om 12:00

Technokoning Reinier Zonneveld komt met zijn eigen festival, Reinier Zonneveld Presents: R², met een spectaculaire line-up die onder andere Kobosil, Klangkuenstler, Paul Elstak en Eli Brown omvat. Full line-up vind je onderaan dit artikel!

De grote verrassing? De Duitse harddance-legende Scooter maakt na jaren eindelijk zijn comeback op een Nederlandse stage.

Highlights

  • Reinier Zonneveld: Bekend om zijn marathon DJ-sets en Guinness World Record voor de langste elektronische liveset (11u11min!). Hij trekt deze zomer alle registers open.
  • Innovatieve AI Samenwerking: Reinier draait back-to-back met zijn AI-tegenhanger, R², in een wereldprimeur liveset tussen mens en AI. Getraind op meer dan 2000 uur muziek en opnames van meer dan 1000 liveshows van de afgelopen vijftien jaar, brengt R² een ongekend niveau van spontaniteit en harmonie in de performance.
  • Zeven podia: Gehost door iconische muziekorganisaties en clubs, waaronder De Marktkantine, STOOR, Unreal, Amnesia Ibiza's Pyramid, Kompass Klub en Filth On Acid.

Het slimme AI-model van Reinier Zonneveld is ontworpen om tijdens liveshows on the spot nieuwe tracks te maken. Het gebruikt loops, samples en andere live-elementen die naadloos aansluiten bij Reiniers improvisaties op het podium. Dit project doorbreekt de normen van de muziekindustrie en voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan liveoptredens. Met deze revolutionaire aanpak omarmt Reinier de technologische vooruitgang en vernieuwt hij de live muziekervaring door zijn samenwerking met het AI-model.

Reinier Zonneveld:

“R² Festival is een viering van elektronische muziek. We hebben een ongelooflijke line-up samengesteld die het beste van de scene vertegenwoordigt, en met de introductie van R² verleggen we de grenzen van liveoptredens. Ik kan niet wachten tot iedereen dit unieke evenement gaat ervaren!”

Praktische Informatie:

  • Datum en locatie: 17 augustus in het iconische Spaarnwoude, Nederland.
  • Ticketverkoop: Preregistratie voor early bird tickets opent op 22 mei om 17:22 uur. De eerste 2222 tickets worden verkocht voor slechts €22,22! Reguliere ticketverkoop start op 24 mei.

Dit eendaagse festival belooft een hoogtepunt te worden voor fans van techno en elektronische muziek. Check de website voor meer informatie en tickets.

Paradise City Festival lost volledige line-up

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 11:36

Terwijl de dagen langer worden en de zon (hopelijk snel) feller schijnt, maakt iedereen zich klaar voor een zomer vol vrienden, muziek en vibes. Met nog maar zes weken te gaan is het Paradise City-team meer dan klaar om bezoekers te verwelkomen voor de grootste editie tot nu toe. Om de feestvierders al wat op te warmen heeft de organisatie nu de volledige line-up aangekondigd.

Paradise City vindt dit jaar plaats op 28, 29 en 30 juni. Het festival is niet enkel 's werelds duurzaamste festival, maar staat ook bekend om zijn pittoreske locatie aan het water en om zijn indrukwekkende podiumontwerp en de licht- en geluidsproducties van hoge kwaliteit.

Tussen al die nieuwe namen, bevinden zich een paar echte pareltjes. David August, bijvoorbeeld, zal eindelijk zijn langverwachte nieuwe live AV show presenteren, doordrenkt met de melancholische, emotionele klanken die zo kenmerkend zijn voor deze producer. Dival Consoles en Rex The Dog zijn ook van plan om bruisende live shows te geven waarbij ze de diepere en creatieve kanten van live elektronische muziek laten zien. Met de Britse house DJ sensatie, Sally C die back to back gaat met de Brusselse Driss Benis aka OCB, is de extatische energie op de Contrast Stage van zaterdag gegarandeerd.

Maar Paradise City zou Paradise City niet zijn zonder de 'local legends', dus krijgen ook enkele talenten van eigen bodem een plaats op het festival, waaronder Bjeor, Catalina, Eline Anne & r.omy, Odymel en RIET.

Opgewarmd? Stop dan met twijfelen, want de tickets vliegen de deur uit. Dagkaarten voor zaterdag en kampeertickets zijn bijna volledig uitverkocht. (Er zijn er nog maar een paar honderd van over!) Dus de klok tikt als je erbij wilt zijn...

Ontdek meer