Menstruatiecups razend populair door 'The Last Of Us'

Karen Luiken-28 februari 2023 om 07:30

De menstruatiecup is plotseling een stuk populairder in de Verenigde Staten dankzij een aflevering van ‘The Last Of Us’. Daarin is te zien hoe Ellie, het hoofdpersonage dat gespeeld wordt door Bella Ramsey, een menstruatiecup krijgt na een lange reis.

In eerste instantie lijkt Ellie een beetje door de war als ze de cup krijgt. Ze heeft het ding nog nooit gezien en weet dan ook niet wat ze ermee moet. Maar als ze eenmaal door heeft wat het is, begint ze te lachen.

De scène heeft volgens TMZ voor enthousiasme gezorgd bij fans. De entertainmentwebsite zegt dat verschillende Amerikaanse bedrijven die menstruatiecups verkopen, plots een flinke omzetstijging zien sinds de aflevering van ‘The Last Of Us’.

Een woordvoerder van het bedrijf The Flex Co. zegt dat het om een stijging van 400 procent gaat, en is blij dat de serie meehelpt aan het wegnemen van het stigma op ongesteldheid.

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

Ontdek meer