Menstruatiecups razend populair door 'The Last Of Us'

Karen Luiken-28 februari 2023 om 07:30

De menstruatiecup is plotseling een stuk populairder in de Verenigde Staten dankzij een aflevering van ‘The Last Of Us’. Daarin is te zien hoe Ellie, het hoofdpersonage dat gespeeld wordt door Bella Ramsey, een menstruatiecup krijgt na een lange reis.

In eerste instantie lijkt Ellie een beetje door de war als ze de cup krijgt. Ze heeft het ding nog nooit gezien en weet dan ook niet wat ze ermee moet. Maar als ze eenmaal door heeft wat het is, begint ze te lachen.

De scène heeft volgens TMZ voor enthousiasme gezorgd bij fans. De entertainmentwebsite zegt dat verschillende Amerikaanse bedrijven die menstruatiecups verkopen, plots een flinke omzetstijging zien sinds de aflevering van ‘The Last Of Us’.

Een woordvoerder van het bedrijf The Flex Co. zegt dat het om een stijging van 400 procent gaat, en is blij dat de serie meehelpt aan het wegnemen van het stigma op ongesteldheid.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer