Menstruatiecups razend populair door 'The Last Of Us'

Karen Luiken-28 februari 2023 om 07:30

De menstruatiecup is plotseling een stuk populairder in de Verenigde Staten dankzij een aflevering van ‘The Last Of Us’. Daarin is te zien hoe Ellie, het hoofdpersonage dat gespeeld wordt door Bella Ramsey, een menstruatiecup krijgt na een lange reis.

In eerste instantie lijkt Ellie een beetje door de war als ze de cup krijgt. Ze heeft het ding nog nooit gezien en weet dan ook niet wat ze ermee moet. Maar als ze eenmaal door heeft wat het is, begint ze te lachen.

De scène heeft volgens TMZ voor enthousiasme gezorgd bij fans. De entertainmentwebsite zegt dat verschillende Amerikaanse bedrijven die menstruatiecups verkopen, plots een flinke omzetstijging zien sinds de aflevering van ‘The Last Of Us’.

Een woordvoerder van het bedrijf The Flex Co. zegt dat het om een stijging van 400 procent gaat, en is blij dat de serie meehelpt aan het wegnemen van het stigma op ongesteldheid.

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Netflix lost trailer van eerste Spaanse sportdocu 'LALIGA: All Access'

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 14:02

Netflix heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven van 'LALIGA: All Access', over de bekende Spaanse voetbalcompetitie. De serie, meteen ook de allereerste Spaanse sportdocumentaire, is vanaf 19 juli beschikbaar.

LALIGA gaat niet alleen over voetbal; het gaat over passie, het gaat over spanning. LALIGA wordt beslist op het veld, maar ook daarbuiten: in de kleedkamer, op de tribunes, in de buitenwijken van het stadion, op de wedstrijddag. “We volgen de ontwikkelingen van revelatie Girona maar zien ook van dichtbij hoe de carrières van spelers zoals Rakitic bij Sevilla, Mata bij Getafe en Muniaín bij Athletic Bilbao dit seizoen eindigden. En we zien van dichtbij hoe spelers en fans de grote derby's van het land beleven, en natuurlijk ook El Clásico.”

De uitvoerend producent van de docuserie, Alex Martínez Roig, prijst het project als een primeur voor een van 's werelds grootste voetbalcompetities en benadrukt het belang van het menselijk maken van atleten. De serie belooft de diversiteit en kracht van LALIGA te laten zien, samen met de band tussen fans en clubs, en de persoonlijke uitdagingen van spelers en coaches.

De documentairereeks richt zich op de LALIGA-competitie van 2023-2024, een van de beste voetbalcompetities ter wereld. Unieke clubs strijden het hele seizoen met hun sterke en zwakke punten. Met onbeperkte toegang achter de schermen en persoonlijke verhalen, belooft 'LALIGA: All Access' een must-watch te worden voor fans van een van de meest gevolgde competities ter wereld.

Ontdek meer