Doodsoorzaak van 'Walking Dead'-acteur Jansen Panettiere bekend

Karen Luiken-28 februari 2023 om 07:19

Jansen Panettiere kwam op 19 februari om het leven door een hartvergroting. Dat blijkt uit nieuwe berichten waarin de doodsoorzaak van de 28-jarige ‘Walking Dead’-acteur bekend wordt gemaakt.

Jansen, het broertje van ‘Scream’-actrice Hayden Panettiere, is getroffen door een (acute) vergroting van het hart. “Hoewel het weinig troost biedt, heeft de medische onderzoeker gemeld dat het plotselinge overlijden van Jansen te wijten was aan cardiomegalie (vergroot hart), in combinatie met complicaties met de aortaklep”, laat de familie van de acteur weten aan ABC News.

“Jansens hart was te zien in zijn ogen, en zijn charme in zijn briljante innemende glimlach, zijn ziel in zijn meesterlijke en onthullende schilderijen, en de vreugde van het leven in zijn droge humor”, vervolgt de familie in een verklaring. “Zijn charisma, warmte, mededogen voor anderen en zijn creatieve geest zullen voor altijd in ons hart leven en in de harten van iedereen die hij tegenkwam.”

Nieuw album Billie Eilish is klaar

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:20

Billie Eilish heeft groot nieuws voor haar fans. De zangeres maakt via Instagram bekend dat haar nieuwe album eindelijk af is.

“Mijn album is gemasterd”, schrijft Billie bij een reeks foto's van zichzelf. Daarmee bedoelt de zangeres dat de nummers op haar plaat zijn afgewerkt. ‘Mastering’ betekent namelijk het achteraf bewerken van een eindmix op het gebied van volume en kleur.

Het album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn, wordt de opvolger van de uit 2021 afkomstige plaat ‘Happier Than Ever’. Het wordt het derde studioalbum van Billie.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer