Doodsoorzaak van 'Walking Dead'-acteur Jansen Panettiere bekend

Karen Luiken-28 februari 2023 om 07:19

Jansen Panettiere kwam op 19 februari om het leven door een hartvergroting. Dat blijkt uit nieuwe berichten waarin de doodsoorzaak van de 28-jarige ‘Walking Dead’-acteur bekend wordt gemaakt.

Jansen, het broertje van ‘Scream’-actrice Hayden Panettiere, is getroffen door een (acute) vergroting van het hart. “Hoewel het weinig troost biedt, heeft de medische onderzoeker gemeld dat het plotselinge overlijden van Jansen te wijten was aan cardiomegalie (vergroot hart), in combinatie met complicaties met de aortaklep”, laat de familie van de acteur weten aan ABC News.

“Jansens hart was te zien in zijn ogen, en zijn charme in zijn briljante innemende glimlach, zijn ziel in zijn meesterlijke en onthullende schilderijen, en de vreugde van het leven in zijn droge humor”, vervolgt de familie in een verklaring. “Zijn charisma, warmte, mededogen voor anderen en zijn creatieve geest zullen voor altijd in ons hart leven en in de harten van iedereen die hij tegenkwam.”

Ex-Miss Chayenne laat borsten vergroten

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 16:53

De Vlaamse schone Chayenne Van Aarle, vooral bekend als ex-Miss België, heeft in een interview met Het Laatste Nieuws openlijk verteld over haar borstvergroting. “Ik voelde me een Miss België met mandarijnenborstjes”, klonk het o.a. aan HLN.

Chayenne gaf een open en eerlijk interview aan Het Laatste Nieuws vanuit een chirurgische kliniek in Istanbul. Daar liet ze zopas een borstvergroting uitvoeren, en daar zat ze al een tijdje aan te denken.

“Ik keek in de spiegel en zag een mooie, fiere vrouw met twee lege theezakjes. Ik voel me nu echt twintig keer vrouwelijker”, klinkt het bij een opgeluchte Chayenne.

Vorig jaar werd ze op 23-jarige leeftijd gekroond tot Miss België, maar toch bleef ze onzeker over het formaat van haar borsten. maar daar heeft ze nu eindelijk iets aan durven doen en praat er nu volledig vrijuit over.

Chapeau Chayenne!

Holi: zo duur was het kapsel van Halle Bailey in 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-30 mei 2023 om 14:17

De gloednieuwe film ‘The Little Mermaid’ heeft veel geld gekost. In het totaal zo’n 200 miljoen dollar, waarvan een behoorlijk deel naar de oranje lokken van hoofdrolspeelster Halle Bailey zijn gegaan.

Het was belangrijk dat Halle, die al jaren dreadlocks draagt, oranje haar zou krijgen voor haar hoofdrol in ‘The Little Mermaid’. Ze hadden natuurlijk een pruik voor haar kunnen kopen, maar in plaats daarvan werd gekozen voor een andere optie. Een veel duurdere optie. Haarstyliste Camille Friend werd ingeschakeld en zorgde ervoor dat de dreadlocks van Halle een oranje gloed kregen.

Hoe ze dat heeft gedaan? De bestaande dreadlocks van Halle zijn bewaard gebleven en daar zijn drie verschillende kleuren rood omheen gewikkeld. “We hebben de interne structuur van haar haren niet aangepast”, vertelt de haarstyliste volgens Variety. Wel moesten er soms stukken haar verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.

Al met al heeft het uren geduurd voordat het kapsel van Halle perfect was. En tja, dat kost natuurlijk geld. “Minimaal 140.000 euro”, zegt de haarstyliste.

Ontdek meer