'Adele is verloofd met Rich Paul'

Karen Luiken-28 februari 2023 om 07:13

Adele is naar verluidt verloofd. Als we de geruchten mogen geloven, stapt de 34-jarige zangeres binnenkort in het huwelijksbootje met haar 41-jarige vriend Rich Paul. Dat meldt de roddelsite Deux Moi, die de beweringen van een ‘zeer betrouwbare bron’ heeft gehoord.

Adele heeft de geruchtenmolen een extra slinger gegeven door afgelopen weekend tijdens een show in Las Vegas een grote diamanten ring om haar vinger te dragen. Ze zou een zomerhuwelijk in gedachte hebben, die plaats zou vinden twee jaar nadat ze haar relatie met Rich Paul openbaar maakte.

Het zou kunnen dat Adele al veel langer verloofd is dan nu blijkt. De ring waar we het net over hadden, zat vorig jaar in februari namelijk ook al om de vinger van de zangeres. Het zou dus kunnen dat ze al een behoorlijke poos geleden ten huwelijk is gevraagd, maar daar nog nooit iets over heeft gedeeld.

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Ontdek meer