'Adele is verloofd met Rich Paul'

Karen Luiken-28 februari 2023 om 07:13

Adele is naar verluidt verloofd. Als we de geruchten mogen geloven, stapt de 34-jarige zangeres binnenkort in het huwelijksbootje met haar 41-jarige vriend Rich Paul. Dat meldt de roddelsite Deux Moi, die de beweringen van een ‘zeer betrouwbare bron’ heeft gehoord.

Adele heeft de geruchtenmolen een extra slinger gegeven door afgelopen weekend tijdens een show in Las Vegas een grote diamanten ring om haar vinger te dragen. Ze zou een zomerhuwelijk in gedachte hebben, die plaats zou vinden twee jaar nadat ze haar relatie met Rich Paul openbaar maakte.

Het zou kunnen dat Adele al veel langer verloofd is dan nu blijkt. De ring waar we het net over hadden, zat vorig jaar in februari namelijk ook al om de vinger van de zangeres. Het zou dus kunnen dat ze al een behoorlijke poos geleden ten huwelijk is gevraagd, maar daar nog nooit iets over heeft gedeeld.

Liam Payne had drugs in lichaam bij overlijden

Karen Luiken-22 oktober 2024 om 06:34

Liam Payne had meerdere soorten drugs in zijn lichaam toen hij afgelopen woensdag overleed na een val van een balkon bij een hotel in Argentinië. Dat blijkt volgens ABC News uit toxicologisch onderzoek.

In het lichaam van Liam zijn cocaïne, roze cocaïne, crack en een kalmeringsmiddel aangetroffen. Volgens bronnen lag er in zijn hotelkamer een pijpje om de drugs mee te kunnen roken.

Het vermoeden dat Liam verdovende middelen zou hebben gebruikt vlak voor de fatale val, was er al. Een hotelmedewerker van het hotel waar Liam sliep, had de hulpdiensten gebeld vanwege een ‘agressieve man die mogelijk onder invloed was van drugs of alcohol’.

Nog nooit zoveel luisteraars voor One Direction

Karen Luiken-21 oktober 2024 om 06:43

Sinds het overlijden van Liam Payne hebben er nog nooit zoveel mensen naar One Direction geluisterd. Muziekwebsite Comlpex meldt dat de band op de dag na de plotselinge dood van Liam het hoogste aantal luisteraars op één dag heeft behaald.

De muziek van One Direction werd op donderdag 17 oktober maar liefst 57,5 miljoen keer beluisterd. Ook staat de band, die in 2015 een pauze voor onbepaalde tijd aankondigde zodat alle leden solo konden gaan, volgens Forbes bovenaan de hitlijsten van de Britse tak van Spotify.

Afgelopen woensdag stierf Liam na een val van een balkon in Argentinië. De politie gaat er na onderzoek vanuit dat de zanger zelf van het balkon is gesprongen. Hij werd slechts 31 jaar.

Ontdek meer