'Adele is verloofd met Rich Paul'

Karen Luiken-28 februari 2023 om 07:13

Adele is naar verluidt verloofd. Als we de geruchten mogen geloven, stapt de 34-jarige zangeres binnenkort in het huwelijksbootje met haar 41-jarige vriend Rich Paul. Dat meldt de roddelsite Deux Moi, die de beweringen van een ‘zeer betrouwbare bron’ heeft gehoord.

Adele heeft de geruchtenmolen een extra slinger gegeven door afgelopen weekend tijdens een show in Las Vegas een grote diamanten ring om haar vinger te dragen. Ze zou een zomerhuwelijk in gedachte hebben, die plaats zou vinden twee jaar nadat ze haar relatie met Rich Paul openbaar maakte.

Het zou kunnen dat Adele al veel langer verloofd is dan nu blijkt. De ring waar we het net over hadden, zat vorig jaar in februari namelijk ook al om de vinger van de zangeres. Het zou dus kunnen dat ze al een behoorlijke poos geleden ten huwelijk is gevraagd, maar daar nog nooit iets over heeft gedeeld.

Adele komt voorlopig niet met nieuwe muziek

Karen Luiken-17 juli 2024 om 06:47

Fans van Adele hoeven op korte termijn geen nieuwe muziek van de zangeres te wachten. De ‘Skyfall’-ster heeft in een interview met het Duitse medium ZDF laten weten dat ze zich de komende tijd op andere dingen gaat focussen.

“Ik heb helemaal geen plannen voor nieuwe muziek”, aldus Adele. De zangeres is in augustus een tijdje in Duitsland voor een reeks concerten en wil daarna een grote pauze nemen. “Ik denk dat ik een tijdje andere creatieve dingen wil doen.”

Het is niet de eerste keer dat Adele haar fans laat wachten op nieuwe muziek. Haar debuutalbum kwam uit in 2008, de opvolger daarvan in 2011 en haar derde studioalbum in 2015. Haar vierde en laatste plaat verscheen in 2021.

Emma Roberts ten huwelijk gevraagd

Karen Luiken-17 juli 2024 om 06:41

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Emma Roberts en haar vriend Cody John. Het koppel laat via social media weten verloofd te zijn.

“Ik schrijf het hier maar op voordat mijn moeder het aan iedereen vertelt”, aldus Emma bij een foto van zichzelf en haar grote liefde Cody. Op de selfie lacht Emma haar tanden bloot en toont ze vol trots haar verlovingsring. Cody kijkt minstens net zo vrolijk als zijn toekomstige vrouw.

De lovebirds zijn nu twee jaar samen. Het nieuws over hun romance kwam in augustus 2022 naar buiten toen Cody een foto deelde waarop hij Emma kuste. Vóór deze relatie was Emma samen met Garrett Hedlund, met wie ze ook een 3-jarige zoon heeft.

Ontdek meer