Tickets finale 'De Mol' nu te koop!

Dieter Blarinckx-27 februari 2023 om 17:02

Afgelopen zondag werd er eindelijk meer nieuws bekendgemaakt rond het nieuwe seizoen van 'De Mol': vanaf 19 maart start de nieuwe zoektocht naar de saboteur. En de ontknoping kan je live meevolgen op 7 mei!

Molloten zetten maar beter 7 mei in hun agenda, want dan zal de finale van het nieuwe seizoen van 'De Mol' plaatsvinden en jij kan erbij zijn!

Beleef de ontknoping van dit razendspannende nieuwe seizoen in het bijzijn van de kandidaten en de crew van 'De Mol' op 7 mei in Kinepolis Antwerpen. Tickets zijn nu alvast te koop. Voor een ticket betaal je zo'n 14,95 EUR.

Het nieuwe en elfde seizoen van het populaire Vlaamse Play4-programma ‘De Mol’, zal vanaf 19 maart terug te zien zijn op tv. Vanaf die dag gaat Vlaanderen samen met presentator Gilles De Coster op zoek naar de saboteur in de groep onbekende Vlamingen. De plaats waar dit nieuwe seizoen zich afspeelt? De zonnige Amerikaanse staat Arizona.

Scoor nu dus alvast je tickets voor de live ontknoping op 7 mei via de website van Play4 of Kinepolis.

Pano brengt problematiek gendertwijfel in beeld

Maxine Decaluwé-28 maart 2023 om 10:10- Foto:

vrt

Pano maakt moeilijke onderwerpen bespreekbaar. In de derde aflevering wordt de problematiek van tieners met gendertwijfel onder de aandacht gebracht. We krijgen antwoorden op hoe deze jongeren kunnen geholpen worden, wat hun twijfels zijn en wat de wetenschap kan bijdragen.

“Zit ik wel in het juiste lichaam?”, een vraag die heel wat jongeren zich vandaag de dag stellen. En dat aantal is de laatste jaren gestegen. Het Kinderen- en Jongerengenderteam van het UZ Gent, behandelt vandaag 40 keer zoveel jongeren in tegenstelling tot 15 jaar geleden. Maar liefst 425 jongeren staan vandaag op de wachtlijst.

In de derde aflevering komt onder andere Nora Monsecour, danseres en transvrouw, aan het woord. Op elfjarige leeftijd startte ze al met puberteitsremmers, medicatie die geen geslachtshormonen meer aanmaakt. "Ik heb nooit twijfels gehad. Mijn expressie naar het vrouwelijke is er altijd geweest.”

Pano zakt ook verder af naar Finland. Daar blijken de artsen terughoudender te handelen. “90 procent van de jongeren met gendertwijfel waren biologische meisjes. Het risico bestaat dat ze medische transitie zien als een oplossing voor problemen als angststoornissen of autisme”, zegt kinderpsychiater Riittakerttu Kaltiala.

Is een hormonale behandeling effectief de juiste zorg voor transtieners? Je ziet het woensdag 29 maart om 21.40 uur op Eén.

Deze bewoner moet het ‘Big Brother’-huis verlaten

Karen Luiken-27 maart 2023 om 14:46

Voor de finale van ‘Big Brother’ is slechts plek voor drie personen. Vanmorgen waren dat er nog vijf: Bart, Jason, Charlotte, Jolien en Lindsey. Afgelopen zaterdag werd al aangekondigd dat één van hen het huis vandaag zou moeten verlaten en het is inmiddels bekend wie dat is. Benieuwd? Check onderstaand filmpje. Later deze week wordt er nog één iemand weg gestuurd.

Ontdek meer