Tickets finale 'De Mol' nu te koop!

Dieter Blarinckx-27 februari 2023 om 17:02

Afgelopen zondag werd er eindelijk meer nieuws bekendgemaakt rond het nieuwe seizoen van 'De Mol': vanaf 19 maart start de nieuwe zoektocht naar de saboteur. En de ontknoping kan je live meevolgen op 7 mei!

Molloten zetten maar beter 7 mei in hun agenda, want dan zal de finale van het nieuwe seizoen van 'De Mol' plaatsvinden en jij kan erbij zijn!

Beleef de ontknoping van dit razendspannende nieuwe seizoen in het bijzijn van de kandidaten en de crew van 'De Mol' op 7 mei in Kinepolis Antwerpen. Tickets zijn nu alvast te koop. Voor een ticket betaal je zo'n 14,95 EUR.

Het nieuwe en elfde seizoen van het populaire Vlaamse Play4-programma ‘De Mol’, zal vanaf 19 maart terug te zien zijn op tv. Vanaf die dag gaat Vlaanderen samen met presentator Gilles De Coster op zoek naar de saboteur in de groep onbekende Vlamingen. De plaats waar dit nieuwe seizoen zich afspeelt? De zonnige Amerikaanse staat Arizona.

Scoor nu dus alvast je tickets voor de live ontknoping op 7 mei via de website van Play4 of Kinepolis.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!