Tickets finale 'De Mol' nu te koop!

Dieter Blarinckx-27 februari 2023 om 17:02

Afgelopen zondag werd er eindelijk meer nieuws bekendgemaakt rond het nieuwe seizoen van 'De Mol': vanaf 19 maart start de nieuwe zoektocht naar de saboteur. En de ontknoping kan je live meevolgen op 7 mei!

Molloten zetten maar beter 7 mei in hun agenda, want dan zal de finale van het nieuwe seizoen van 'De Mol' plaatsvinden en jij kan erbij zijn!

Beleef de ontknoping van dit razendspannende nieuwe seizoen in het bijzijn van de kandidaten en de crew van 'De Mol' op 7 mei in Kinepolis Antwerpen. Tickets zijn nu alvast te koop. Voor een ticket betaal je zo'n 14,95 EUR.

Het nieuwe en elfde seizoen van het populaire Vlaamse Play4-programma ‘De Mol’, zal vanaf 19 maart terug te zien zijn op tv. Vanaf die dag gaat Vlaanderen samen met presentator Gilles De Coster op zoek naar de saboteur in de groep onbekende Vlamingen. De plaats waar dit nieuwe seizoen zich afspeelt? De zonnige Amerikaanse staat Arizona.

Scoor nu dus alvast je tickets voor de live ontknoping op 7 mei via de website van Play4 of Kinepolis.

‘Vampire Diaries’-acteur komt naar Heroes Comic Con in België

Karen Luiken-27 mei 2024 om 14:00

De organisatie van Heroes Comic Con heeft een populair gezicht weten te strikken voor de aankomende editie van het evenement. Niemand minder dan ‘The Vampire Diaries’-acteur Ian Somerhalder komt op 19 en 20 oktober naar Brussels Expo.

Ian staat vooral bekend om zijn rol in Damon Salvatore in ‘The Vampire Diaries’, maar had daarnaast ook rollen in de series ‘V Wars’, ‘Lost’, ‘Smallville’, ‘Young Americans’ en ‘Tell Me You Love Me’. Ook was hij te zien in de films ‘The Rules of Attraction’, ‘The Tournament’, ‘The Anomaly’ en ‘How to Make Love to a Woman’.

Fans die de acteur altijd al een keertje in het echt hebben willen zien, krijgen daar in het weekend van 19 en 20 oktober de tijd voor. Dan is Ian aanwezig bij het popcultuurfestival van Heroes Comic Can in Brussels Expo. Hij is beschikbaar voor fotoshoots, signeersessies, panels en meet & greets.

Taylor Swift voegt extra openingsacts toe aan 'Eras Tour'

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 12:35

Taylor Swift heeft een verrassing voor Swifties die naar 'The Eras Tour'-show gaan in Londen. De zangeres voegt extra openingacts toe die, samen met Paramore, het publiek zullen opwarmen voordat de Amerikaanse popster zelf het podium betreedt.

"Ik heb net ontdekt dat Fortnight nummer één staat op de Britse hitlijst. Jullie zijn geweldig en ik kan niet wachten om jullie zo snel te zien", schrijft ze in een Instagramstory. "Ik dacht dat dit een leuk moment zou zijn om de eerste groep openingsacts aan te kondigen die ik aan de Londense shows zal toevoegen. Zij zullen voor Paramore optreden. Ik heb artiesten gekozen wiens muziek ik graag luister en die een extra boost zullen geven aan onze shows in Wembley."

Paramore was al eerder aangekondigd als openingsact voor de hele Europese tournee. Nu worden ook Mette, Griff en Benson Boone toegevoegd aan de affiche van 'The Eras Tour'. Voorlopig gaat het enkel om de shows die in augustus plaatsvinden in de Engelse hoofdstad.

Ontdek meer