Gerben & Steffi lanceren kledingcollectie bij JBC

Dieter Blarinckx-27 februari 2023 om 16:55

Groot nieuws voor de fans van het showbizzkoppel Gerben & Steffi, want zij hebben leuk nieuws bekendgemaakt! Deze woensdag lanceren ze immers een collectie in de winkels van JBC!

"Yesss wij brengen samen een unisex collectie uit met @jbcfashion, 1 maart in alle winkels & op de webshop dus jullie weten wat te doen!", klinkt het bij de aankondiging op de insta van Gerben.

Deze nieuwe unisex-collectie zal vanaf woensdag 1 maart te vinden zijn in de winkels van JBC, of via hun webshop.

Check hieronder hun aankondiging en al enkele kleine teasers:

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Ontdek meer