6 op 10 jonge mannen blijven liever single

Maxine Decaluwé-27 februari 2023 om 16:45- Foto:

via Pexels

63% van de mannen onder de dertig heeft minder nood aan een relatie. De invloed van sociale media blijkt de voornaamste reden te zijn. Dat blijkt uit een onderzoek van het Amerikaanse onderzoeksbureau Pew Resarch Center.

Jonge mannen kijken vaak porno, spotten graag sexy personen op Instagram en halen dus veel voldoening uit zelfbevrediging. “Veel jonge mannen krijgen hun behoeften online bevredigd, zonder dat ze uit te hoeven gaan," veronderstelt psycholoog Fred Rabinowitz.

Andere psychologen merken dat vrouwen eerder een brunch met vrienden verkiezen boven een date die, hoogstwaarschijnlijk, op niets uitdraait. Anderzijds is uit COVID-cijfers af te leiden dat mannen door de pandemie liever een avondje alleen zijn, in plaats van een potentiële partner te ontmoeten.

Daarbovenop blijkt uit een onderzoek van het ‘Survey Center on American Life’ dat 15% van de mannen géén hechte vriendschappen heeft. Daardoor voelen jonge mannen zich over het algemeen eenzamer dan vrouwen.

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer