Man heeft relatie met zijn ballonnen

Karen Luiken-27 februari 2023 om 16:55- Foto:

Jam Press

Een 28-jarige man uit India heeft een relatie met meerdere ballonnen. Aakash Majumdar vertelt in een gesprek met Daily Mail dat hij het bed deelt met de opblaasbare objecten en dat hij er een fysieke band mee heeft.

Aakash identificeert zichzelf als objectum sexual, wat betekent dat hij zich seksueel aangetrokken voelt tot levenloze dingen. De band met zijn ballonnen begon als een vriendschap, maar is inmiddels uitgegroeid tot meer.

“Ik hou van hun aanwezigheid en warmte, en deel intieme gevoelens met mijn ballonnen”, aldus de man. “Ik zoen met mijn ballonnen. Als je verliefd bent, breng je veel tijd samen door en accepteer je allerlei gebreken. Elke ochtend word ik wakker door goedemorgen te zeggen en een kus te geven aan mijn ballonnen die naast me slapen.”

Aakash praat met de ballonnen, doet boodschappen met ze en maakt wandelingen. “Ze praten met me door middel van dromen en telepathie. Ze zouden de kans moeten krijgen om de wereld te zien en dat is waarom ik ze overal mee naartoe neem.”

Twee jaar geleden voor Aakash zijn ballonnen ten huwelijk. “Ik kan niet zonder mijn ballonnen leven. Ik hou zoveel van hen dat ik ze in 2021 ten huwelijk heb gevraagd.”

De man doet er alles aan om zijn ballonnen in leven te houden (lees: ze niet kapot te laten gaan). Maar als er toch eentje sterft, probeert hij de ballon tot leven te wekken door deze opnieuw op te blazen. “Als dat niet kan, organiseer ik een begrafenis en bedek ik de ballon met aarde.”

Bizar: man heeft seks met Holle Bolle Gijs in de Efteling

Dieter Blarinckx-27 mei 2023 om 16:30

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest bizarre en ongelooflijke verhalen tegen. Zo ook dat van deze 30-jarige man die betrapt werd op seks met Holle Bolle Gijs in het Nederlandse themaperk Efteling.

Bezoekers van de Efteling zullen even vreemd opgekeken hebben toen ze afgelopen zaterdag een 30-jarige man seks zagen hebben met Holle Bolle Gijs. Hij ging flink tekeer met de iconische Efteling-held, maar werd al snel betrapt en opgepakt.

De man, afkomstig uit Almere, werd meteen ondervraagd en hij bleef zijn “relatie” met Holle Bolle Gijs verdedigen. Naar eigen zeggen had hij al “een langere tijd een relatie met Gijs”. Bij zijn vorige bezoek zou hij ruzie gekregen hebben met Holle Bolle Gijs, dus nu was het tijd voor de goedmaakseks.

Ondertussen werd hij vrijgelaten, maar mag hij nooit meer een voet binnenzetten in de Efteling. Zijn relatie met Holle Bolle Gijs zal dus op de klippen lopen…

Vape ontploft in broekzak, man loopt ernstige brandwonden op

Karen Luiken-24 mei 2023 om 06:39- Foto:

Photo by Karl Edwards on Unsplash

Dat e-sigaretten slecht zijn voor je gezondheid is inmiddels bekend. Maar ook in je broekzak kunnen de dingen levensgevaarlijk zijn. Een man heeft volgens 9News derdegraadsbrandwonden opgelopen nadat zijn vape in brand vloog in zijn zak.

De e-smoker explodeerde, waarna de man brandwonden over 7 procent van zijn lichaam opliep. Hij moest geopereerd worden en lag vervolgens twee weken in het ziekenhuis. Het kan nog jaren duren voor zijn verwondingen helemaal herstellen.

“Het krijgen van brandwonden is een gruwelijke en angstaanjagende ervaring”, zegt de man in kwestie volgens The West Australian. “Aan alle kinderen die er zijn: kijk wat er met mij is gebeurd. Respecteer jezelf en je leven. Begin nooit met vapen. Het is een van de stomste beslissingen die ik ooit heb gemaakt.”

Ontdek meer