Man heeft relatie met zijn ballonnen

Karen Luiken-27 februari 2023 om 16:55- Foto:

Jam Press

Een 28-jarige man uit India heeft een relatie met meerdere ballonnen. Aakash Majumdar vertelt in een gesprek met Daily Mail dat hij het bed deelt met de opblaasbare objecten en dat hij er een fysieke band mee heeft.

Aakash identificeert zichzelf als objectum sexual, wat betekent dat hij zich seksueel aangetrokken voelt tot levenloze dingen. De band met zijn ballonnen begon als een vriendschap, maar is inmiddels uitgegroeid tot meer.

“Ik hou van hun aanwezigheid en warmte, en deel intieme gevoelens met mijn ballonnen”, aldus de man. “Ik zoen met mijn ballonnen. Als je verliefd bent, breng je veel tijd samen door en accepteer je allerlei gebreken. Elke ochtend word ik wakker door goedemorgen te zeggen en een kus te geven aan mijn ballonnen die naast me slapen.”

Aakash praat met de ballonnen, doet boodschappen met ze en maakt wandelingen. “Ze praten met me door middel van dromen en telepathie. Ze zouden de kans moeten krijgen om de wereld te zien en dat is waarom ik ze overal mee naartoe neem.”

Twee jaar geleden voor Aakash zijn ballonnen ten huwelijk. “Ik kan niet zonder mijn ballonnen leven. Ik hou zoveel van hen dat ik ze in 2021 ten huwelijk heb gevraagd.”

De man doet er alles aan om zijn ballonnen in leven te houden (lees: ze niet kapot te laten gaan). Maar als er toch eentje sterft, probeert hij de ballon tot leven te wekken door deze opnieuw op te blazen. “Als dat niet kan, organiseer ik een begrafenis en bedek ik de ballon met aarde.”

Jongen (13) speelt als eerste persoon ooit Tetris uit

Karen Luiken-06 januari 2024 om 08:52

Zo’n 34 jaar na de release van Tetris heeft eindelijk iemand het voor elkaar gekregen om het spelletje uit te spelen. Het gaat om de 13-jarige Willis Gibson uit de Amerikaanse staat Oklahoma, die na 157 levels zorgde voor een ‘crash’ in de game.

Tetris is een spel zonder officieel einde. Het stopt niet na een bepaald aantal levels, maar loopt vast als er niet verder gespeeld kan worden. De 13-jarige Willis Gibson kreeg dat na 38 minuten en 157 levels voor elkaar.

Het jongetje was elf jaar oud toen hij met Tetris begon. In oktober werd hij al eens derde tijdens een wedstrijd. Zijn doel was om het spel te laten crashen en dat is mijn zijn recente prestatie dus gelukt.

YouTuber begraven gevonden in tuin van buren

Karen Luiken-04 januari 2024 om 14:26

Het lichaam van een 26-jarige Braziliaanse YouTuber is begraven gevonden in de achtertuin van zijn buren. The New York Post meldt dat Carlos Henrique Medeiros tijdens kerst als vermist werd opgegeven nadat hij niet naar huis was teruggekeerd voor een etentje met vrienden.

Nadat Carlos vermist werd, ging zijn familie naar hem op zoek in ziekenhuizen en bossen. Een paar dagen later zagen ze een hoop vuil liggen in het huis van hun buren Renan Jose en Caroline Mello. “Ze gingen naar binnen en zagen het T-shirt van mijn broer zichtbaar in de modder”, zegt de zus van de YouTuber. “De politie werd gebeld en ging erheen. Hij werd begraven aangetroffen."

Volgens de eigenaren van het huis waar Carlos werd gevonden zou de YouTuber gestorven zijn na drugsgebruik. Ook zou hij seks hebben gehad met de zus van Caroline Mello. “Ze hebben hem naar eigen zeggen begraven omdat ze niet wisten wat ze met het lichaam moesten doen”, zo klinkt het in een verklaring van een politiechef. “Hij zou een overdosis hebben genomen toen hij Caroline’s zus meenam voor seks in de badkamer. Op het moment dat hij een orgasme kreeg, werd hij onwel en viel hij dood neer. Dat is wat ze beweren.”

Het echtpaar meldde zichzelf zondag bij de autoriteiten. Een autopsie moet de doodsoorzaak vaststellen. Het is niet zeker of het verhaal van de buren klopt. Op zijn lichaam zouden namelijk bewijzen van steekwonden, wurging of geweerschoten zijn gevonden. "Als uit het rapport blijkt dat zijn dood een ongeluk was, zal het echtpaar worden beschuldigd van het verbergen van een lijk", zei de politiechef. “Als bewezen wordt dat hij is vermoord, zullen de man en de vrouw worden aangeklaagd voor moord."

Carlos Henrique Medeiros had 1,77 miljoen abonnees op YouTube. Hij stond bekend om zijn grappige video’s en sketches.

Ontdek meer