Sunrise Festival lost nieuwe namen: line-up so far!

Simon Smetryns-27 februari 2023 om 13:51- Foto:

Sunrise Festival

De organisatie van het Sunrise Festival lost alweer een nieuwe selectie aan internationale artiesten.

Met de bekendmaking van de nieuwe namen, is de line-up alweer een stuk vollediger. Het Sunrise Festival telt vandaag maar liefst 54 artiesten, waarvan een deel nog gelost moet worden.

Deze artiesten pronken binnenkort al zeker op het festival:

$hirak, Act of Rage, Andromedik, Antoon, Ashafar, Bilal Wahib, Bizzey, Boef, D-Sturb, Da Tweekaz, DIKKE, Dimitri K, DJ Ghost, DJ Licious, Dr. Peacock, DRS, Goldband, Headhunterz, Immer Hansi, Jamie-Lee Six & Louis XIV, Jan Vercauteren, Koven, La Fuente, Lexurus, Lijpe, Maddix, Maori LIVE, Meaghan, NATASJA, Noneoftheabove, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, Outsiders, Pat B, Paul Sinha, Primate, Radical Redemption, Rebelion, Regi, Rejecta, Robert Falcon, Ronnie Flex, Ronny Retro, Sickmode, Snelle & De Lieve Jongens Band, Sound Rush, Sub Zero Project, Tony Junior, Trobi, Used, Viktor & Kobe, VolTrack en Volunt Barbati.

Nog geen ticket? Bestel je ticket(s) voor 23, 24 of 25 juni op sunrisefestival.be!

Kanye West wist door deze lyric dat hij zou doorbreken

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 05:05

Kanye West voelde aan dat één bepaalde tekst die hij schreef hem wereldwijd beroemd zou maken. Hij herinnerde zich het moment dat hij in een winkel was en plotseling besefte dat zijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Het was een soort van voorgevoel, een intuïtie dat deze tekst zijn doorbraak zou betekenen.

Het ging om de lyric: "She got a light-skinned friend look like Michael Jackson. Got a dark-skinned friend look like Michael Jackson."

Deze tekst kwam uit het nummer 'Slow Jamz', een samenwerking met Jamie Foxx, dat in 2003 werd uitgebracht. Het werd een nummer één hit en leverde West, Foxx en Twista, de originele artiest, hun eerste topnotering op de Billboard Hot 100.

Kanye West, die nu door het leven gaat als Ye, werd een succesvolle producer en rapper in de industrie, richtte zijn eigen platenlabel op voordat hij uiteindelijk de modewereld betrad met zijn beroemde Yeezy-samenwerking met Adidas. Sindsdien hebben vooral zijn politieke opvattingen de krantenkoppen gehaald. Zijn steun aan Donald Trump en antisemitische opmerkingen hebben hem niet tot de favoriete figuur van het publiek hebben gemaakt.

Heeft 'Tempation'-Megan iets met Lil' Kleine?

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 02:59

Het was weer smullen geblazen tijdens de langverwachte reünie van 'Ex on the Beach 2024'. En één onthulling had niemand zien aankomen!

De cast is terug uit Colombia waar ze 'een helse vakantie' beleefd hebben en kwamen nu weer samen voor de reünieaflevering. Presentator Koen 'Kardashian' voelde de deelnemers eens goed aan de tand. Maar er was één vraag die op ieders lippen brandde: wat is er aan de hand tussen Megan en Luca?

Big surprise: ze zijn geen koppel meer! Maar wacht even, want hier komt het: Megan heeft een nieuwe vlam, en niet zomaar eentje. Niemand minder dan Lil Kleine zou haar hart hebben veroverd.

"Nee hoor, we zijn geen koppel", onthult Megan Desaever, "maar we zijn wel close." En Luca bevestigt, zonder benefits. "Het werkt zo beter voor ons. We kunnen ons eigen ding doen, maar hij is nog steeds belangrijk voor me."

Maar, hold your horses. Er is ook iemand anders belangrijk voor Megan, een bekende rapper, om precies te zijn. Koen Kardashian floept het eruit: "Volgens mij heb je seks gehad met een rapper". Megan, die eerder al meedeed aan 'Temptation Island' ontkent het. Maar Luca, bevestigt het gerucht door te zeggen: “Megan, dat weet toch ook iedereen." Elias pikt in: “Lil’ Kleine toevallig?” "Wie heeft dat gelekt?" lacht Megan nerveus. "Je hebt het zelf verklapt, zelfs aan mij, en we hebben niet eens contact", reageert Elias. Maar Megan houdt de lippen stijf op elkaar, want ja, "je kent toch de media, morgen staat heel de krant vol". Oeps, sorry Megan!

Daarna gaat ze verder: "Het is iets dat nog gaande is."

Ontdek meer