Hailey Bieber onthult favoriete aspect van huwelijk

Karen Luiken-27 februari 2023 om 07:52

Het is alweer bijna vijf jaar geleden dat Hailey en Justin Bieber elkaar het jawoord gaven. Sindsdien hebben de twee zowel ups als downs meegemaakt, maar Hailey geniet nog steeds met volle teugen van haar man. In een interview voor Vogue Australië vertelt ze over haar favoriete aspect van hun huwelijk.

“Mijn favoriete ding over getrouwd zijn is de band die we hebben”, aldus Hailey, die geïnterviewd werd door niemand minder dan haar man zelf. “Justin is mijn beste vriend in de hele wereld. Er is niemand met wie ik liever meer tijd doorbreng of iets doe.”

De lovebirds vieren aanstaande zomer hun 5-jarige huwelijksjubileum. Ze verloofden zich in juli 2018 en trouwden twee maanden later in september. De ceremonie vond destijds in het geheim plaats en werd bijna een jaar later opnieuw (en grootser) gevierd in South Carolina.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer