Actrice bevestigt: 'Freaky Friday' krijgt vervolg

Karen Luiken-27 februari 2023 om 07:40

“Het gaat gebeuren.” Dat zegt Jamie Lee Curtis over het langverwachte vervolg op ‘Freaky Friday’. Als we de actrice mogen geloven die één van de twee hoofdrollen vertolkte in de uit 2003 afkomstige film, maakt de klassieker na twintig jaar eindelijk een comeback.

Naast Jamie Lee speelt ook Lindsay Lohan een rol in ‘Freaky Friday’. Hoewel een reünie tussen de twee nog niet officieel is aangekondigd, komt die er volgens Jamie Lee wel. “Zonder te zeggen dat er officieel iets aan de hand is, kan ik op dit moment zeggen dat het gaat gebeuren”, aldus de actrice.

Een paar maanden geleden zei ze al dat er gesprekken over een vervolg gaande waren. “De juiste mensen zijn aan het praten. Ik ben over een week 64 en Lindsay is 36. Een vervolg leent zich zo mooi. We staan er allebei open voor.”

De film vertelt het verhaal over Tess en haar dochter Anna die altijd ruzie hebben. Als ze op een vrijdag ineens wakker worden in het lichaam van de ander, krijgen ze eindelijk de kans om elkaars leven beter te begrijpen.

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

'Twilight'-bedenker wil Jenna Ortega en Jacob Elordi in eventuele reboot

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:19

Als er ooit een ‘Twilight’-reboot komt, dan weet de maakster van de franchise al welke sterren de hoofdrol mogen spelen. Catherine Hardwicke zegt dat Jenna Ortega en Jacob Elordi perfect zouden zijn voor de rollen van Bella Swan en Edward Cullen.

In de originele ‘Twilight’-films spelen Kristen Stewart en Robert Pattinson de rollen van Bella en Edward. Dat heeft geweldig uitgepakt, ook al was bedenkster Catherine daar in het begin niet zeker van. Ze twijfelde over Robert Pattinson. “Hij hing destijds veel in de kroeg en was daardoor een beetje uit vorm”, zegt ze. “Ik vroeg me af of het wel ging werken op camera.” Dat deed het uiteindelijk wel. De 'Twilight'-films werden mede dankzij Robert een groot succes.

Een acteur waar Catherine wél meteen enthousiast over is, is Jacob Elordi. Mocht er ooit een ‘Twilight’-reboot komen, dan wil Catherine hem graag als de nieuwe Edward. “Hij is geweldig. Hij zou nu waarschijnlijk Edward kunnen spelen.” Zijn tegenspeelster zou volgens haar Jenna Ortega moeten worden. "Zij is ook geweldig", zegt de filmmaakster.

Ontdek meer