Actrice bevestigt: 'Freaky Friday' krijgt vervolg

Karen Luiken-27 februari 2023 om 07:40

“Het gaat gebeuren.” Dat zegt Jamie Lee Curtis over het langverwachte vervolg op ‘Freaky Friday’. Als we de actrice mogen geloven die één van de twee hoofdrollen vertolkte in de uit 2003 afkomstige film, maakt de klassieker na twintig jaar eindelijk een comeback.

Naast Jamie Lee speelt ook Lindsay Lohan een rol in ‘Freaky Friday’. Hoewel een reünie tussen de twee nog niet officieel is aangekondigd, komt die er volgens Jamie Lee wel. “Zonder te zeggen dat er officieel iets aan de hand is, kan ik op dit moment zeggen dat het gaat gebeuren”, aldus de actrice.

Een paar maanden geleden zei ze al dat er gesprekken over een vervolg gaande waren. “De juiste mensen zijn aan het praten. Ik ben over een week 64 en Lindsay is 36. Een vervolg leent zich zo mooi. We staan er allebei open voor.”

De film vertelt het verhaal over Tess en haar dochter Anna die altijd ruzie hebben. Als ze op een vrijdag ineens wakker worden in het lichaam van de ander, krijgen ze eindelijk de kans om elkaars leven beter te begrijpen.

'Jane the Virgin'-actrice mama geworden

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:51

Gina Rodriguez is bevallen van haar eerste kindje. Zij en haar echtgenoot Joe LoCicero hebben een baby gekregen, meldt Page Six.

De ‘Jane the Virgin’-ster werd samen met haar kersverse baby gespot tijdens een wandeling in Los Angeles. Ze maakte in juli vorig jaar bekend zwanger te zijn door op social media een positieve zwangerschapstest te delen.

Het is niet bekend wanneer de kleine spruit van Jane en Joe, die elkaar in 2016 ontmoetten tijdens opnames van ‘Jane the Virgin’, precies is geboren. Hetzelfde geldt voor het geslacht en de naam; ook daar zijn nog geen details over gedeeld.

'De Mol' van start: dit mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:44

Na maanden wachten is het nieuwe seizoen van 'De Mol' eindelijk van start gegaan. Met tien nieuwe deelnemers, waarvan de eerste negen zich in de voorbije weken al bekendmaakten. Gisteren werd duidelijk dat niemand minder dan BV'er Matteo Simoni de tiende deelnemer is. In onderstaande fragmenten is te zien hoe hij zichzelf onthult, hoe hij zijn eerste opdracht krijgt, vertelt hij hoe hij onopgemerkt in Arizona kwam én krijgen we te zien hoe hij het programma in de eerste aflevering alweer moet verlaten.

Ontdek meer