Maxime Meiland open over moeilijke jeugd in nieuw boek

Karen Luiken-27 februari 2023 om 07:23

Maxime Meiland is als jonger meisje seksueel misbruikt. In het boek ‘Maxime - misbruikt, ontspoord en nu... gelukkig’ deelt de realityster daar meer details over.

Maxime vertelde in ‘Humberto op Zondag’ alvast een deel van haar verhaal. Ze onthult meerdere keren seksueel misbruikt te zijn en zegt dat de ellende begon op 14-jarige leeftijd. Toen werd er een naaktfilmpje van haar verspreid.

“Daarna ging en daarna ging het van kwaad tot erger”, zo klinkt het in een uitleg va het boek. “Maxime werd onhandelbaar, vluchtte in de drank en werd op haar vijftiende verkracht door een ex-bajesklant. Daardoor brokkelde haar zelfbeeld nog verder af en ging ze keihard richting de goot.”

Pas toen Maxime aan therapie begon, haar dochtertje Claire kreeg en naar Frankrijk verhuisde, ging het langzaam maar zeker beter met Maxime. “Eigenlijk is Clairetje wel een beetje mijn redding geweest in het leven. Ik heb ook wel echt momenten gehad waarin ik dacht: dit komt niet meer goed, ik zie het niet meer zitten", aldus Meiland. "Ik heb wel pogingen gedaan, ja."

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op zelfmoord1813.be.

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Ontdek meer