Eerste screening van 'Aquaman 2' was grote ramp

Dieter Blarinckx-26 februari 2023 om 12:46

Er is veel te doen rond de nieuwe 'Aquaman'-film sinds de hele heisa rond actrice Amber Heard en haar vechtscheiding met ex Johnny Depp. Veel fans eisten dat Heard zou vervangen worden in de nieuwe 'Aquaman'-prent, maar blijkbaar is de film zélf al gewoon superslecht.

Via sociale media werden immers berichten verspreid over de eerste screening van 'Aquaman: The Lost Kingdom', en die zijn allesbehalve positief. Naast het feit dat fans sowieso al pissed zijn dat actrice Amber Heard nog steeds een rol heeft in de sequel, is de film daarnaast ook gewoon superslecht. Althans, als we de reacties op sociale media mogen geloven.

Veel bronnen beweren namelijk dat er zelfs fans zijn die in het midden van de film gewoon de zaal verlieten. Volgens hen is 'Aquaman: The Lost Kingdom' de slechtste DC-film ooit gemaakt.

Veel ingewijden beweren dan ook dat Warner Bros. de film on hold zou zetten om te werken aan reshoots en de promo van de film.

Voorlopig zal hij deze herfst te zien zijn in de bioscopen.

Check enkele hilarische reacties van fans in de post hieronder:

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Ontdek meer