Eerste screening van 'Aquaman 2' was grote ramp

Dieter Blarinckx-26 februari 2023 om 12:46

Er is veel te doen rond de nieuwe 'Aquaman'-film sinds de hele heisa rond actrice Amber Heard en haar vechtscheiding met ex Johnny Depp. Veel fans eisten dat Heard zou vervangen worden in de nieuwe 'Aquaman'-prent, maar blijkbaar is de film zélf al gewoon superslecht.

Via sociale media werden immers berichten verspreid over de eerste screening van 'Aquaman: The Lost Kingdom', en die zijn allesbehalve positief. Naast het feit dat fans sowieso al pissed zijn dat actrice Amber Heard nog steeds een rol heeft in de sequel, is de film daarnaast ook gewoon superslecht. Althans, als we de reacties op sociale media mogen geloven.

Veel bronnen beweren namelijk dat er zelfs fans zijn die in het midden van de film gewoon de zaal verlieten. Volgens hen is 'Aquaman: The Lost Kingdom' de slechtste DC-film ooit gemaakt.

Veel ingewijden beweren dan ook dat Warner Bros. de film on hold zou zetten om te werken aan reshoots en de promo van de film.

Voorlopig zal hij deze herfst te zien zijn in de bioscopen.

Check enkele hilarische reacties van fans in de post hieronder:

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer