Eerste screening van 'Aquaman 2' was grote ramp

Dieter Blarinckx-26 februari 2023 om 12:46

Er is veel te doen rond de nieuwe 'Aquaman'-film sinds de hele heisa rond actrice Amber Heard en haar vechtscheiding met ex Johnny Depp. Veel fans eisten dat Heard zou vervangen worden in de nieuwe 'Aquaman'-prent, maar blijkbaar is de film zélf al gewoon superslecht.

Via sociale media werden immers berichten verspreid over de eerste screening van 'Aquaman: The Lost Kingdom', en die zijn allesbehalve positief. Naast het feit dat fans sowieso al pissed zijn dat actrice Amber Heard nog steeds een rol heeft in de sequel, is de film daarnaast ook gewoon superslecht. Althans, als we de reacties op sociale media mogen geloven.

Veel bronnen beweren namelijk dat er zelfs fans zijn die in het midden van de film gewoon de zaal verlieten. Volgens hen is 'Aquaman: The Lost Kingdom' de slechtste DC-film ooit gemaakt.

Veel ingewijden beweren dan ook dat Warner Bros. de film on hold zou zetten om te werken aan reshoots en de promo van de film.

Voorlopig zal hij deze herfst te zien zijn in de bioscopen.

Check enkele hilarische reacties van fans in de post hieronder:

Enge Netflix-film gaat viraal: "kijk hem niet alleen!"

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 08:18

Nog op zoek naar een angstaanjagende horrortip? Dan is deze Netflix-film misschien wel iets voor jou! Kijkers waarschuwen nu immers dat deze film je echt de stuipen op het lijf jaagt en je ‘m best kijkt met het licht aan én met mensen in de buurt.

Dat Netflix wel wat van horror weet, bewezen ze eerder al met series zoals ‘The Haunting of Hill House’, ‘Bly Manor’, of de films ‘Bird Box’ en ‘Annihilation’, maar nu is er dus een horrorfilm die nóg angstaanjagender is dan ooit!

Het gaat hier om de 2020-horrorfilm ‘Don't Listen’, oorspronkelijk getiteld ‘Voces’ in het Spaans. Na een tragische wending in het nieuwe huis dat hij opknapt, hoort Daniel een spookachtige smeekbede om hulp, waardoor hij op zoek gaat naar een beroemde paranormale expert.

Kijkers trokken massaal naar sociale media om anderen te waarschuwen deze film niet alleen te kijken en je lichten aan te laten! :D

Check de trailer en enkele posts hieronder:

Hebben: Monopoly-variant van 'The Little Mermaid'

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 17:48

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest leuke dingen tegen. Zo ook deze leuke variant van het bordspel Monopoly. Deze variant staat namelijk helemaal in het teken van 'The Little Mermaid'!

Deze editie van het populaire en iconische Monopoly-bordspel neemt je mee naar de wondere onderzeese wereld van Ariel en haar vriendjes, met cool artwork, de geliefde personages en locaties geïnspireerd op de geliefde animatieklassieker.

In dit familiespel verzamelen de spelers, in plaats van het traditionele Monopoly-geld, huurgeld met mosselen, en bouwen ze op de iconische 'The Little Mermaid'-locaties.

Deze leuke variant is nu online verkrijgbaar via Amazon voor zo'n 30 euro. Hier kan je meer info terugvinden.

Ontdek meer