Straatverbod voor halfnaakte man die Billie Eilish lastigviel

Karen Luiken-26 februari 2023 om 12:28

Een man die Billie Eilish lastig heeft gevallen, heeft van de rechter een straatverbod opgelegd gekregen. De verdachte werd volgens TMZ betrapt bij het huis van de zangeres in Los Angeles.

Het gebeurde maandagavond. Billie deed thuis het licht aan toen ze de man zonder shirt voor het raam van haar woonkamer zag staan. Hij keek haar recht in de ogen aan. Billie was in paniek en belde het alarmnummer. Niet veel later kwam de politie ter plaatse, die de man in de buurt heeft kunnen aanhouden.

Beveiligingsbeelden zouden aantonen dat de man diezelfde dag rondom het huis van Billie heeft gewandeld, zijn kleren uittrok en zelfs haar buitendouche gebruikte. Reden genoeg voor de rechter om hem een tijdelijk straatverbod te geven, waarmee hij minstens honderd meter uit de buurt van Billie en haar huis moet blijven.

Derde seizoen 'The Kardashians' heeft releasedatum

Karen Luiken-28 maart 2023 om 08:00

Disney+ heeft met een nieuwe teaser de releasedatum van het derde seizoen van ‘The Kardashians’ onthuld. Het vervolg van de populaire realityreeks gaat op 25 mei in première.

In ‘The Kardashians’ nodigen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de kijkers uit in hun leven terwijl ze het moederschap, co-ouderschap en het opbouwen van hun eigen imperium bestuderen. Hun band wordt op de proef gesteld en er ontstaan spanningen, maar als familie doorstaan ze elke storm.

Het derde seizoen ‘The Kardashians’ verschijnt in verschillende delen op Disney+. De eerste aflevering is vanaf 25 mei te zien, daarna volgt er iedere donderdag een nieuwe aflevering.

'Lord of the Rings'-acteur in het geheim vader geworden

Karen Luiken-28 maart 2023 om 05:25

Elijah Wood is in het geheim vader geworden van een tweede kindje. In Wall Street Journal onthult hij dat de kleine veertien maanden geleden al ter wereld kwam.

Mette-Marie Kongsved, de partner van ‘Lord of the Rings’-acteur Elijah, is een dik jaar geleden bevallen van een dochter. Het meisje is het zusje van een zoon die het koppel drie jaar geleden kreeg. “We hebben een 3-jarige zoon en een 14 maanden oude dochter die ons vroeg wakker maakt”, zegt Elijah, die voor het eerst in die 14 maanden verklaart een tweede kind te hebben gekregen. “Ik sta graag vroeg op. Ik vind het heerlijk om de dag te beginnen.”

Elijah en Mette-Marie zijn er goed in om hun privéleven buiten de spotlights te houden. Hun eerste kindje kwam ook ter wereld zonder dat er meteen over geschreven werd.

Ontdek meer