Straatverbod voor halfnaakte man die Billie Eilish lastigviel

Karen Luiken-26 februari 2023 om 12:28

Een man die Billie Eilish lastig heeft gevallen, heeft van de rechter een straatverbod opgelegd gekregen. De verdachte werd volgens TMZ betrapt bij het huis van de zangeres in Los Angeles.

Het gebeurde maandagavond. Billie deed thuis het licht aan toen ze de man zonder shirt voor het raam van haar woonkamer zag staan. Hij keek haar recht in de ogen aan. Billie was in paniek en belde het alarmnummer. Niet veel later kwam de politie ter plaatse, die de man in de buurt heeft kunnen aanhouden.

Beveiligingsbeelden zouden aantonen dat de man diezelfde dag rondom het huis van Billie heeft gewandeld, zijn kleren uittrok en zelfs haar buitendouche gebruikte. Reden genoeg voor de rechter om hem een tijdelijk straatverbod te geven, waarmee hij minstens honderd meter uit de buurt van Billie en haar huis moet blijven.

EOTB-ster Romée maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:34

Parents to be Romée van Zeeland en haar vriend Revie hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. De lovebirds maken met een filmpje duidelijk dat ze een meisje verwachten.

Het koppel kwam erachter tijdens een gender reveal party die ze voor hun familie en vrienden organiseerden. Op beelden is te zien hoe het koppel vol verwachting een rode knop indrukt, waarna er roze confetti en rook verschijnt. En ja, dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: Romée en Revie krijgen een dochtertje!

De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster bracht vorige maand naar buiten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Revie. “Meet the parents”, schreef ze bij een foto op social media. “Onze grootste wens is uitgekomen.”

'Love Island'-ster Adam Collard wordt vader

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:21

Er is een nieuwe ‘Love Island’-baby on the way. Adam Collard en zijn vriendin Laura Woods hebben op social media aangekondigd dat ze een baby verwachten.

Het nieuws werd gedeeld met een foto op Instagram. De Franse bulldog van de 37-jarige Laura en 28-jarige Adam is daar samen met een echofoto op te zien. “Hey, baby”, staat erbij geschreven.

Adam en Laura hebben elkaar leren kennen nadat Adam haar een berichtje stuurde via Instagram. Tien maanden geleden maakten ze hun relatie openbaar.

Laura is net als Adam bekend van televisie. Terwijl hij zijn faam verwierf door zijn deelname aan ‘Love Island’, is zij een Engelse presentatrice die werkt voor ITV, Amazon Prime en TNT Sports.

Ontdek meer