Boef geeft 'grootste concert ooit'

Karen Luiken-26 februari 2023 om 12:11

Boef is een keiharde comeback aan het maken. Het was een tijdje stil rondom de artiest, maar nu hij een nieuw album én een grote hit met Lil Kleine heeft uitgebracht, is hij klaar voor meer. Via Instagram kondigt hij zijn ‘grootste concert ooit’ aan.


“Binnenkort start de verkoop van mijn grootste concert ooit en ik zou het echt lauw vinden als jullie erbij zijn”, schrijft Boef bij een foto van zichzelf. “Ik ga het legendarisch maken.”

Fans die op de hoogte gesteld willen worden van de pre-sale, kunnen zich aanmelden via de website www.boefinconcert.nl. Informatie over de datum en plaats waar de show gaat plaatsvinden, is er helaas nog niet.

Wel maakt Boef bekend dat er zowel nieuwe als oude hits in het concert naar voren zullen komen. “Ohja en tuurlijk ben ik niet alleen, maar ik ga niet verklappen wie er allemaal zijn”, vervolgt hij. “Ik wil echt dat de mensen puur komen voor het Boef-concert en gaandeweg verrast worden.”

Zayn bedankt fans voor 'zijn leven'

Karen Luiken-29 mei 2023 om 10:09

Zayn Malik is zijn fans erg dankbaar. Via social media brengt hij een ode aan de mensen ‘aan wie hij zijn leven te danken heeft’.

“ik wil iedereen bedanken die mij heeft gesteund tijdens deze geweldige reis”, schrijft Zayn. “Met name de fans aan wie ik mijn leven te danken heb. Ik hou van jullie en zie alles wat jullie voor me doen.”

Zayn gaat inmiddels al een paar jaar solo nadat hij in 2015 besloot One Direction te verlaten. De overige vier bandleden - Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan en Louis Tomlinson - gingen nog even samen door, maar werken inmiddels ook allemaal aan hun solocarrière.

Ellen legt uit waarom ze spijt heeft van ‘Ex On The Beach’

Karen Luiken-29 mei 2023 om 10:04

Ellen heeft spijt van het gedrag dat ze vertoonde in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. De blondine laat via Instagram weten dat ze elke dag haar best doet om zichzelf te verbeteren.

In de eerste drie afleveringen van het nieuwste seizoen hebben kijkers kunnen zien dat Ellen niet vies is van een feestje. Ze is speels, laat graag van zichzelf horen en duikt onder de lakens met Joey. Maar, zo schrijft ze, daar heeft ze nu allemaal spijt van.

“Ik heb zoveel spijt van hoe ik mezelf gedroeg voor en tijdens ‘Ex On The Beach’. Ik kon mezelf zo makkelijk weggeven.” De reden waarom ze dit deed? Ze hoopte op liefde. “Liefde die ik nooit als kind of i don’t know waar heb gekregen en dat is zo, zo fout van mij. Ik ben er zo niet trots op.”

Sinds ze terug is probeert ze zichzelf te veranderen. “Ik ben al meer dan een halfjaar mezelf elke dag opnieuw zo aan het verbeteren. Ik heb echt spijt en ik doe echt mijn best om zo mijn echte ik en lieve, softe kantjes te tonen. Ik ben alles behalve perfect en wou dat ik mijn lifestory kon uitleggen zodat jullie zouden snappen hoe het komt hoe ik was en nu ben vandaag de dag.”

Ontdek meer