Boef geeft 'grootste concert ooit'

Karen Luiken-26 februari 2023 om 12:11

Boef is een keiharde comeback aan het maken. Het was een tijdje stil rondom de artiest, maar nu hij een nieuw album én een grote hit met Lil Kleine heeft uitgebracht, is hij klaar voor meer. Via Instagram kondigt hij zijn ‘grootste concert ooit’ aan.


“Binnenkort start de verkoop van mijn grootste concert ooit en ik zou het echt lauw vinden als jullie erbij zijn”, schrijft Boef bij een foto van zichzelf. “Ik ga het legendarisch maken.”

Fans die op de hoogte gesteld willen worden van de pre-sale, kunnen zich aanmelden via de website www.boefinconcert.nl. Informatie over de datum en plaats waar de show gaat plaatsvinden, is er helaas nog niet.

Wel maakt Boef bekend dat er zowel nieuwe als oude hits in het concert naar voren zullen komen. “Ohja en tuurlijk ben ik niet alleen, maar ik ga niet verklappen wie er allemaal zijn”, vervolgt hij. “Ik wil echt dat de mensen puur komen voor het Boef-concert en gaandeweg verrast worden.”

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ontdek meer