Boef geeft 'grootste concert ooit'

Karen Luiken-26 februari 2023 om 12:11

Boef is een keiharde comeback aan het maken. Het was een tijdje stil rondom de artiest, maar nu hij een nieuw album én een grote hit met Lil Kleine heeft uitgebracht, is hij klaar voor meer. Via Instagram kondigt hij zijn ‘grootste concert ooit’ aan.


“Binnenkort start de verkoop van mijn grootste concert ooit en ik zou het echt lauw vinden als jullie erbij zijn”, schrijft Boef bij een foto van zichzelf. “Ik ga het legendarisch maken.”

Fans die op de hoogte gesteld willen worden van de pre-sale, kunnen zich aanmelden via de website www.boefinconcert.nl. Informatie over de datum en plaats waar de show gaat plaatsvinden, is er helaas nog niet.

Wel maakt Boef bekend dat er zowel nieuwe als oude hits in het concert naar voren zullen komen. “Ohja en tuurlijk ben ik niet alleen, maar ik ga niet verklappen wie er allemaal zijn”, vervolgt hij. “Ik wil echt dat de mensen puur komen voor het Boef-concert en gaandeweg verrast worden.”

Stromae komt met eigen concertfilm

Karen Luiken-11 september 2024 om 15:15

Het is een tijdje stil geweest rondom Stromae, maar daar brengt de zanger nu verandering in met leuk nieuws. De zanger laat weten bezig te zijn met een eigen concertfilm.

“Het is een tijdje geleden dat ik nieuws met jullie heb gedeeld”, aldus Stromae, die een pauze nam vanwege zijn mentale gezondheid. “Ten eerste wil ik jullie bedanken voor al jullie support. Ik ben geraakt door jullie betrokkenheid nadat ik het laatste deel van mijn tour moest afzeggen. Ik weet dat dit een teleurstelling was voor een aantal voor jullie, en ik had gehoopt deze reis positiever te kunnen eindigen.”

Om dat laatste toch nog te kunnen doen, hebben Stromae en zijn team al het beschikbare beeldmateriaal van zijn liveshow verzameld en er een film van gemaakt. “Ik wilde jullie de kans geven om toch van het optreden te kunnen genieten.”

Meer informatie wordt later bekendgemaakt. Het is nog niet duidelijk wanneer we de concertfilm kunnen verwachten.

Scheiding Joe Jonas en Sophie Turner is rond

Karen Luiken-11 september 2024 om 15:10

De scheiding tussen Joe Jonas en Sophie Turner is eindelijk rond. Een rechter heeft de overeenkomst vrijdag goedgekeurd, een jaar nadat de 35-jarige Joe een scheiding aanvroeg van de 28-jarige Sophie.

Joe en Sophie hebben een overeenkomst bereikt over de verdeling van hun bezittingen, partneralimentatie en de voogdij over hun twee dochters, de 4-jarige Willa en de 2-jarige Delphine.

Het koppel begon in 2016 met daten en trouwden drie jaar later tijdens een geheime ceremonie in Las Vegas. Vorig jaar maakten ze bekend na een huwelijk van vijf jaar uit elkaar te gaan.

Ontdek meer