HBO-serie 'Succession' stopt na vier seizoenen

Dieter Blarinckx-26 februari 2023 om 08:02

Bad news voor de fans van de populaire HBO-serie ‘Succession’ want producer Jesse Armstrong heeft zopas bekendgemaakt dat de serie na het aankomende vierde seizoen zal stoppen.

Het is in een interview met het Amerikaanse magazine The New Yorker dat Jesse Armstrong aankondigde dat ‘Succession’ zal stoppen na het vierde seizoen.

“We speelden verschillende scenarios af: we zouden een paar korte seizoenen kunnen doen, of nog twee seizoenen. Of we zouden eeuwen kunnen doorgaan en de show in iets heel anders kunnen veranderen, een meer soort leuke show, met goede weken en slechte weken. Of we kunnen iets groter en completer doen, en sterk eindigen. En dat had zeker altijd mijn voorkeur”, klinkt het.

Het vierde en dus laatste seizoen van ‘Succession’ zal vanaf eind maart te streamen zijn via Streamz.

Disney trekt stekker uit serie ‘Willow’

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 17:46

Droevig nieuws voor de fans van de ‘Willow’-franchise, want Disney heeft zopas bevestigd dat er geen tweede seizoen zal gemaakt worden. Na de film uit de jaren ’80 dropte Disney eind vorig jaar de gelijknamige serie op Disney+. Maar het blijft dus bij dat ene seizoen.

De serie speelt zich een 10-tal jaren na de film af, met de terugkeer van Warwick Davis als het hoofdpersonage Willow. Het eerste seizoen telde zo’n acht afleveringen die telkens goed onthaald werden.

De show kreeg dus ook enorm goede recensies, waarin de cinematografie en vooral het magische verhaal werden geprezen. Maar toch heeft Disney nu besloten om er de stekker uit te trekken.

Een officiële verklaring waarom ze geen nieuwe afleveringen meer zullen maken, blijft voorlopig nog uit.

Check de trailer hieronder en stream nu alle afleveringen via Disney+:

Billie Eilish maakt acteerdebuut als sekteleidster

Joyce Vander Auwera-18 maart 2023 om 12:08

Op Prime Video kan je vanaf nu 'Swarm' bekijken, een psychologische thrillerserie met de nodige duistere humor. Het hoofdpersonage zakt steeds dieper weg in de duistere kant van haar eigen geest. Op een gegeven moment ontmoet ze Eva, gespeeld door Billie Eilish.

De serie draait vooral om Dre, een 'stan'. Dat is een ongezonde fanatieke en behoorlijk creepy fan. Stans zijn de nachtmerrie van elke artiest en in 'Swarm' wordt duidelijk waarom. Dre is fan van popster Ni'jah, een fictieve zangeres gebaseerd op Beyoncé. Popster Billie Eilish maakt haar acteerdebuut in de serie, maar is geen zangeres.

Dre en Eva kennen elkaar, Eva is namelijk sekteleidster. Naast het leiden van een groep bizarre dames, biedt Eva ook therapie aan. De clip, die je hieronder kunt bekijken, maakt het erg lastig om onderscheid te maken tussen de verwarde Dre en haar griezelige 'hulpverleenster'.

Ben je benieuwd of Billie Eilish het televisiescherm even hard domineert als de hitlijsten? Je kan de zeven afleveringen van seizoen 1 bekijken op Prime Video.

Ontdek meer