Deze pareltjes verschijnen in maart op Disney+

Karen Luiken-26 februari 2023 om 07:23

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in juni zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Mandalorian, seizoen 3 - 1 maart
De reizen van de Mandalorian door het Star Wars-sterrenstelsel gaan verder. Eens een eenzame premiejager, heeft Din Djarin zich herenigd met Grogu. Ondertussen worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

Abbott Elementery, seizoen 2 - 1 maart
In deze komedie volgen we een groep gedreven en gepassioneerde leerkrachten – en een ietwat toondove directeur – die hun weg zoeken in het openbare scholensysteem in Philadelphia. Ondanks de tegenslagen zijn ze vastbesloten hun leerlingen te helpen slagen in het leven. Hoewel deze hardwerkende ambtenaren met te weinig zijn en niet over voldoende middelen beschikken, houden ze van hun werk. Ook al zijn ze het niet eens met de visie van het schooldistrict ten opzichte van het onderwijs van de kinderen.

Finding Michael - 3 maart

In 1999 werd Michael Matthews de jongste Brit die de Mount Everest beklom. Maar drie uur nadat hij de top had bereikt, verdween hij en werd hij nooit meer teruggevonden. Zijn broer, ondernemer en omroeper Spencer Matthews, was tien jaar oud toen Michael verdween en hij heeft zijn dood altijd moeilijk kunnen accepteren. Meer dan twintig jaar later ontvangt Spencer een foto van een lichaam op de berg die van Michael zou kunnen zijn. Hij vertrekt naar Nepal en rekruteert Nims Purja, de wereldrecordhouder van '14 pieken', om een team te leiden en de 'zone des doods' van de Everest af te zoeken om Michael te vinden. Eenmaal op een extreme hoogte van meer dan 8000 meter vertrouwt het team op een tienkoppige zoekploeg, gewapend met drones en de vaardigheden om buiten de lijnen van de top te gaan. Maar naarmate het weer begint te betrekken en de tijd tegenzit, komen ze voor een reeks onverwachte uitdagingen te staan.

Boston Strangler - 17 maart

Boston Strangler, van bekroond scenarist en regisseur Matt Ruskin, is een waargebeurde misdaadthriller over de baanbrekende journalisten die in de jaren zestig van de vorige eeuw het verhaal van de beruchte Boston Strangler-moorden naar buiten brachten. De film volgt Loretta McLaughlin, een verslaggever voor de Record-American, die als eerste journalist de Boston Strangler-moorden aan elkaar linkt. Terwijl de mysterieuze moordenaar steeds meer slachtoffers maakt, probeert Loretta samen met collega en vertrouweling Jean Cole haar onderzoek voort te zetten, maar het duo wordt belemmerd door het alomtegenwoordige seksisme in die periode. Ondanks het grote persoonlijke risico gaan McLaughlin en Cole erachteraan en zetten ze hun leven op het spel om de waarheid te achterhalen.

Grey's Anatomy, seizoen 19 - 22 maart

Grey's Anatomy, winnaar van de Golden Globe Award in 2007 voor de beste dramaserie en genomineerd voor meerdere Emmy's, waaronder voor de beste dramaserie, wordt beschouwd als een van de beste televisieprogramma's van onze tijd. Het spannende medische drama, dat inmiddels aan zijn 19e seizoen bezig is, volgt Meredith Grey en het team van artsen in het Grey Sloan Memorial die dagelijks worden geconfronteerd met beslissingen over leven en dood. Ze zoeken troost bij elkaar, en soms ontstaat er meer dan alleen vriendschap. Samen ontdekken ze dat noch geneeskunde, noch relaties kunnen worden gezien als zwart-wit.

En verder...

 • Spidey and his Amazing Friends - 1 maart
 • The Net: Prometheus - 1 maart
 • Wild Crime, seizoen 2 - 1 maart
 • Yilbasi Gecesi (New Year’s Eve) - 3 maart
 • Unprisoned - 10 maart
 • Chang Can Dukn - 10 maart
 • Arrested Development, seizoen 1 tot en met 3 - 15 maart
 • Bono and ‘The Edge’: a Sort of Homecoming with Dave Letterman - 17 maart
 • The Net: Power Play - 22 maart
 • The Spectacular: 22 maart
 • Up Here - 24 maart
 • Kindred - 29 maart
 • Rye Lane - 31 maart
 • Doogie Kamealoha M.D., seizoen 2 - 31 maart

Nieuwe realityshow 'Fboy Island' wordt je volgende guilty pleasure

Karen Luiken-28 mei 2024 om 13:46

Realityprogramma’s zijn er nooit genoeg en dat weet ook Streamz. De streamingsdienst lanceert deze zomer een nieuw pareltje genaamd ‘Fboy Island’.

In ‘Fboy Island’ gaan drie vrouwen op zoek naar de ware liefde. Ze hebben niet de beste date-ervaringen, maar weten daardoor wel welke mannen fuckboys zijn en welke niet. Althans, dat is de bedoeling. Weten zij van alle deelnemende mannen de nice guys – die oprecht op zoek zijn naar ware liefde – te onderscheiden van de fboys die enkel uit zijn op de geldprijs?

Wat dit programma zo uniek maakt, is dat noch de deelnemers noch de kijkers weten wie de nice guys en wie de fboys zijn. De kijker gaat dus elke aflevering samen met de kandidaten op zoek naar de fboys.

Het programma wordt gepresenteerd door Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten. Een definitieve releasedatum is er nog niet, maar je kunt ‘Fboy Island’ ergens deze zomer op Streamz en Prime Video verwachten.

Studeer met 'Lofi Marcske' van F.C. De Kampioenen

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 11:17

Extra blokmotivatie nodig? Marcske van F.C. De Kampioenen to the rescue, mijn gedacht! Vergeet Lofi Girl en verwelkom Lofi Marcske. VRT MAX heeft een livestream gepubliceerd waar je de hele dag lang samen met Marc Vertonghen kunt studeren.

Voor wie niet bekend is met Lofi Girl: het is het personage in een populaire YouTube-stream genaamd 'lofi hip hop radio - beats to relax/study to'. In de stream zie je een geanimeerd meisje die rustige lofi-muziek afspeelt terwijl ze non-stop aan het studeren is. Het is een soort virtuele studiepartner voor velen geworden en ze is inmiddels een icoon op het internet. Nu heeft VRT MAX een vergelijkbaar concept toegepast, maar dan met onze geliefde Marcske. DDe livestream was er vorige examenperiode ook al, maar nu is Marcske terug met nieuwe beats. Dus, terwijl je je door de examenperiode worstelt, zal Marcske je vergezellen met zijn lofi-muziek en je helpen de stress te verlichten.

Boeken klaar, koud chocomelkske gepopt, livestream aan en goan!

Ontdek meer