Deze pareltjes verschijnen in maart op Disney+

Karen Luiken-26 februari 2023 om 07:23

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in juni zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Mandalorian, seizoen 3 - 1 maart
De reizen van de Mandalorian door het Star Wars-sterrenstelsel gaan verder. Eens een eenzame premiejager, heeft Din Djarin zich herenigd met Grogu. Ondertussen worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

Abbott Elementery, seizoen 2 - 1 maart
In deze komedie volgen we een groep gedreven en gepassioneerde leerkrachten – en een ietwat toondove directeur – die hun weg zoeken in het openbare scholensysteem in Philadelphia. Ondanks de tegenslagen zijn ze vastbesloten hun leerlingen te helpen slagen in het leven. Hoewel deze hardwerkende ambtenaren met te weinig zijn en niet over voldoende middelen beschikken, houden ze van hun werk. Ook al zijn ze het niet eens met de visie van het schooldistrict ten opzichte van het onderwijs van de kinderen.

Finding Michael - 3 maart

In 1999 werd Michael Matthews de jongste Brit die de Mount Everest beklom. Maar drie uur nadat hij de top had bereikt, verdween hij en werd hij nooit meer teruggevonden. Zijn broer, ondernemer en omroeper Spencer Matthews, was tien jaar oud toen Michael verdween en hij heeft zijn dood altijd moeilijk kunnen accepteren. Meer dan twintig jaar later ontvangt Spencer een foto van een lichaam op de berg die van Michael zou kunnen zijn. Hij vertrekt naar Nepal en rekruteert Nims Purja, de wereldrecordhouder van '14 pieken', om een team te leiden en de 'zone des doods' van de Everest af te zoeken om Michael te vinden. Eenmaal op een extreme hoogte van meer dan 8000 meter vertrouwt het team op een tienkoppige zoekploeg, gewapend met drones en de vaardigheden om buiten de lijnen van de top te gaan. Maar naarmate het weer begint te betrekken en de tijd tegenzit, komen ze voor een reeks onverwachte uitdagingen te staan.

Boston Strangler - 17 maart

Boston Strangler, van bekroond scenarist en regisseur Matt Ruskin, is een waargebeurde misdaadthriller over de baanbrekende journalisten die in de jaren zestig van de vorige eeuw het verhaal van de beruchte Boston Strangler-moorden naar buiten brachten. De film volgt Loretta McLaughlin, een verslaggever voor de Record-American, die als eerste journalist de Boston Strangler-moorden aan elkaar linkt. Terwijl de mysterieuze moordenaar steeds meer slachtoffers maakt, probeert Loretta samen met collega en vertrouweling Jean Cole haar onderzoek voort te zetten, maar het duo wordt belemmerd door het alomtegenwoordige seksisme in die periode. Ondanks het grote persoonlijke risico gaan McLaughlin en Cole erachteraan en zetten ze hun leven op het spel om de waarheid te achterhalen.

Grey's Anatomy, seizoen 19 - 22 maart

Grey's Anatomy, winnaar van de Golden Globe Award in 2007 voor de beste dramaserie en genomineerd voor meerdere Emmy's, waaronder voor de beste dramaserie, wordt beschouwd als een van de beste televisieprogramma's van onze tijd. Het spannende medische drama, dat inmiddels aan zijn 19e seizoen bezig is, volgt Meredith Grey en het team van artsen in het Grey Sloan Memorial die dagelijks worden geconfronteerd met beslissingen over leven en dood. Ze zoeken troost bij elkaar, en soms ontstaat er meer dan alleen vriendschap. Samen ontdekken ze dat noch geneeskunde, noch relaties kunnen worden gezien als zwart-wit.

En verder...

 • Spidey and his Amazing Friends - 1 maart
 • The Net: Prometheus - 1 maart
 • Wild Crime, seizoen 2 - 1 maart
 • Yilbasi Gecesi (New Year’s Eve) - 3 maart
 • Unprisoned - 10 maart
 • Chang Can Dukn - 10 maart
 • Arrested Development, seizoen 1 tot en met 3 - 15 maart
 • Bono and ‘The Edge’: a Sort of Homecoming with Dave Letterman - 17 maart
 • The Net: Power Play - 22 maart
 • The Spectacular: 22 maart
 • Up Here - 24 maart
 • Kindred - 29 maart
 • Rye Lane - 31 maart
 • Doogie Kamealoha M.D., seizoen 2 - 31 maart

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer