Anouk Matton dropt eerste Vlaamse single

Dieter Blarinckx-25 februari 2023 om 14:45

Wie afgelopen vrijdag naar het populaire VTM-programma ‘The Masked Singer’ keek, zag hoe Vlinder ontmaskerd werd. En het was niemand minder dan Anouk Matton! En nu lanceert de populaire dj haar eerste eigen Vlaamse single.

Anouk kreeg de smaak van het zingen helemaal te pakken door de voorbereidingen en opnames van het VTM-programma ‘The Masked Singer’. Tijdens een interview met Het Laatste Nieuws na haar ontknoping, maakte Anouk dan ook héél groot nieuws bekend: “Op 10 maart breng ik mijn eerste Nederlandstalige single uit!”.

Meer details zijn er helaas nog niet bekendgemaakt, dus stay tuned!

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Ontdek meer