Sam Smith te zien in nieuwe seizoen 'And Just Like That'

Dieter Blarinckx-25 februari 2023 om 14:35

De Britse popsensatie Sam Smith heeft een rol beet in het nieuwe seizoen van de ‘Sex and the City’-spin-off ‘And Just Like That’. Dat werd zopas bevestigd via sociale media.

Momenteel zijn de opnames van de nieuwe afleveringen van ‘And Just Like That’ nog volop bezig in New York City, en daar dropte Sam Smith alvast een kleine teaser van op insta.

De zanger plaatste een behind-the-scenes foto met de caption "Up to something unholy on set". Voorlopig zijn er helaas wel nog geen details over de rol die Smith zal spelen.

Het tweede seizoen zal naar alle waarschijnlijkheid deze lente te streamen zijn via Streamz.

Check Sams post hieronder:

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Lewis Capaldi cancelt shows vanwege gezondheid

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:34- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi gaat de komende tijd meer rust nemen. De zanger laat via Instagram weten dat hij een aantal shows moet cancelen omdat hij kampt met mentale klachten.

Het gaat om de optredens die gepland stonden tot 24 juni. Op die dag staat hij op het podium van Glastonbury, een optreden dat hij graag door wil laten gaan. “De afgelopen maanden zijn zowel mentaal als fysiek heel zwaar geweest”, aldus Lewis. “Ik ben sinds kerst al niet meer thuis geweest en dat eist nu zijn tol.”

Lewis gaat tijd voor zichzelf nemen en hoopt er weer klaar voor te zijn op Glastonbury. “Ik heb deze drie weken nodig om weer Lewis ut Glasgow te worden, om tijd thuis door te brengen en dingen met familie en vrienden te doen. Ik hoop dat iedereen dat begrijpt.”

Ontdek meer