Derde seizoen 'Euphoria' komt later dan verwacht

Karen Luiken-25 februari 2023 om 09:16

Het derde seizoen van ‘Euphoria’ laat langer op zich wachten dan fans hadden verwacht. Aanvankelijk werd geschat dat de opnames deze maand zouden beginnen, maar actrice Maude Apatow heeft onthuld dat de camera’s pas in de tweede helft van 2023 gaan draaien.

Het is inmiddels al een jaar geleden dat het tweede seizoen van ‘Euphoria’ werd afgesloten. Het derde seizoen werd toen onmiddellijk aangekondigd, maar toch duurt het langer dan verwacht tot de opnames daarvan starten.

Maude Apatow, die Lexi speelt in de serie, zegt dat de opnames zijn uitgesteld tot het najaar waardoor ze de kans kreeg om mee te werken aan een musical. Gevolg daarvan is dat het derde seizoen niet begin 2024 op het scherm verschijnt, zoals verwacht werd, maar waarschijnlijk pas eind 2024.

Nieuwe 'Uncharted'-rollercoaster krijgt vette trailer

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:56

Vanaf 17 juni kunnen fans van de 'Uncharted'-franchise zich helemaal onderdompelen in de actie dankzij deze gloednieuwe en allereerste rollercoaster die gebaseerd is op de games en de gelijknamige film. En hier is een eerste vette trailer!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de immens ppopulaire actiefranchise, staat in het Spaanse pretpark PortAventura World. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, en als we deze eerste beelden mogen geloven, wordt het een hevige rit boordevol actie!

Check hieronder alvast de eerste trailer en ontdek 'Uncharted: The Enigma of Penitence' vanaf 17 juni zélf in PortAventura!

Bordspel van 'Stranger Things' op de markt gebracht

Karen Luiken-29 mei 2023 om 10:16

Goed nieuws voor fans die van ‘Stranger Things’ houden én graag spelletjes spelen. Er is een bordspel van de populaire Netflix-hit op de markt gebracht.

Het spel is gebaseerd op de verhaallijn van de serie. Je kiest een figuur uit dat je wil spelen en gaat vervolgens op zoek naar dingen die je kunt verzamelen. Daarmee neem je het op in een strijd tegen de demogorgon. Je zal samen moeten werken met andere spelers om het spel te kunnen winnen voor de tijd om is.

‘Stranger Things: Upside Down’, zoals het spel heet, kost omgerekend 38 euro en is verkrijgbaar via deze website.

Ontdek meer