Derde seizoen 'Euphoria' komt later dan verwacht

Karen Luiken-25 februari 2023 om 09:16

Het derde seizoen van ‘Euphoria’ laat langer op zich wachten dan fans hadden verwacht. Aanvankelijk werd geschat dat de opnames deze maand zouden beginnen, maar actrice Maude Apatow heeft onthuld dat de camera’s pas in de tweede helft van 2023 gaan draaien.

Het is inmiddels al een jaar geleden dat het tweede seizoen van ‘Euphoria’ werd afgesloten. Het derde seizoen werd toen onmiddellijk aangekondigd, maar toch duurt het langer dan verwacht tot de opnames daarvan starten.

Maude Apatow, die Lexi speelt in de serie, zegt dat de opnames zijn uitgesteld tot het najaar waardoor ze de kans kreeg om mee te werken aan een musical. Gevolg daarvan is dat het derde seizoen niet begin 2024 op het scherm verschijnt, zoals verwacht werd, maar waarschijnlijk pas eind 2024.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

Ontdek meer