Deze actrice zou eigenlijk Karen spelen in 'Mean Girls'

Karen Luiken-25 februari 2023 om 09:05

Het had niet veel gescheeld of Blake Lively had de rol van Karen gespeeld in ‘Mean Girls’. Dat vertelt Amanda Seyfried, de actrice die het personage uiteindelijk mocht spelen, in een gesprek met Vanity Fair.

Amanda deed in eerste instantie auditie voor de rol van Regina, die nu wordt gespeeld door Rachel McAdams. Blake Lively auditeerde voor Karen. “Ik was voor het eerst met mijn moeder naar LA gevlogen. Het was heel spannend”, vertelt Amanda over haar auditie destijds. “Blake Lively speelde Karen en ik was toen Regina.”

Na de auditie ging Amanda weer naar huis en kreeg ze een telefoontje. “Ze zeiden dat ik meer iets zou zijn voor de rol van Karen.”

Blake ging er uiteindelijk zonder rol vandoor, maar wist uiteindelijk wel klussen te scoren in ‘The Sisterhood of the Traveling Pants’, ‘Gossip Girl’, ‘Accepted’ en heel veel andere projecten.

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer