Hoofdrolspeelsters keren (waarschijnlijk) niet terug voor nieuwe 'Mean Girls'

Karen Luiken-25 februari 2023 om 08:48

De kans dat de originele cast van ‘Mean Girls’ terugkeert voor een vervolg, is héél klein. Page Six meldt dat Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried en Lacey Chabert te weinig geld krijgen om de rollen weer op te pakken.

‘Mean Girls’ verscheen in 2004 en maakt binnenkort eindelijk een comeback met een nieuwe film. De hoofdrolspeelsters hebben allemaal aangegeven daaraan mee te willen doen, maar dan moet daar wel iets tegenover staan. En dat is precies wat er nu niet gebeurt. Volgens Page Six zijn de gesprekken vastgelopen vanwege het ‘respectloze’ geldaanbod van Paramount.

“Paramount Pictures wil de meisjes niet betalen wat ze waard zijn”, zegt een bron. “Alle vier meisjes waren bereid om terug te komen, maar Paramount heeft geen respect voor wat ze waard zijn. Op dit moment zijn de onderhandelingen vastgelopen.”

Tina Fey, die de film schreef, keert wel terug. Ze pakt haar rol als wiskundelerares mevrouw Norbury weer op en zal de film daarnaast ook schrijven en produceren.

Bart kan emoties niet in bedwang houden in 'Big Brother'

Karen Luiken-20 maart 2023 om 16:55

Bart laat zijn emoties niet vaak zien in ‘Big Brother’. Als hij dat al doet, dan moet het een goede reden hebben. Vorige week liet een traantje bij het zien van een trouwfoto van zijn vrouw. Deze week is het zijn dochter die voor emoties zorgt. “Ik ben een fiere papa.”

Flo Windey trekt de grens in nieuwe 'faqda'-reeks

Karen Luiken-20 maart 2023 om 11:31

Flo Windey gaat voor een nieuw seizoen van ‘faqda’ weer op zoek naar moeilijk bespreekbare onderwerpen. Dit keer richt ze zich op vier verschillende thema’s, waar ‘consent’ (oftewel wederzijdse toestemming) er één van is.

Hoe trek je een grens? Die vraag staat centraal in de eerste aflevering van een nieuw seizoen van de ‘faqda’-reeks. Flo gaat op zoek naar wat consent juist is en wat niet. Ze trekt de straat op en vraagt voorbijgangers wat consent voor hen betekent.

"Consent is voor mij essentieel. Niet weg te denken”, zegt Flo. “Ik heb een paar ervaringen gehad waar mensen geen toestemming vroegen en over mijn grenzen gingen en dat heeft mij zo slecht doen voelen dat ik niet anders kon doen dan mij er nu nog meer over uit te spreken. Want ik wil me nooit meer zo shit voelen."

Het nieuwe seizoen van ‘faqda’ is vanaf nu te zien op VRT MAX.

Ontdek meer