Hoofdrolspeelsters keren (waarschijnlijk) niet terug voor nieuwe 'Mean Girls'

Karen Luiken-25 februari 2023 om 08:48

De kans dat de originele cast van ‘Mean Girls’ terugkeert voor een vervolg, is héél klein. Page Six meldt dat Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried en Lacey Chabert te weinig geld krijgen om de rollen weer op te pakken.

‘Mean Girls’ verscheen in 2004 en maakt binnenkort eindelijk een comeback met een nieuwe film. De hoofdrolspeelsters hebben allemaal aangegeven daaraan mee te willen doen, maar dan moet daar wel iets tegenover staan. En dat is precies wat er nu niet gebeurt. Volgens Page Six zijn de gesprekken vastgelopen vanwege het ‘respectloze’ geldaanbod van Paramount.

“Paramount Pictures wil de meisjes niet betalen wat ze waard zijn”, zegt een bron. “Alle vier meisjes waren bereid om terug te komen, maar Paramount heeft geen respect voor wat ze waard zijn. Op dit moment zijn de onderhandelingen vastgelopen.”

Tina Fey, die de film schreef, keert wel terug. Ze pakt haar rol als wiskundelerares mevrouw Norbury weer op en zal de film daarnaast ook schrijven en produceren.

Ariana Grande neemt pauze van muziek

Chelsy Vanlerberghe-12 juli 2024 om 09:01

Ariana Grande neemt even afstand van alles behalve 'Wicked'. Dat liet de 'thank u, next'-zangeres zelf weten via Instagram. Fans die hopen op een tour of op nieuwe muziek, zullen dus even geduld moeten hebben.

“Ik hou zo veel van jullie allemaal", begon de popster. “Maar ik heb besloten om voorlopig even te stoppen met alles wat niet met Wicked te maken heeft. Ik ben enorm dankbaar voor jullie geduld en vooral super enthousiast over alles wat nog komt. Tot snel!”

Grande speelt Glinda in de verfilming van de populaire musical 'Wicked', iets waar ze als kind al van droomde. De film verschijnt in twee delen: het eerste deel komt op 22 november 2024 uit, en het tweede op 26 november 2025.

Tussen de opnames door, bracht Ariana ook haar zevende studioalbum 'Eternal Sunshine' uit. Eerder deze week onthulde Ariana dat er een deluxe versie van het album aankomt, maar dat die nog even op zich laat wachten. Ook op een tour zullen fans dus nog even moeten wachten. De focus ligt momenteel dus volledig op 'Wicked'!

Derde en laatste seizoen 'Vikings: Valhalla' staat online

Karen Luiken-12 juli 2024 om 08:21

Je kunt vanaf nu genieten van nog één laatste slotspektakel, daarna is het gedaan met de hitserie ‘Vikings: Valhalla’. Het derde seizoen staat op Netflix!

‘Vikings: Valhalla’ verscheen in 2022 voor het eerst op Netflix en volgt de reis van Leif Eriksson, een legendarische ontdekkingsreiziger, Freydis, schildmaagd en krijger, en Harald Sigurdsson, voorbestemd als heerser. De personages worden gespeeld door de acteurs Sam Corlett, Frida Gustavsson en Seo Suter.

De producent van de serie, Jeb Stuart, liet vorig jaar al weten dat het derde seizoen het laatste zou worden. “Ik wist meteen al dat ik wilde laten zien hoe drie van de beroemdste Vikingen de iconen werden die we vandaag de dag kennen. Dat is precies wat we hebben gedaan”, zei hij in een verklaring. “Verhaaltechnisch is het logisch dat de reizen van [de hoofdpersonages] Leif, Freydis en Harald eindigen met het derde seizoen. We kunnen niet wachten tot fans het slotstuk zien.”

Ontdek meer