Hoofdrolspeelsters keren (waarschijnlijk) niet terug voor nieuwe 'Mean Girls'

Karen Luiken-25 februari 2023 om 08:48

De kans dat de originele cast van ‘Mean Girls’ terugkeert voor een vervolg, is héél klein. Page Six meldt dat Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried en Lacey Chabert te weinig geld krijgen om de rollen weer op te pakken.

‘Mean Girls’ verscheen in 2004 en maakt binnenkort eindelijk een comeback met een nieuwe film. De hoofdrolspeelsters hebben allemaal aangegeven daaraan mee te willen doen, maar dan moet daar wel iets tegenover staan. En dat is precies wat er nu niet gebeurt. Volgens Page Six zijn de gesprekken vastgelopen vanwege het ‘respectloze’ geldaanbod van Paramount.

“Paramount Pictures wil de meisjes niet betalen wat ze waard zijn”, zegt een bron. “Alle vier meisjes waren bereid om terug te komen, maar Paramount heeft geen respect voor wat ze waard zijn. Op dit moment zijn de onderhandelingen vastgelopen.”

Tina Fey, die de film schreef, keert wel terug. Ze pakt haar rol als wiskundelerares mevrouw Norbury weer op en zal de film daarnaast ook schrijven en produceren.

Derde seizoen 'Heartstopper' krijgt er nieuw gezicht bij

Karen Luiken-28 november 2023 om 14:46

Het derde seizoen van ‘Heartstopper’ krijgt er een nieuw gezicht bij. Acteur Darragh Hand neemt de rol van Michael Holden op zich.

Het derde seizoen is net als de eerdere twee seizoenen gebaseerd op een boek van Alice Oseman. In één van die boeken komt de naam Michael Holden voor, een personage dat zijn opwachting maakt in het derde seizoen van de serie. Michael is een vriend van Tori, de oudere zus van Charlie. De rol wordt gespeeld door Darragh Hand. Je zou hem kunnen kennen van ‘Grace’ en ‘Silent Witness’.

“Michael is een eigenzinnige, excentrieke optimist met een zonnig karakter”, zegt auteur Alice Oseman. “Het was een uitdaging om iemand te vinden die overeenkwam met Michael uit de boeken. Maar toen kwam Darragh langs en hij verwarmde ons hart en maakte ons aan het lachen. Ik kan niet wachten tot jullie Michael in het derde seizoen kunnen ontmoeten!”

Concertfilm Taylor Swift kun je straks ook thuis bekijken

Karen Luiken-28 november 2023 om 07:44

Concertfilm van Taylor Swift nog niet gezien? Er bestaat een kans dat je er binnenkort in je luie zetel vanuit huis naar kunt kijken. De zangeres maakt bekend dat de film in verschillende landen te streamen zal zijn.

“Ik heb een verjaardag in het vooruitzicht en ik dacht dat we het leuke jaar dat we samen hebben gehad, kunnen vieren door ‘The Eras Tour Concert Film’ beschikbaar te maken om thuis te bekijken”, zegt Taylor op Instagram. “Ik ben heel blij dat de uitgebreidere versie van de film beschikbaar zal zijn voor verhuur in de Verenigde Staten, Canada en andere landen die binnenkort worden aangekondigd.”

De concertfilm wordt op 13 december, op de verjaardag van Taylor, gelanceerd. Of we er in België en Nederland ook naar kunnen kijken, zal later blijken. Laten we het hopen!

Ontdek meer