'Pokémon' stelt twee nieuwe hoofdrolspelers voor

Karen Luiken-25 februari 2023 om 08:36

Nu Ash Ketchum en Pikachu na 25 jaar trouwe dienst de ‘Pokémon’-animatieserie verlaten, is het tijd voor vers bloed. En dat heeft The Pokémon Company gevonden. Het bedrijf stelt twee gloednieuwe hoofdrolspelers voor.

Uit een tweet blijkt dat Pikachu wordt vervangen door een andere Pikachu. De twee figuren lijken sterk op elkaar, maar verschillen wel in enige opzichten. Zo draagt de nieuwe Pikachu in tegenstelling tot de oude een pet en heeft-ie een andere naam: Captain Pikachu. De Pokémon heeft Friede als trainer, die ook een hoofdrol zal gaan spelen in de animatieserie.

Friede en Captain Pikachu sluiten zich aan bij de andere hoofdpersonages Liko en Roy, die eerder al werden voorgesteld.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer