'Pokémon' stelt twee nieuwe hoofdrolspelers voor

Karen Luiken-25 februari 2023 om 08:36

Nu Ash Ketchum en Pikachu na 25 jaar trouwe dienst de ‘Pokémon’-animatieserie verlaten, is het tijd voor vers bloed. En dat heeft The Pokémon Company gevonden. Het bedrijf stelt twee gloednieuwe hoofdrolspelers voor.

Uit een tweet blijkt dat Pikachu wordt vervangen door een andere Pikachu. De twee figuren lijken sterk op elkaar, maar verschillen wel in enige opzichten. Zo draagt de nieuwe Pikachu in tegenstelling tot de oude een pet en heeft-ie een andere naam: Captain Pikachu. De Pokémon heeft Friede als trainer, die ook een hoofdrol zal gaan spelen in de animatieserie.

Friede en Captain Pikachu sluiten zich aan bij de andere hoofdpersonages Liko en Roy, die eerder al werden voorgesteld.

'Big Brother'-finalisten doen leuke ontdekking

Karen Luiken-31 maart 2023 om 13:43

De laatste dagen gebeurden er heel veel bijzondere dingen in het 'Big Brother'-huis. Er werd een groot feest georganiseerd, ontbijt klaargemaakt, en overal in het huis werden pingpongballen verstopt. Als de bewoners ontdekken dat dit gedaan is door hun ex-medebewoners, geloven ze hun ogen niet.

Iconische Efteling-attractie krijgt nieuwe soundtrack

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 13:03

Groot nieuws voor de pretparkfans hier, want het Nederlandse themapark Efteling gaat de bekende en iconische attractie 'Carnaval Festival' een nieuwe soundtrack geven. Dat maakte het park zelf bekend met een leuke en interessante video op YouTube.

"Er gaat iets spannends gebeuren! De Efteling kiest voor een nieuwe sound in 'Carnaval Festival'. De iconische attractie waarin Jokie & Jet een reis rond de wereld maken, krijgt na 39 jaar een muzikale update", klinkt het bij de video op het YouTube-kanaal van het park.

De Efteling werkte hiervoor samen met het DJ duo Lucas & Steve. De opdracht: een geluid creëren dat meer past in het tijdsbeeld van vandaag: sneller, energieker en verrassender. En dat is gelukt! Vanaf aanstaande zaterdag beleeft iedereen in 'Carnaval Festival' deze nieuwe muziek met daarbij een aangepaste snelheid van de rit.

Check de video met meer uitleg hieronder:

Ontdek meer