Extra shows 'Vergeet Barbara' aangekondigd

Dieter Blarinckx-25 februari 2023 om 08:28- Foto:

Studio 100

Goed nieuws voor de musicalfans hier, want de Studio 100-musical 'Vergeet Barbara' heeft extra shows aangekondigd. Dat deden ze met een ludieke video op sociale media.

In 'Vergeet Barbara' gaan we terug naar de hete zomer van 1976, het jaar dat Lucien Van Impe de Ronde van Frankrijk wint. Gert Verhulst is de cafébaas Willy. James Cooke, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans zijn respectievelijk de zonen Achiel, Arthur en Albert. Willy staat samen met zijn middelste zoon Achiel achter de toog van café 'De Sportvriend', een volkscafé in de jaren ’70. De oudste zoon Arthur is vooral bezig met muziek en probeert door te breken met zijn rockbandje. De jongste zoon Albert is de oogappel van Willy, die hoopt dat hij dit jaar de kermiskoers wint.

Op een dag verschijnt er in het dorp een mysterieuze dame, Barbara, die een groot geheim meedraagt. Het leven van de 4 mannen wordt volledig op stelten gezet… en het verhaal eindigt met een erg verrassende ontknoping!

Met in de hoofdrollen Gert Verhulst, James Cooke, Jonas van Geel en Jelle Cleymans.
Maar ook met Free Souffriau, Tom Audenaert, Michiel De Meyer, Goele De Raedt, Dirk Lavryssen, Charline Catrisse en Hilde Van Wezepoel. Een echte feelgood musical en dit allemaal in een heerlijk seventies-jasje!

De musical stopt definitief op 2 juli, maar je kan nog tickets kopen voor de extra shows nu! Dat kan via deze website.

Check hun aankondiging hieronder:

Geen Queens of the Stone Age op Pukkelpop

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 14:58

Slecht nieuws voor de fans van Queen of the Stone Age. De band zal niet optreden op Pukkelpop. Zanger Josh Homme kampt nog steeds met gezondheidsproblemen, waardoor de band hun optreden op het festival moet afzeggen.

Pukkelpop kondigt het nieuws aan via Instagram: “We moeten met pijn in het hart zeggen dat Queens of the Stone Age dit jaar niet op Pukkelpop zal spelen. We wensen Josh Homme een snel herstel.”

Dit nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen. Begin juli moest de band al enkele shows annuleren omdat Homme naar de VS moest voor een spoedoperatie. Toen werd al gevreesd voor hun Pukkelpop-optreden, maar nu is het dus officieel.

De organisatie van Pukkelpop is ondertussen druk bezig met het vinden van een vervanger. Wie die nieuwe headliner zal zijn, is nog niet bekend, maar ze werken hard om een waardige vervanger te regelen.

Disney+ verlengt 'The Kardashians'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 12:20

Disney+ heeft groot nieuws voor fans van de Kardashian clan: er komen maar liefst twintig nieuwe afleveringen van 'The Kardashians' aan!

De streaminggigant heeft aangekondigd dat de realityshow verder gaat, en dat betekent dat we weer kunnen genieten van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. Verwacht weer een flinke dosis Kardashian drama, glamour en gekibbel.

Sinds april 2022 zijn er al vijf seizoenen van tien afleveringen beschikbaar op Disney+, waarbij het vijfde seizoen een enorme hit was wereldwijd.

De Kardashians zijn natuurlijk geen onbekenden in reality tv world: ze hebben eerder twintig seizoenen van 'Keeping Up with the Kardashians' gemaakt op E!.

Ontdek meer