Dit zijn de genomineerden in 'Big Brother'

Karen Luiken-25 februari 2023 om 08:14

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe liveshow van ‘Big Brother’. Eén bewoner moet zijn koffers pakken en gaat naar huis. De pechvogels die daar kans op maken, allemaal genomineerd door Michelango, zijn Lindsey, Charlotte en Ali. Stuk voor stuk zijn ze niet blij met hun nominatie. En dan te bedenken dat Rob eigenlijk dolgraag naar huis zou willen. Hij heeft Michelangelo gevraagd om hem te nomineren, maar dat bleek tevergeefs...

Enzo Knol wordt papa

Karen Luiken-29 november 2023 om 15:46

Enzo Knol gaat een nieuw leven tegemoet. De YouTuber en zijn vriendin Myron Koops zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard”, schrijft het koppel bij een foto. “Wat zijn we blij en trots, wij worden papa en mama!”

Het is nog niet bekend welk geslacht het kindje heeft en wanneer de kleine spruit verwacht wordt.

Netflix deelt nieuwe trailer van 'Berlin'

Karen Luiken-29 november 2023 om 09:57

Netflix heeft het wachten op de ‘La Casa de Papel’ spin-off ‘Berlin’ iets draaglijker gemaakt. Er is een nieuwe trailer van de serie gedeeld.

De serie over Berlin speelt zich af vóor de gebeurtenissen in ‘La Casa de Papel’. Dat moet ook wel, want het personage dat eigenlijk Andrés de Fonollosa heet, sterft in het originele verhaal. In de spin-off zien we hoe hij in zijn gouden tijden door Europa trekt en verschillende overvallen en diefstallen pleegt. Zijn grootste missie? In een paar uur tijd 44 miljoen euro stelen. Maar of hem dit gaat lukken…

Je ziet vanaf 29 december. Op die datum verschijnt ‘Berlin’ op Netflix.

Ontdek meer