Nieuwe 'Lord of the Rings'-films in de maak

Dieter Blarinckx-24 februari 2023 om 08:50

Het ziet ernaar uit dat we binnenkort toch terug kunnen afreizen naar Middel-Aarde, de wereld van 'The Lord of the Rings' en 'The Hobbit', want naast de populaire en lopende Amazon-serie 'The Rings of Power', zijn er nu blijkbaar ook plannen voor nieuwe films.

Het is het Amerikaanse magazine The Hollywood Reporter dat beweert dat er gesprekken zijn tussen studio's Warner Bros. en New Line om toch nog nieuwe films te maken die zich afspelen in het 'Lord of the Rings'-universum.

Ook Peter Jackson, de regisseur van de eerste drie originele 'Lord of the Rings'-films, is op de hoogte van de plannen: "Warner Bros. en New Line hebben mij bij elke stap op de hoogte gehouden. Ik kijk ernaar uit om verder met hen te spreken en hun visie op deze mooie franchise te ontdekken", klonk het bij hem aan het Amerikaanse magazine.

Voorlopig is een nieuwe film nog niet officieel aangekondigd, dus stay tuned!

Rihanna maakt muziek voor nieuwe 'Smurfen'-film

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:11

Rihanna komt binnenkort met nieuwe muziek. Dit keer geen nieuwe single of nieuw album, maar nummers voor de langverwachte nieuwe ‘Smurfen’-film.

Het is al even bekend dat er een nieuwe ‘Smurfen’-film op de rol staat. Ook weten we al een tijdje dat Rihanna de rol van Smurfin zal spelen. Maar nu blijkt dus dat het niet bij die ene taak blijft. Rihanna gaat namelijk ook de originele liedjes opnemen voor de film.

Naast de zangeres spelen ook Sandra Oh, Dan Levy, Billie Lourd, Nick Offerman, Natasha Lyonne en Hannah Waddingham een rol in de film, die in februari 2025 op het witte doek verschijnt.

Nieuwe film 'IF' met Ryan Reynolds heeft trailer

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:02

Ryan Reynolds is binnenkort weer te zien op het witte doek. De acteur speelt de hoofdrol in ‘IF’, een film waarvan nu een gloednieuwe trailer is verschenen.

‘IF’ gaat over een meisje dat ontdekt dat ze ieders denkbeeldige vrienden kan zien. Maar wat moet ze met die superkracht? Ze gaat op een magisch avontuur om alle vergeten Imaginary Friends (IF’s) weer samen te brengen met hun kinderen.

Naast Ryan Reynolds hebben ook John Krasinki, Cailey Fleming en Fiona Shaw een rol in de film. ‘IF’ verschijnt half mei in de Belgische zalen.

Ontdek meer