Nieuwe 'Lord of the Rings'-films in de maak

Dieter Blarinckx-24 februari 2023 om 08:50

Het ziet ernaar uit dat we binnenkort toch terug kunnen afreizen naar Middel-Aarde, de wereld van 'The Lord of the Rings' en 'The Hobbit', want naast de populaire en lopende Amazon-serie 'The Rings of Power', zijn er nu blijkbaar ook plannen voor nieuwe films.

Het is het Amerikaanse magazine The Hollywood Reporter dat beweert dat er gesprekken zijn tussen studio's Warner Bros. en New Line om toch nog nieuwe films te maken die zich afspelen in het 'Lord of the Rings'-universum.

Ook Peter Jackson, de regisseur van de eerste drie originele 'Lord of the Rings'-films, is op de hoogte van de plannen: "Warner Bros. en New Line hebben mij bij elke stap op de hoogte gehouden. Ik kijk ernaar uit om verder met hen te spreken en hun visie op deze mooie franchise te ontdekken", klonk het bij hem aan het Amerikaanse magazine.

Voorlopig is een nieuwe film nog niet officieel aangekondigd, dus stay tuned!

Nieuwe trailer voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Simon Smetryns-20 september 2023 om 14:05

Vanaf 15/11 kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'!

Lionsgate lanceerde vandaag nog een nieuwe trailer en oooh wat kijken we uit naar deze film!

Nieuwe romcom 'Love At First Sight' vanaf nu te zien

Karen Luiken-16 september 2023 om 08:02

Fan van de ‘To All The Boys’-reeks? Dan ga je dit ook leuk vinden. Netflix heeft de gloednieuwe film ‘Love At First Sight’ online gezet, een romcom die in het leven is geroepen door de makers van ‘To All The Boys’.

‘Love At First Sight’ gaat over Hadley, die naar Londen wil om de bruiloft van haar vader bij te wonen. Maar als ze op het vliegveld in New York aankomt, mist ze haar vliegtuig en leert ze op toevallige wijze haar droomman Oliver kennen. Er ontstaat meteen een band. Een lange nacht samen in het vliegtuig gaat in een oogwenk voorbij, maar bij de landing op Heathrow worden de twee van elkaar gescheiden en elkaar terugvinden in de chaos lijkt onmogelijk. Zal het lot tussenbeide komen en deze stoelmaatjes zielsverwanten worden?

De hoofdrollen worden gespeeld door Haley Ru Richardson (bekend van ‘The White Lotus’) en Ben Hardy.

Ontdek meer