PLL-ster Lucy Hale open over alcoholprobleem

Karen Luiken-24 februari 2023 om 08:16

Lucy Hale kampte jarenlang met een alcoholprobleem. Nu ze een jaar nuchter is, vertelt de ‘Pretty Little Liars’-ster er meer over in de podcast ‘Diary of a CEO’.

Op 2 januari dit jaar was het een jaar geleden dat Lucy besloot te stoppen met alcohol. Een mijlpaal waar ze lang over heeft gedaan om die te behalen. “Ik probeerde al sinds ik twintig was nuchter te worden”, zegt de actrice in de podcast. “Ik hield vast aan de overtuiging dat de echte Lucy pas naar buiten kwam als ze dronk.”

Lucy heeft vaak complete black-outs gehad en wist de volgende dag niet meer wat ze gedaan of gezegd had. “Een van mijn beste vrienden overleed aan alcoholisme, maar zelfs toen wilde ik nog niet nuchter worden. Alcohol was het probleem niet, het probleem zat in mezelf.”

Inmiddels gaat het stukken beter met Lucy en durft ze te zeggen dat haar verslaving haar kapotmaakte. Ze ging van ‘bingedrinker’ naar een nuchter persoon. “Soms moet je naar een donkere plek om op dat punt te komen. Het is donker, walgelijk en eng.”

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer