'Mocro Maffia'-film over Tatta vanaf deze datum te zien

Karen Luiken-24 februari 2023 om 08:10

Goed nieuws voor fans van ‘Mocro Maffia’. De langverwachte film over het personage Tatta komt volgende maand naar het wereldwijde web. RTL meldt dat de titel vanaf 28 april te zien zal zijn op Videoland.

Tatta, het personage waar de film over gaat, verdween in het vierde seizoen uit de serie ‘Mocro Maffia’. Waarom hij wegging en waarnaartoe, wordt volgens RTL duidelijk in de gloednieuwe film. Tatta wil wraak nemen op Paus en schakelt daarvoor de hulp in van zijn broer Otto, die vastzit in de Hongaarse gevangenis. Als Tatta hem vrij weet te krijgen, stapelen de problemen zich op.

De hoofdrol wordt gespeeld door Robert de Hoog.

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer