Selena Gomez is meest gevolgde vrouw op Instagram

Karen Luiken-24 februari 2023 om 08:04- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez heeft Kylie Jenner van haar troon gestoten. De voormalige Disney-ster is vanaf nu (wederom) de meest gevolgde vrouw op Instagram.

Het is niet de eerste keer dat Selena deze titel op haar naam mag schrijven. Eerder was ze ook al de meest gevolgde vrouw op Instagram, totdat ze het stokje in 2019 over moest geven aan Ariana Grande. Zij werd op haar beurt ingehaald door Kylie Jenner, die de titel nu dus weer kwijtraakt aan Selena.

Het is redelijk opmerkelijk dat Selena op de eerste plek staat, aangezien ze zelf al jaren niks post op Instagram. Dat doen haar assistenten voor haar. Op TikTok was ze nog wel te vinden, maar ook daar neemt ze nu afstand van. “Ik ben heel blij, ik ben zo gezegend”, zei ze in een livevideo op het platform. “Ik heb de beste vrienden en de beste fans van de hele wereld. Ik hou van mezelf hoe ik ben. Ik ben groot, ik ben niet groot, het maakt me niet uit. En ja: ik ga opnieuw een break van social media nemen. Ik neem een pauze van alles.”

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer