Selena Gomez is meest gevolgde vrouw op Instagram

Karen Luiken-24 februari 2023 om 08:04- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez heeft Kylie Jenner van haar troon gestoten. De voormalige Disney-ster is vanaf nu (wederom) de meest gevolgde vrouw op Instagram.

Het is niet de eerste keer dat Selena deze titel op haar naam mag schrijven. Eerder was ze ook al de meest gevolgde vrouw op Instagram, totdat ze het stokje in 2019 over moest geven aan Ariana Grande. Zij werd op haar beurt ingehaald door Kylie Jenner, die de titel nu dus weer kwijtraakt aan Selena.

Het is redelijk opmerkelijk dat Selena op de eerste plek staat, aangezien ze zelf al jaren niks post op Instagram. Dat doen haar assistenten voor haar. Op TikTok was ze nog wel te vinden, maar ook daar neemt ze nu afstand van. “Ik ben heel blij, ik ben zo gezegend”, zei ze in een livevideo op het platform. “Ik heb de beste vrienden en de beste fans van de hele wereld. Ik hou van mezelf hoe ik ben. Ik ben groot, ik ben niet groot, het maakt me niet uit. En ja: ik ga opnieuw een break van social media nemen. Ik neem een pauze van alles.”

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer