Selena Gomez is meest gevolgde vrouw op Instagram

Karen Luiken-24 februari 2023 om 08:04- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez heeft Kylie Jenner van haar troon gestoten. De voormalige Disney-ster is vanaf nu (wederom) de meest gevolgde vrouw op Instagram.

Het is niet de eerste keer dat Selena deze titel op haar naam mag schrijven. Eerder was ze ook al de meest gevolgde vrouw op Instagram, totdat ze het stokje in 2019 over moest geven aan Ariana Grande. Zij werd op haar beurt ingehaald door Kylie Jenner, die de titel nu dus weer kwijtraakt aan Selena.

Het is redelijk opmerkelijk dat Selena op de eerste plek staat, aangezien ze zelf al jaren niks post op Instagram. Dat doen haar assistenten voor haar. Op TikTok was ze nog wel te vinden, maar ook daar neemt ze nu afstand van. “Ik ben heel blij, ik ben zo gezegend”, zei ze in een livevideo op het platform. “Ik heb de beste vrienden en de beste fans van de hele wereld. Ik hou van mezelf hoe ik ben. Ik ben groot, ik ben niet groot, het maakt me niet uit. En ja: ik ga opnieuw een break van social media nemen. Ik neem een pauze van alles.”

'Big Brother'-finalisten doen leuke ontdekking

Karen Luiken-31 maart 2023 om 13:43

De laatste dagen gebeurden er heel veel bijzondere dingen in het 'Big Brother'-huis. Er werd een groot feest georganiseerd, ontbijt klaargemaakt, en overal in het huis werden pingpongballen verstopt. Als de bewoners ontdekken dat dit gedaan is door hun ex-medebewoners, geloven ze hun ogen niet.

Iconische Efteling-attractie krijgt nieuwe soundtrack

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 13:03

Groot nieuws voor de pretparkfans hier, want het Nederlandse themapark Efteling gaat de bekende en iconische attractie 'Carnaval Festival' een nieuwe soundtrack geven. Dat maakte het park zelf bekend met een leuke en interessante video op YouTube.

"Er gaat iets spannends gebeuren! De Efteling kiest voor een nieuwe sound in 'Carnaval Festival'. De iconische attractie waarin Jokie & Jet een reis rond de wereld maken, krijgt na 39 jaar een muzikale update", klinkt het bij de video op het YouTube-kanaal van het park.

De Efteling werkte hiervoor samen met het DJ duo Lucas & Steve. De opdracht: een geluid creëren dat meer past in het tijdsbeeld van vandaag: sneller, energieker en verrassender. En dat is gelukt! Vanaf aanstaande zaterdag beleeft iedereen in 'Carnaval Festival' deze nieuwe muziek met daarbij een aangepaste snelheid van de rit.

Check de video met meer uitleg hieronder:

Ontdek meer