Taylor Swift krijgt bijzondere titel

Karen Luiken-24 februari 2023 om 07:48

Taylor Swift heeft weer eens geschiedenis geschreven. De zangeres is door IFPI, de organisatie die de muziekindustrie wereldwijd vertegenwoordigt, uitgeroepen tot de artiest met de meest verkochte platen. Het is al de derde keer dat ze deze titel wint.

De prijs wordt berekend op basis van wereldwijde prestaties van een artiest in digitale en fysieke muziekformaten gedurende het jaar. Taylor heeft haar koppositie in de lijst onder meer te danken aan haar nieuwste album ‘Midnights’, dat in oktober 2022 uitkwam. In de jaren 2014, 2019 en 2022 werd ze ook al uitgeroepen tot de artiest met de meest verkochte platen.

De tweede plek in de lijst is weggelegd voor BTS. Drake vult de top drie aan.

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer