Taylor Swift krijgt bijzondere titel

Karen Luiken-24 februari 2023 om 07:48

Taylor Swift heeft weer eens geschiedenis geschreven. De zangeres is door IFPI, de organisatie die de muziekindustrie wereldwijd vertegenwoordigt, uitgeroepen tot de artiest met de meest verkochte platen. Het is al de derde keer dat ze deze titel wint.

De prijs wordt berekend op basis van wereldwijde prestaties van een artiest in digitale en fysieke muziekformaten gedurende het jaar. Taylor heeft haar koppositie in de lijst onder meer te danken aan haar nieuwste album ‘Midnights’, dat in oktober 2022 uitkwam. In de jaren 2014, 2019 en 2022 werd ze ook al uitgeroepen tot de artiest met de meest verkochte platen.

De tweede plek in de lijst is weggelegd voor BTS. Drake vult de top drie aan.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer