Makers 'Dark' bezig met nieuwe horrorreeks

Karen Luiken-24 februari 2023 om 07:38

Baran bo Odar en Jantje Friese, de Duitse makers van de populaire series ‘Dark’ en ‘1899’, werken aan een nieuwe horrorreeks. The Hollywood Reporter meldt dat het gaat om ‘Something is Killing the Children’, een seriebewerking van een populaire strip.

Het duo Baran en Jantje gaat de reeks schrijven en producen zodra het project groen licht krijgt. Het verhaal uit de strip gaat over een stad die wordt geplaagd door monsters die zich focussen op kinderen. Een tiener, een vrouw, vertelt daarbij verhalen die geen enkele volwassene gelooft. Zij zou over krachten beschikken die de monsters kunnen verslaan.

De stripreeks ‘Something is Killing the Children’ is een groot succes. Het wordt omschreven als een van de grootste titels die niet door DC of Marvel is uitgegeven.

Derde seizoen 'The Kardashians' heeft releasedatum

Karen Luiken-28 maart 2023 om 08:00

Disney+ heeft met een nieuwe teaser de releasedatum van het derde seizoen van ‘The Kardashians’ onthuld. Het vervolg van de populaire realityreeks gaat op 25 mei in première.

In ‘The Kardashians’ nodigen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de kijkers uit in hun leven terwijl ze het moederschap, co-ouderschap en het opbouwen van hun eigen imperium bestuderen. Hun band wordt op de proef gesteld en er ontstaan spanningen, maar als familie doorstaan ze elke storm.

Het derde seizoen ‘The Kardashians’ verschijnt in verschillende delen op Disney+. De eerste aflevering is vanaf 25 mei te zien, daarna volgt er iedere donderdag een nieuwe aflevering.

Nieuwe 'Magic Mike'-film nu te streamen

Dieter Blarinckx-27 maart 2023 om 16:24

Leuk en hot news voor de fans van Channing Tatum en de 'Magic Mike'-films, want het gloednieuwe en allerlaatste hoofdstuk kan je nu online streamen!

Nadat een zakelijke deal op de klippen loopt en hij geen cent meer op zak heeft, werkt Mike Lane in Florida als barman. Na een lange pauze besluit hij echter weer het danspodium op te gaan nadat een rijke socialite hem naar Londen lokt met een aanbod dat Mike niet kan weigeren. Met alles op het spel, nadat Mike ontdekt wat ze werkelijk van plan is, moet hij een groep van nieuwe, knappe dansers in vorm krijgen. Zal hij in staat zijn het voor elkaar te krijgen?

'Magic Mike's Last Dance' is de laatste film in de reeks en staat sinds deze week integraal op Apple TV, Google Play Store, Microsoft Xbox, Rakuten TV, Proximus en Telenet.

Check hieronder de aankondiging en de trailer:

Ontdek meer