Makers 'Dark' bezig met nieuwe horrorreeks

Karen Luiken-24 februari 2023 om 07:38

Baran bo Odar en Jantje Friese, de Duitse makers van de populaire series ‘Dark’ en ‘1899’, werken aan een nieuwe horrorreeks. The Hollywood Reporter meldt dat het gaat om ‘Something is Killing the Children’, een seriebewerking van een populaire strip.

Het duo Baran en Jantje gaat de reeks schrijven en producen zodra het project groen licht krijgt. Het verhaal uit de strip gaat over een stad die wordt geplaagd door monsters die zich focussen op kinderen. Een tiener, een vrouw, vertelt daarbij verhalen die geen enkele volwassene gelooft. Zij zou over krachten beschikken die de monsters kunnen verslaan.

De stripreeks ‘Something is Killing the Children’ is een groot succes. Het wordt omschreven als een van de grootste titels die niet door DC of Marvel is uitgegeven.

EOTB-ster Romée maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:34

Parents to be Romée van Zeeland en haar vriend Revie hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. De lovebirds maken met een filmpje duidelijk dat ze een meisje verwachten.

Het koppel kwam erachter tijdens een gender reveal party die ze voor hun familie en vrienden organiseerden. Op beelden is te zien hoe het koppel vol verwachting een rode knop indrukt, waarna er roze confetti en rook verschijnt. En ja, dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: Romée en Revie krijgen een dochtertje!

De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster bracht vorige maand naar buiten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Revie. “Meet the parents”, schreef ze bij een foto op social media. “Onze grootste wens is uitgekomen.”

'Love Island'-ster Adam Collard wordt vader

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:21

Er is een nieuwe ‘Love Island’-baby on the way. Adam Collard en zijn vriendin Laura Woods hebben op social media aangekondigd dat ze een baby verwachten.

Het nieuws werd gedeeld met een foto op Instagram. De Franse bulldog van de 37-jarige Laura en 28-jarige Adam is daar samen met een echofoto op te zien. “Hey, baby”, staat erbij geschreven.

Adam en Laura hebben elkaar leren kennen nadat Adam haar een berichtje stuurde via Instagram. Tien maanden geleden maakten ze hun relatie openbaar.

Laura is net als Adam bekend van televisie. Terwijl hij zijn faam verwierf door zijn deelname aan ‘Love Island’, is zij een Engelse presentatrice die werkt voor ITV, Amazon Prime en TNT Sports.

Ontdek meer