Nieuw seizoen 'Outer Banks' vanaf nú te zien

Karen Luiken-23 februari 2023 om 15:30

Een kleedje, een hele grote bank, een televisie en niemand om je heen. Dat is alles wat jij momenteel nodig hebt. Just you, Netflix en het gloednieuwe seizoen van ‘Outer Banks’.

Eerder deze week kregen fans al de eerste negen minuten van het derde seizoen van ‘Outer Banks’ te zien. Een soort opwarmertje voor wat vandaag op Netflix is geplaatst: tien gloednieuwe afleveringen met ieder zo’n 50 minuten kijkplezier. De laatste aflevering duurt bijna anderhalf uur.

In het nieuwe seizoen gaan John B, Sarah, Kie en JJ opnieuw op avontuur. Terwijl hun familieleden zich ernstig zorgen maken omdat ze denken dat hun kinderen vermist zijn, genieten de Pogues van hun vrijheid op de Caraïben. Althans, voor zolang dat kan. Ze worden achtervolgd door wilde honden en ander kwaad, er wordt gevochten en de vader van John B is plots herrezen uit de dood.

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

BTS-lid J-hope kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:17

Tijdens de pauze van BTS werkt bandlid J-hope hard aan zijn solocarrière. De artiest heeft aangekondigd binnenkort met een nieuw album én een docuserie te komen.

Zowel de plaat als de serie krijgt de naam ‘Hope on the Street’ en verschijnt eind maart. Eerst is het de beurt aan de docuserie, die op 28 maart verschijnt op Prime Video en een inkijkje geeft in de opnames die J-hope voor zijn album maakte. Een dag later, op 29 maart, verschijnt het album, waar in het totaal zes nummers op komen te staan.

De plaat volgt ‘Jack In The Box’ op, het album dat J-hope in 2022 uitbracht.

Ontdek meer