Volgende week nieuwe afleveringen 'Love is Blind' op Netflix

Karen Luiken-19 juli 2021 om 09:26

​Anderhalf jaar geleden zagen we hoe zes koppels in ‘Love is Blind’ een uniek liefdesexperiment aangingen. Ze stapten in het huwelijksbootje zonder elkaar ooit te hebben gezien. Bij sommige kandidaten bleek dat een succes, bij andere iets minder. Maar hoe gaat het nu met ze? Netflix geeft kijkers een update met drie (!) nieuwe afleveringen.

Fans van ‘Love is Blind’ zullen met veel vragen zitten. Zijn Amber en Barnett nog steeds samen? Cameron en Lauren? Giannina en Damian? En hoe zit het met Jessica, Mark en Kenny? In de reünie ‘After the Altar’ blikken de deelnemers terug op hun avontuur.

‘De cast van het eerste seizoen is terug voor een jubileumfeest dat je niet wilt missen’, aldus Netflix. ‘Als het op liefde aankomt, eindigt het experiment nooit. Vooral niet wanneer Jessica en Barnett weer in dezelfde kamer zijn.’

Kleine reminder: Barnett twijfelde lange tijd tussen Jessica en Amber, maar koos op het laatste moment toch voor de laatste. Maar of dat ook betekent dat de liefde tussen hem en Jessica helemaal bekoeld is? We zien het vanaf 28 juli. Dan verschijnen de nieuwe afleveringen op Netflix.

Eerste trailer voor 'Hawkeye'-serie met Jeremy Renner in de hoofdrol

Nico De Greef-13 september 2021 om 14:21

Nadat we eerder dit jaar door Disney en Marvel al flink in de watten werden gelegd met series over de superhelden Scarlet Witch, Vision, Falcon, Winter Soldier en anti-hero Loki, komt het huis van de muis nu met nog een verrassing aandraven.

Later dit jaar zullen fans namelijk ook Hawkeye kunnen zien schitteren in zijn eigen serie! Disney maakte vandaag bekend dat de eerste aflevering te streamen zal zijn op 24 november op Disney+ en dropte voor het gemak ook even de eerste trailerbeelden.

Daarin zien we hoe superheld Haweye het stokje overdraagt aan zijn opvolger Kate Bishop, een rol die voor het eerst in live action gespeeld wordt door de 24-jarige actrice en zangeres Hailee Steinfeld. Actrice Florence Pugh, die eerder dit jaar haar debuut maakte als de zus van Natasha Romanoff (Scarlett Johannsson) in de bioscoopfilm Black Widow, zal ook in de reeks te zien zijn.

Hawkeye is een van de vele aangekondigde live action-series die fans kunnen verwachten uit stal van Marvel. Ook series over de Marvel-personages Ms. Marvel, She-Hulk, Ironheart, Moon Knight en War Machine zijn in de maak.

Ilias en Nabil roven 'Into The Night'-shop leeg...

Simon Smetryns-13 september 2021 om 13:11

Het nieuwe seizoen van de Belgische Netflix-reeks 'Into The Night' is uit. Ilias ging daarover een babbeltje slaan met Nabil Mallat, een van de acteurs uit de spannende reeks. Nadien mochten ze ook de 'Into The Night' popup store leegroven...

Ontdek meer