Volgende week nieuwe afleveringen 'Love is Blind' op Netflix

Karen Luiken-19 juli 2021 om 09:26

​Anderhalf jaar geleden zagen we hoe zes koppels in ‘Love is Blind’ een uniek liefdesexperiment aangingen. Ze stapten in het huwelijksbootje zonder elkaar ooit te hebben gezien. Bij sommige kandidaten bleek dat een succes, bij andere iets minder. Maar hoe gaat het nu met ze? Netflix geeft kijkers een update met drie (!) nieuwe afleveringen.

Fans van ‘Love is Blind’ zullen met veel vragen zitten. Zijn Amber en Barnett nog steeds samen? Cameron en Lauren? Giannina en Damian? En hoe zit het met Jessica, Mark en Kenny? In de reünie ‘After the Altar’ blikken de deelnemers terug op hun avontuur.

‘De cast van het eerste seizoen is terug voor een jubileumfeest dat je niet wilt missen’, aldus Netflix. ‘Als het op liefde aankomt, eindigt het experiment nooit. Vooral niet wanneer Jessica en Barnett weer in dezelfde kamer zijn.’

Kleine reminder: Barnett twijfelde lange tijd tussen Jessica en Amber, maar koos op het laatste moment toch voor de laatste. Maar of dat ook betekent dat de liefde tussen hem en Jessica helemaal bekoeld is? We zien het vanaf 28 juli. Dan verschijnen de nieuwe afleveringen op Netflix.

Nieuwe Disney/Pixar 'Turning Red' rechtsreeks naar Disney+

Dieter Blarinckx-08 januari 2022 om 08:48

Door de ongeziene stijging in besmettingen door de omikronvariant, heeft Disney beslist om de aankomende film 'Turning Red' rechtstreeks uit te brengen op Disney+. Dat werd gisterenavond bekendgemaakt.

Normaal ging de nieuwe animatiefilm van Pixar vanaf maart te zien zijn in de bioscoop. Maar gezien de onzekerheid rond de omikronvariant, heeft Disney uit voorzorg beslist om de film niet meer in de bioscoop uit te brengen. In plaats daarvan zal hij vanaf 11 maart exclusief te streamen zijn via Disney+.

Of die gratis of aan een extra kost te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

'Emily in Paris'-actrice vindt dat Fransen geen humor hebben

Karen Luiken-07 januari 2022 om 08:37

Het eerste seizoen van ‘Emily in Paris’ zorgde voor veel ophef en ook het tweede seizoen kan op commentaar rekenen. Kijkers vinden dat de Fransen in de serie op een slechte manier worden neergezet. Actrice Leroy-Beaulieu, die Emily’s baas Sylvie Grateau speelt, reageert in een gesprek met Page Six op de reacties.

De Fransen die in 'Emily in Paris' voorbij komen, worden volgens meerdere kijkers stereotiep afgebeeld. Clichés komen volgens hen in veelvoud voor en karaktereigenschappen als ‘arrogant’ passen bij veel van de karakters.

Volgens Leroy-Beaulieu komen die opmerkingen niet uit de lucht gevallen. “De Fransen weten hoe ze om andere mensen moeten lachen, maar niet hoe ze om zichzelf moeten lachen”, zegt ze. “Ze raken altijd gekwetst en overstuur als mensen om hen lachen. Ze realiseren zich niet dat er ook veel grappen worden gemaakt over Amerikanen. Ze hebben geen gevoel voor humor.”

Ontdek meer