Volgende week nieuwe afleveringen 'Love is Blind' op Netflix

Karen Luiken-19 juli 2021 om 09:26

​Anderhalf jaar geleden zagen we hoe zes koppels in ‘Love is Blind’ een uniek liefdesexperiment aangingen. Ze stapten in het huwelijksbootje zonder elkaar ooit te hebben gezien. Bij sommige kandidaten bleek dat een succes, bij andere iets minder. Maar hoe gaat het nu met ze? Netflix geeft kijkers een update met drie (!) nieuwe afleveringen.

Fans van ‘Love is Blind’ zullen met veel vragen zitten. Zijn Amber en Barnett nog steeds samen? Cameron en Lauren? Giannina en Damian? En hoe zit het met Jessica, Mark en Kenny? In de reünie ‘After the Altar’ blikken de deelnemers terug op hun avontuur.

‘De cast van het eerste seizoen is terug voor een jubileumfeest dat je niet wilt missen’, aldus Netflix. ‘Als het op liefde aankomt, eindigt het experiment nooit. Vooral niet wanneer Jessica en Barnett weer in dezelfde kamer zijn.’

Kleine reminder: Barnett twijfelde lange tijd tussen Jessica en Amber, maar koos op het laatste moment toch voor de laatste. Maar of dat ook betekent dat de liefde tussen hem en Jessica helemaal bekoeld is? We zien het vanaf 28 juli. Dan verschijnen de nieuwe afleveringen op Netflix.

Disney+ komt met serie over de Chippendales

Dieter Blarinckx-08 augustus 2022 om 17:01

Disney komt binnenkort met een serie die zich afspeelt in het bekende Chippendales-milieu. En daar zijn zopas de eerste beelden van gedropt!

Via sociale media werden nu de eerste stills gedropt van de aankomende misdaadreeks ‘Welcome to Chippendales’. Deze waargebeurde reeks vertelt het schandalige verhaal van Somen “Steve” Banerjee, een Indiase immigrant die de onwaarschijnlijke grondlegger werd van ‘s werelds grootste imperium voor het strippen van mannen – en daarbij niets in de weg liet staan.

Check hieronder de eerste beelden!

‘Welcome to Chippendales’ zal (hoogstwaarschijnlijk) dit najaar te streamen zijn via Disney+.

Netflix zet vampierenserie 'First Kill' stop na één seizoen

Nico De Greef-05 augustus 2022 om 14:17

First Kill, de nieuwe vampierenserie die sinds begin juli op Netflix debuteerde, zal helaas niet terugkeren voor een tweede seizoen.

In First Kill moet tienervampier Juliette (Sarah Catherine Hook) op zoek naar haar eerste menselijke slachtoffer. Ze laat haar oog vallen op het nieuwe meisje Calliope (Imani Lewis) die uit een gerespecteerde familie van vampierenjagers komt. Wat Juliette echter niet gepland had, was om verliefd te worden op Cal.

Ondanks dat het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger, zal de reeks dus niet meer terugkeren. Waarom de streamingdienst de serie heeft stopgezet, werd niet bekendgemaakt. Gewoonlijk worden reeksen door Netflix gecanceld wanneer ze niet de gewenste kijkcijfers behalen.

Het is niet de eerste keer dat Netflix een vampierenserie cancelt. Eerder zette de streamingdienst ook al V Wars, met Ian Somerhalder in de hoofdrol, stop na één seizoen.

Ontdek meer