HEBBEN: de nieuwe baggy jeans van Tommy Hilfiger

Maxine Decaluwé-23 februari 2023 om 16:00- Foto:

Nick van Tiem

Tijd om je winterkledingkast in te ruilen voor de nieuwe collectie 'TOMMY JEANS' van het merk Tommy Hilfiger. 'Denim Progressed' is een mix van baggy jeans en moderne streetwear die je meteen hiphop vibes bezorgt. Het label baseerde zich hiervoor op een campagne uit New York.

De collectie bestaat uit 45 items van vooruitstrevende denim en streetstyles. Hierbij hecht het merk vooral belang aan een breed assortiment. Zo kan iedereen iets vinden dat bij hem past. Enkele items in de kijker zijn de Aiden jeans voor mannen en de Daisy cut voor vrouwen. De Aiden heeft een oversized pasvorm en een verlaagd kruis, terwijl de Daisy laag op de heupen zit en een wijde pijp heeft.

De campagne speelt zich af in New York. De locaties van de shoot zijn dan ook niet onbewust gekozen. Tommy Hilfiger wil de essentie van de stad weergeven: basketbalvelden, skateparken, wasserettes en appartementencomplexen.

Dankzij de 90’s filter word je meteen ondergedompeld in de moderne hiphop-stijl van vandaag. Een baggy fit, microrok of oversized bomber? Shoppen maar!

©Nick van Tiem

1
2
3
4

Design voor een prikkie: Zeeman lanceert collectie zonnebrillen

Karen Luiken-24 mei 2023 om 06:56

Zonnebrillen van honderden euro’s zijn geen uitzonderingen als je kijkt bij merken als Gucci, Prada of Isabel Marant. Ze kosten veel geld en niet iedereen zal ze kunnen betalen. Geldt dat ook voor jou? Zeeman is er voor je. De winkelketen komt met een betaalbare collectie design zonnebrillen.

Zeeman is een samenwerking aangegaan met een gerenommeerde brildesigner. Met als uitdaging: echte design zonnebrillen van premium kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs op de markt brengen.

Het resultaat? Twee verschillende lijnen, waar de ClassicZ-collectie er een van is. Deze bestaat uit vijf ontwerpen die geïnspireerd zijn op de basisvormen van klassieke brilmonturen. De tweede lijn is de SpecialZ-collectie met drie opvallende designs, die allemaal voorzien zijn van de iconische Zeeman-kleuren.

Zowel de klassieke als de speciale lijn is vanaf vandaag verkrijgbaar. De basic monturen kosten 24,99 euro per stuk, voor de andere brillen betaal je 49,99 euro.

Deze sneaker verandert van kleur bij slijtage

Dieter Blarinckx-23 mei 2023 om 08:18

Dat sneakers snel beginnen te verslijten, hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Maar met deze nieuwe en experimentele sneakers is dat verleden tijd!

Deze speciale 'Gobstompers' zijn een experiment van een groep Amerikaanse kunstenaars die zich het collectief MSCHF noemen. De schoenen zijn zo ontworpen dat ze helemaal van kleur veranderen als ze bepaalde schade oplopen en dus beginnen te verslijten.

Met deze nieuwe sneakers, die eigenlijk een vorm van kunst zijn, willen ze de discussie aanwakkeren en mensen doen nadenken over maatschappelijke thema's zoals ongelijkheid of armoede.

Check hieronder enkele beelden:

Ontdek meer