Remi wordt de nieuwe sidekick van Piet Piraat!

Dieter Blarinckx-23 februari 2023 om 12:19

Hoewel K3 niets geworden is voor deelnemer Remi De Smet, heeft hij nu toch nog een toekomst binnen Studio 100. Via sociale media kondigde de 21-jarige zanger en acteur immers groot nieuws aan.

Remi wordt namelijk de nieuwe sidekick van het geliefde Studio 100-personage Piet Piraat. Dat werd samen met een leuke video bekendgemaakt via instagram:

"Schip Ahoy, piraatjes! The word is out! Een jongensdroom wordt waar… Piet Piraat heeft er een nieuw maatje bij: Bertus Bandiet. En die lijkt wel heel erg op mij… Vanaf 1 april gaan Piet Piraat en Bertus samen op tour door Vlaanderen met een gloednieuwe Piet Piraat Show ‘De Schat van de Propere Zeeën’. Zien we jullie daar?", klinkt het bij de beelden.

Remi heeft al een hele geschiedenis bij Studio 100. Zo was hij als klein jongetje te zien in 'Wickie de Viking' en nam hij twee jaar geleden ook deel aan 'K2 zoekt K3'.

Check de aankondiging van Studio 100 en Remi hieronder:

Wanneer mogen we vierde seizoen 'Bridgerton' verwachten?

Karen Luiken-14 juni 2024 om 16:07

Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ staat pas een dag in zijn geheel op Netflix, maar toch kunnen we nú al niet wachten tot het vierde seizoen verschijnt. Hoe lang we daar geduld voor moeten hebben? Bereid je voor op een lange zit.

Showrunner Jess Brownell heeft in een interview met The Hollywood Reporter gezegd dat het waarschijnlijk zo’n twee jaar gaat duren voor het vierde seizoen naar Netflix komt. “We werken eraan om de seizoenen sneller uit te brengen, maar het duurt acht maanden om te filmen en dan moet er nog worden gemonteerd en in verschillende talen worden nagesynchroniseerd”, aldus Jess. “En het schrijven duurt ook erg lang, dus we zitten in een tempo van twee jaar. We proberen sneller te zijn, maar ga uit van die tijd.”

Het is nog niet bekend waar, en vooral over wie, het vierde seizoen zal gaan. Maar als we Jess mogen geloven, wordt het een geweldig seizoen. “Ik ben erg enthousiast over wat we aan het schrijven zijn. We zijn bijna aan het einde van het seizoen met onze scripts, en ik heb het gevoel dat het een van mijn beste werken en dat van de schrijvers is. We hebben onze samenwerking goed op elkaar afgestemd en draaien op volle toeren. Ik kan niet wachten tot fans zien wat we voor ze in petto hebben.”

Op deze datum keert 'Thuis' terug na zomerstop

Karen Luiken-14 juni 2024 om 16:03

Het 29ste seizoen van ‘Thuis’ zit erop. Gisteren werd, vanwege het EK voetbal iets vroeger dan normaal, de allerlaatste aflevering uitgezonden. De reeks liet ons met veel vragen achter, maar wanneer krijgen we daar antwoorden op? Volgens HLN gaat het 2,5 maand duren voor ‘Thuis’ een comeback maakt.

Het slotstuk van ‘Thuis’ was er weer een voor in de boekjes. Een geamputeerd been, een ontplofte boot, een valse agent, drugsgeweld en veel verrassende koppels. We zullen deze seizoensfinale niet snel vergeten. Maar we zitten ook met vragen. Want worden Lowie en Silke officieel een koppel? Gaat Marianne naar de gevangenis? Is Robin voorgoed verlost van Gregory? Wie werd er neergeschoten? En wie loste de schoten? Wat zijn Abel en zijn vrienden van plan met Britt? Zetten Peter en Christine een volgende stap in hun relatie? En tot slot: krijgt Tamara haar kleine Leo terug?

We zien het vanaf maandag 2 september, als het 30ste seizoen van ‘Thuis’ van start gaat.

Ontdek meer