Remi wordt de nieuwe sidekick van Piet Piraat!

Dieter Blarinckx-23 februari 2023 om 12:19

Hoewel K3 niets geworden is voor deelnemer Remi De Smet, heeft hij nu toch nog een toekomst binnen Studio 100. Via sociale media kondigde de 21-jarige zanger en acteur immers groot nieuws aan.

Remi wordt namelijk de nieuwe sidekick van het geliefde Studio 100-personage Piet Piraat. Dat werd samen met een leuke video bekendgemaakt via instagram:

"Schip Ahoy, piraatjes! The word is out! Een jongensdroom wordt waar… Piet Piraat heeft er een nieuw maatje bij: Bertus Bandiet. En die lijkt wel heel erg op mij… Vanaf 1 april gaan Piet Piraat en Bertus samen op tour door Vlaanderen met een gloednieuwe Piet Piraat Show ‘De Schat van de Propere Zeeën’. Zien we jullie daar?", klinkt het bij de beelden.

Remi heeft al een hele geschiedenis bij Studio 100. Zo was hij als klein jongetje te zien in 'Wickie de Viking' en nam hij twee jaar geleden ook deel aan 'K2 zoekt K3'.

Check de aankondiging van Studio 100 en Remi hieronder:

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Ontdek meer