Tweede seizoen 'Queen of the Universe' aangekondigd

Dieter Blarinckx-23 februari 2023 om 12:13

Heb jij ook zo genoten van de Amerikaanse talentenjacht 'Queen of the Universe'? Dan hebben we zéér leuk nieuws, want via sociale media werd het tweede seizoen aangekondigd! Dat zal vanaf 31 maart te streamen zijn via Paramount+.

'Queen of the Universe' is een zangcompetitie waarin internationale Drag Queens écht zingen. Het programma wordt geproduceerd door World of Wonder, de producenten achter de 'Drag Race'-franchise. De serie wordt gepresenteerd door Graham Norton en de vier juryleden hebben een achtergrond in de wereld van muziek, drag en reality-tv-wedstrijden. De deelnemers streden om een ​​geldprijs van 250.000 dollar.

Na het succesvolle eerste seizoen komen er dus nieuwe afleveringen vanaf 31 maart. In de Verenigde Staten zal 'Queen of the Universe' te streamen zijn via Paramount+. Voorlopig is nog niet geweten of er ook een Vlaamse zender het populaire programma zal uitzenden.

Bekijk de aankondiging hieronder:

Bekend gezicht in vierde seizoen 'Only Murders in the Building'

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:35

De sterrencast van ‘Only Murders in the Building’ krijgt er in het vierde seizoen wéér een nieuw gezicht bij. Actrice Eva Longoria heeft een rol in de serie, maakt Deadline bekend.

Exacte details over het personage dat de actrice gaat spelen, worden nog even geheimgehouden. Hetzelfde geldt voor het plot van het nieuwe seizoen: ook daar is nog niet veel over bekend. Het enige wat we tot nu toe weten, is dat de hoofdpersonen in het vierde seizoen een reis naar Los Angeles zullen maken voor ze terugkeren naar New York.

De vaste cast van de serie bestaat uit Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin. Meryl Streep kreeg een rol in het derde seizoen en zal ook in het vierde seizoen terugkeren.

'Harry Potter'-serie verschijnt waarschijnlijk in 2026

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:27

Harry Potter keert terug. David Zaslav, CEO van Warner Bros. Discovery, heeft vrijdag bekendgemaakt dat de langverwachte serie over de tovenaar naar verwachting in 2026 op HBO Max verschijnt.

Een paar weken geleden was David Zaslav in Londen voor een ontmoeting met J.K. Rowling, de auteur van de wereldberoemde ‘Harry Potter’-reeks. “We brachten tijd door met J.K. en haar team”, zegt de CEO. “Beide partijen zijn blij dat we deze franchise een nieuw leven in kunnen blazen. Onze gesprekken waren geweldig en we konden niet enthousiaster zijn over wat ons te wachten staan.”

De reboot wordt een serie die net als de films gebaseerd is op de ‘Harry Potter’-boeken. Van elk boek wordt een compleet seizoen gemaakt. Het is de bedoeling dat de serie tien jaar lang gaat lopen. De reeks krijgt een compleet nieuwe cast, maar over de betrokken acteurs is nog niks bekendgemaakt.

Ontdek meer