Tweede seizoen 'Queen of the Universe' aangekondigd

Dieter Blarinckx-23 februari 2023 om 12:13

Heb jij ook zo genoten van de Amerikaanse talentenjacht 'Queen of the Universe'? Dan hebben we zéér leuk nieuws, want via sociale media werd het tweede seizoen aangekondigd! Dat zal vanaf 31 maart te streamen zijn via Paramount+.

'Queen of the Universe' is een zangcompetitie waarin internationale Drag Queens écht zingen. Het programma wordt geproduceerd door World of Wonder, de producenten achter de 'Drag Race'-franchise. De serie wordt gepresenteerd door Graham Norton en de vier juryleden hebben een achtergrond in de wereld van muziek, drag en reality-tv-wedstrijden. De deelnemers streden om een ​​geldprijs van 250.000 dollar.

Na het succesvolle eerste seizoen komen er dus nieuwe afleveringen vanaf 31 maart. In de Verenigde Staten zal 'Queen of the Universe' te streamen zijn via Paramount+. Voorlopig is nog niet geweten of er ook een Vlaamse zender het populaire programma zal uitzenden.

Bekijk de aankondiging hieronder:

Netflix deelt trailer van nieuwe moordserie 'The Perfect Couple'

Karen Luiken-13 juli 2024 om 09:06

Netflix krijgt er over een kleine twee maanden een nieuwe must-see bij. De streamingsdienst lanceert ‘The Perfect Couple’, een mysterieuze moordserie met een cast waar je u tegen zegt. De officiële trailer is deze week verschenen.

Het verhaal gaat over Amelia Sacks die op het punt staat om te trouwen in een van de rijkste families op Nantucket. Haar afkeurende toekomstige schoonmoeder, de beroemde romanschrijfster Greer Garrison Winbury, heeft geen kosten gespaard bij het plannen van wat de belangrijkste bruiloft van het seizoen belooft te worden. Totdat... er een lichaam op het strand wordt gevonden. Terwijl geheimen aan het licht komen, wordt er een onderzoek uitgevoerd waarbij plotseling iedereen een verdachte lijkt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nicole Kidman, Liev Schreiber, Eve Hewson, Dakota Fanning en Meghann Fahy. De serie is geregisseerd door Susanne Bier.

‘The Perfect Couple’ is vanaf 5 september te zien op Netflix.

Opnames derde seizoen 'Euphoria' starten volgend jaar

Karen Luiken-13 juli 2024 om 08:10

Na maanden van speculaties is er eindelijk een concrete update verschenen over het derde seizoen van ‘Euphoria’. Francesca Orsi van streamingsdienst HBO zegt tegen Variety dat de opnames in januari van start gaan. Alle hoofdrolspelers keren terug.

“Ik ben heel blij dat we in januari kunnen beginnen met de productie van ‘Euphoria’”, zo klinkt het bij Francesca. “We kijken ernaar uit om dit nieuwe seizoen tot leven te brengen voor de fans.”

Met deze informatie krijgen fans eindelijk de bevestiging waar ze al jaren op hopen. Lange tijd was het onzeker of er wel een derde seizoen zou komen omdat de reeks meerdere keren werd uitgesteld. Actrice Chloe Cherry zei een paar weken zelfs geleden nog dat ze nog niks van de makers had gehoord over een eventueel vervolg.

Ontdek meer