Brooklyn Beckham verslaafd aan tattoos voor Nicola Peltz

Karen Luiken-23 februari 2023 om 12:00

Brooklyn Beckham is verslaafd aan het laten zetten van tatoeages voor zijn vrouw Nicola Peltz. Dat heeft de zoon van David en Victoria onthuld in een gesprek met E! News.

Het lichaam van de 23-jarige Brooklyn zit vol met tatoeages, waarvan een groot deel is opgedragen aan zijn 28-jarige vrouw Nicola. De twee stapten vorig jaar in het huwelijksbootje.

“Ik ben er vrij snel mee begonnen nadat we gingen daten, en inmiddels zit mijn halve lichaam vol met dingen voor haar”, aldus Brooklyn. “Ik heb er meer dan twintig aan haar opgedragen. Ze zijn heel verslavend. Als je van iemand houdt, wil je diegene overal hebben.”

Kamala Harris te zien in aflevering 'RuPaul's Drag Race'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 09:13

Sissy that walk, Kamala! Kamala Harris is te zien in een aflevering van 'RuPaul's Drag Race'.

Kamala Harris, gesteund door president Joe Biden als zijn opvolger voor de verkiezingen van 2024, verschijnt in de finale van 'All Stars 9'. Ze is de eerste vicepresident ooit in de Drag Race Werk Room.

"Hey iedereen, ik ben Kamala Harris. Elke dag worden onze rechten en vrijheden aangevallen, inclusief het recht om te zijn wie je bent en lief te hebben wie je liefhebt — openlijk en trots," zegt Harris. Ze roept de kijkers op om zich te registreren voor de verkiezingen in november.

De finale markeert het einde van een seizoen waarin queens zoals Angeria Paris VanMicheals, Gottmik, Jorgeous, Nina West, Plastique Tiara, Roxxxy Andrews, Shannel en Vanessa Vanjie Mateo strijden om geld voor hun favoriete goede doelen. Dit seizoen kent geen eliminaties, wat de spanning verhoogt.

Harris' verschijning komt op een moment dat queer rechten in de VS onder vuur liggen. Drag Race productiebedrijf World of Wonder en MTV hebben samen met de ACLU het Drag Defense Fund opgericht om terug te vechten. Harris, een grote supporter van de LGBTQ+-community, verwelkomde 'Drag Race'-winnares Sasha Colby in het Witte Huis voor een Pride-evenement in 2023.

Hoewel Harris' gastoptreden werd opgenomen voordat Biden zijn terugtrekking aankondigde, voegt ze zich bij een groeiende lijst politici die te zien waren op 'Drag Race'. Nancy Pelosi verscheen twee keer, congreslid Alexandria Ocasio-Cortez zat in de jury van seizoen 12, en premier Justin Trudeau deed mee aan 'Canada's Drag Race: Canada vs. the World'.

Halsey's nieuwe single werd goedgekeurd door Britney Spears

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 08:17

Halsey heeft een nieuwe single gedropt: 'Lucky'. Het nummer samplet Britney Spears' gelijknamige hit uit 2001.

In het nummer zingt Halsey over de eenzame kant van beroemd zijn. "I'm so lucky, I'm a star, but I cry, cry, cry in my lonely heart", zingt ze.

Halsey hintte eerder deze maand al op het nummer met een snippet op Instagram van het herkenbare refrein. “Toen ik 5 was, voelde het alsof Britney direct tegen mij zong", schreef ze bij de 2YK-geïnspireerde video. “24 jaar later voelen deze woorden anders. Love you forever.”

Volgens de 'Closer'-zangeres stond Spears volledig achter het idee. “Ja, natuurlijk!” antwoordde Halsey toen een fan via X, het voormalige Twitter, vroeg of Britney betrokken was. “Ik schreef haar de langste, meest sentimentele fanbrief ooit en ze was zoooo aardig", legde ze uit.

Ontdek meer