Spotify rolt nieuwe functie uit: je persoonlijke dj dankzij AI

Nezir Yikik-23 februari 2023 om 14:00- Foto:

Pexels Cottonbro Studio

Spotify maakt het gebruik van de muziekstreamingdienst opnieuw iets persoonlijker. Met de toevoeging van artificiële intelligentie, heb je altijd en overal je eigen dj bij de hand.

De muziekstreamingdienst bood al langer een optie aan, om persoonlijke nummers voor te stellen op basis van je luistergedrag. Nu biedt Spotify daar ook een artificiële stem bij die je doorheen muzieknummers loodst. Geniaal!

Het gaat op dit ogenblik nog om een bètaversie die enkel beschikbaar is voor gebruikers in de Verenigde Staten en Canada.

Bekijk hieronder hoe de nieuwe functie werkt!

Nederlandse rapper Antoon krijgt eigen bioscoopfilm

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:09

Goed nieuws voor de fans van de Nederlandse rapsensatie Antoon, want hij verovert binnenkort onze Belgische bioscopen met zijn eerste bioscoopfilm 'Antoon - Engel'.

De muzikale film 'Antoon - Engel' neemt je mee in het leven van deze jonge en zeer getalenteerde rapper en producer. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Valentijn en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan, hoe het toen allemaal is begonnen.

'Antoon - Engel' zal op 22 en 23 april te zien zijn in de Vlaamse bioscopen van Kinepolis. Meer info kan je hier vinden.

Check hieronder alvast de trailer:

Chinezen brengen robotvagina op de markt

Maxine Decaluwé-30 maart 2023 om 10:30

Een ziekenhuissfeer maakt masturbatie verre van aantrekkelijk. Donorcentra merken dat de hoeveelheid sperma bij donors dramatisch afgenomen is. Experts uit China willen dit nu tegengaan en brengen een geniale oplossing op de markt: een robotvagina.

Jiangsu Sanwe, het bedrijf achter de uitvinding, wil als het ware een echte vagina nabootsen. Het apparaat imiteert fysieke bewegingen van geslachtsgemeenschap na, door heen en weer te bewegen. Zo moet de spermadonor zich meer op zijn gemak voelen tijdens de donatie.

"Ziekenhuizen gebruiken meestal masturbatie als methode om sperma te verzamelen en bieden geen plaats of uitrusting voor deze intieme taak. Dit maakt het ongemakkelijk voor sommige patiënten", vertelt Sanwe-voorzitter Ding Guijiang.

De robotvagina bestaat uit een massagepijp, heeft verschillende snelheden én is verstelbaar in hoogte. Ook een 'isolatiekussen’, dat sperma makkelijk opvangt, mag niet ontbreken. Weg met doekjes en het opkuiswerk!

Ontdek meer