Spotify rolt nieuwe functie uit: je persoonlijke dj dankzij AI

Nezir Yikik-23 februari 2023 om 14:00- Foto:

Pexels Cottonbro Studio

Spotify maakt het gebruik van de muziekstreamingdienst opnieuw iets persoonlijker. Met de toevoeging van artificiële intelligentie, heb je altijd en overal je eigen dj bij de hand.

De muziekstreamingdienst bood al langer een optie aan, om persoonlijke nummers voor te stellen op basis van je luistergedrag. Nu biedt Spotify daar ook een artificiële stem bij die je doorheen muzieknummers loodst. Geniaal!

Het gaat op dit ogenblik nog om een bètaversie die enkel beschikbaar is voor gebruikers in de Verenigde Staten en Canada.

Bekijk hieronder hoe de nieuwe functie werkt!

Beyoncé verrast fans met nieuwe single

Karen Luiken-03 december 2023 om 07:56

Het is een geweldig weekend voor fans van Beyoncé. Niet alleen de concertfilm van de zangeres ging afgelopen vrijdag in première, ze heeft ook een gloednieuwe single uitgebracht.

Het nummer heet ‘My House’ en is ook te horen in de concertfilm ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’. Het is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse zanger, songwriter en muziekproducent The-Dream. Hij werkte ook met Beyoncé aan het nummer ‘Single Ladies’.

In ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ wordt het volledige traject van de ‘Renaissance’-tour belicht, van het prille begin tot de opening in Stockholm, Zweden en de finale in Kansas City. De film onthult Beyoncé's intentie, harde werk en betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve genie en haar vastberadenheid om een blijvende erfenis te creëren en haar ambacht tot in de perfectie te beheersen.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer