Geen plannen voor spin-off 'Heartstopper'

Karen Luiken-23 februari 2023 om 08:43

Hoe populair de serie ‘Heartstopper’ ook is, er zijn helaas geen plannen voor spin-offs van de show. Alice Oseman, bedenker van de reeks, heeft in een interview met Radio Times laten weten dat ze er geen wil.

‘Heartstopper’ vertelt het verhaal van tiener Charlie en de zachtaardige rugbyspeler Nick. De twee zitten bij elkaar in de klas, maar leren elkaar pas echt goed kennen als ze samen moeten werken voor een project. Terwijl ze met school en liefde worstelen, ontdekken de tieners dat hun onwaarschijnlijke vriendschap meer is dan het lijkt.

In het tweede seizoen, dat dit jaar op Netflix verschijnt, gaat het liefdesverhaal tussen Charlie en Nick verder. Maar behalve over hen valt er ook veel te vertellen over de personages om hen heen. Fans vragen zich daarom af of er plannen zijn voor een spin-off. Maar helaas, het antwoord is nee.

“Ik wil niet dat ‘Heartstopper’ een franchise wordt”, zegt Alice Oseman. “Ik wil geen dingen maken om geld te verdienen. De integriteit van het verhaal is belangrijk voor mij.”

Eerste beelden van 6e seizoen 'Formula 1: Drive to Survive'

Simon Smetryns-15 februari 2024 om 13:35

Het zesde seizoen van de populaire serie 'Formula 1: Drive to Survive' zal vanaf 23 februari op Netflix te zien zijn. Dit seizoen biedt fans opnieuw een exclusief kijkje achter de schermen, met nooit eerder vertoonde beelden van de voorbereidingen van coureurs en teams op het FIA Formule 1-wereldkampioenschap van 2023.

De serie volgt nieuwe teamopstellingen, intense vriendschappen en rivaliteit tijdens een opwindend seizoen op het Formule 1-circuit. Netflix onthulde deze week de eerste beelden van seizoen 6.

Disney+ deelt trailer van nieuwe animatieserie 'Iwáju'

Karen Luiken-15 februari 2024 om 08:42

Eén van de vele dingen waar Disney goed in is, is het maken van animatieseries. Er zijn er in het verleden al veel verschenen en binnenkort wordt er weer een aan het uitgebreide aanbod toegevoegd. Disney+ lanceert vanaf 3 april de zesdelige reeks ‘Iwáju’, waarvan de officiële trailer nu is verschenen.

‘Iwáju’ is een originele animatieserie die zich afspeelt in een futuristisch Lagos in Nigeria. Het verhaal gaat over Tola, een jong meisje dat op een rijk eiland woont en haar beste vriend Kole, een autodidactisch techexpert, die de geheimen en gevaren die verborgen liggen in hun verschillende werelden ontdekken.

In de serie herken je straks de stemmen van Simisola Gbadamosi, Dayo Okeniyi, Femi Branch , Siji Soetan en Weruche Opia. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer