Geen plannen voor spin-off 'Heartstopper'

Karen Luiken-23 februari 2023 om 08:43

Hoe populair de serie ‘Heartstopper’ ook is, er zijn helaas geen plannen voor spin-offs van de show. Alice Oseman, bedenker van de reeks, heeft in een interview met Radio Times laten weten dat ze er geen wil.

‘Heartstopper’ vertelt het verhaal van tiener Charlie en de zachtaardige rugbyspeler Nick. De twee zitten bij elkaar in de klas, maar leren elkaar pas echt goed kennen als ze samen moeten werken voor een project. Terwijl ze met school en liefde worstelen, ontdekken de tieners dat hun onwaarschijnlijke vriendschap meer is dan het lijkt.

In het tweede seizoen, dat dit jaar op Netflix verschijnt, gaat het liefdesverhaal tussen Charlie en Nick verder. Maar behalve over hen valt er ook veel te vertellen over de personages om hen heen. Fans vragen zich daarom af of er plannen zijn voor een spin-off. Maar helaas, het antwoord is nee.

“Ik wil niet dat ‘Heartstopper’ een franchise wordt”, zegt Alice Oseman. “Ik wil geen dingen maken om geld te verdienen. De integriteit van het verhaal is belangrijk voor mij.”

Derde seizoen 'Heartstopper' dichterbij dan ooit

Karen Luiken-03 oktober 2023 om 13:57

Ge-wel-dig nieuws voor fans van ‘Heartstopper’. De productie van het derde seizoen is officieel van start gegaan, maakt Netflix bekend.

“Het derde seizoen van ‘Heartstopper’ is nu in productie”, aldus Netflix in een tweet. De streamingsdienst deelt daar ook een kiekje bij, maar blijft nog geheimzinnig over de releasedatum. Daar wordt met geen woord over gerept.

Het eerste seizoen van ‘Heartstopper’ verscheen in 2022 op Netflix, het tweede seizoen volgde afgelopen augustus. Daarin zagen we hoe Nick en Charlie als officieel koppel door het leven gingen. In het derde seizoen gaat hun liefdesverhaal weer verder. Maar wat er precies tussen de twee zal gebeuren, blijft nog even geheim.

Queen's Gambit-ster Anya Taylor-Joy getrouwd

Karen Luiken-03 oktober 2023 om 09:47

Anya Taylor-Joy heeft haar grote liefde eeuwige trouw beloofd. De 27-jarige actrice, bekend van onder meer ‘Queen’s Gambit’, is volgens Daily Mail in Italië in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Malcom McRae.

De ceremonie bood plaats voor 150 gasten en werd gevierd in Venetië. Naast familieleden waren er ook bekende sterren aanwezig, zoals Julia Garner en Cara Delevigne.

Anya Taylor-Joy en Malcom McRae zijn sinds 2021 samen.

Ontdek meer