Op deze datum verschijnt vierde seizoen 'Love is Blind'

Karen Luiken-23 februari 2023 om 08:24

‘Love is Blind’ keert terug met een vierde seizoen en het duurt gelukkig niet lang meer voor het zover is. Netflix maakt in een filmpje bekend dat de nieuwe afleveringen op 24 maart naar de streamingsdienst komen.

In ‘Love is Blind’ hopen singles de persoon te ontmoeten met wie ze de rest van hun leven willen doorbrengen. Zonder elkaar ooit te hebben gezien en zonder afleiding van de buitenwereld praten ze in afgesloten ruimtes met elkaar. Ze proberen een connectie te maken en zodra die er eenmaal is, verloven ze zich met elkaar. Pas daarna krijgen ze elkaar voor het eerst te zien.

Verloofd en eenmaal terug in de echte wereld plannen de koppels hun trouwdag en proberen ze erachter te komen of ze hun emotionele band kunnen omzetten in een fysieke band. Is hun klik voor het altaar nog net zo sterk als die ooit was?

Het vierde seizoen van de reeks is opgedeeld i twee delen. Het eerste deel komt op 23 maart, het tweede deel op 31 maart.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Ontdek meer