Op deze datum verschijnt vierde seizoen 'Love is Blind'

Karen Luiken-23 februari 2023 om 08:24

‘Love is Blind’ keert terug met een vierde seizoen en het duurt gelukkig niet lang meer voor het zover is. Netflix maakt in een filmpje bekend dat de nieuwe afleveringen op 24 maart naar de streamingsdienst komen.

In ‘Love is Blind’ hopen singles de persoon te ontmoeten met wie ze de rest van hun leven willen doorbrengen. Zonder elkaar ooit te hebben gezien en zonder afleiding van de buitenwereld praten ze in afgesloten ruimtes met elkaar. Ze proberen een connectie te maken en zodra die er eenmaal is, verloven ze zich met elkaar. Pas daarna krijgen ze elkaar voor het eerst te zien.

Verloofd en eenmaal terug in de echte wereld plannen de koppels hun trouwdag en proberen ze erachter te komen of ze hun emotionele band kunnen omzetten in een fysieke band. Is hun klik voor het altaar nog net zo sterk als die ooit was?

Het vierde seizoen van de reeks is opgedeeld i twee delen. Het eerste deel komt op 23 maart, het tweede deel op 31 maart.

Opnames tweede seizoen 'Knokke off' van start

Karen Luiken-16 april 2024 om 10:05- Foto:

Mayli Sterkendries / VRT

Het uitkijken naar het tweede seizoen van ‘Knokke off’ kan beginnen. VRT maakt vandaag bekend dat de opnames van het langverwachte vervolg officieel van start zijn gegaan.

Het tweede seizoen gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke volksjongen, voor de flamboyante miljonairszoon, of toch voor zichzelf? Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid? En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?

De hoofdrollen worden wederom gespeeld door Pommelien Thijs als Louise, Willem De Schryver als Alex en Eliyha Altena als Daan. Andere terugkomers zijn Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Anna Drijver, Jasmine Sendar en Emma Moorgat. Verder komen er ook een aantal nieuwe gezichten bij, waar nu nog niks over bekend is. Daar deelt VRT later meer over.

Mayli Sterkendries / VRT

Nieuwe miersoort vernoemd naar Voldemort

Karen Luiken-16 april 2024 om 06:07

Voldemort is niet langer alleen de schurk uit de ‘Harry Potter’-reeks. De naam is vanaf nu ook verbonden aan een nieuw ontdekte miersoort.

De mier werd begin vorige maand voor het eerst gespot in Pilbara, een regio in het westen van Australië. Het beestje heeft een bleek, lang lijf en wordt daarom vergeleken met Voldemort uit ‘Harry Potter’. Onderzoeker Mark Wong, groot fan van ‘Harry Potter’, besloot de mier de naam Leptanilla voldemort te geven.

Het is niet de eerste keer dat een dier wordt vernoemd naar een ‘Harry Potter’-personage. Ook Severus Snape, Lucius Malfoy en Gryffindor hebben een naar hun vernoemde diersoort rondlopen. Bij de eerste in dit rijtje gaat het om een krab, bij de tweede om een wesp en bij de derde om een spin.

Ontdek meer