Niet voor mensen met hoogtevrees: film 'Fall' komt naar Netflix

Karen Luiken-22 februari 2023 om 17:10

De populaire film 'Fall' komt binnenkort naar Netflix. Het pareltje, dat in augustus in de bioscoop verscheen, ging hartstikke viral op TikTok. Maar let wel: we raden 'm niet aan voor mensen met hoogtevrees!

‘Fall’ gaat over Becky en Hunter die regelmatig hun grenzen verleggen om hun eigen angsten te overwinnen. Ze beklimmen torenhoge gebouwen en besluiten voor een nieuw avontuur voor een verlaten radiotoren van zeshonderd meter te gaan. Dat gaat goed, totdat ze helemaal bovenaan het gevaarte zijn. De twee komen vast te zitten en dat neemt de nodige spanningen met zich mee.

De film kwam in augustus uit in de bioscoop en bracht sindsdien 20 miljoen dollar in het laatje. Vanaf 1 maart is-ie te zien op Netflix.

Nieuwe 'Trolls'-film aangekondigd met trailer

Dieter Blarinckx-28 maart 2023 om 16:10

Nog meer filmnieuws vandaag, want naast de trailer van Pixars nieuwste animatiefilm ‘Elemental’, is zojuist ook de allereerste trailer van de derde ‘Trolls’-film online gegooid!

Deze herfst is het weer tijd voor een unieke, regenboogkleurige familiereünie met je geliefde karakters uit de ‘Trolls’-franchise. De Amerikaanse supersterren Anna Kendrick en Justin Timberlake zijn weer helemaal terug in ‘Trolls Band Together’, het derde deel in deze muzikale en geliefde reeks.

'Trolls Band Together' zal vanaf oktober te zien zijn in de Belgische bioscopen. Check hieronder alvast de trailer:

'Ex On The Beach: Double Dutch' keert deze lente terug

Karen Luiken-28 maart 2023 om 14:39

Who’s ex is next? Die vraag verschijnt binnenkort weer regelmatig op je beeldbuis. ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert binnenkort terug met een nieuw seizoen.

Dat nieuws maakt zender MTV bekend via een post op social media. “Het aftellen naar het nieuwe seizoen kan beginnen”, zo klinkt het. “Ook dit jaar hebben wij weer acht hete Nederlandse en Vlaamse singles naar de zon gestuurd voor een helvakantie. Een voor een zullen onze singles hun exen onder ogen moeten komen. Dit kan maar één ding betekenen: heel veel drama.”

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt op 14 mei om 22.00 uur uitgezonden. Daarna volgt er iedere zondag een nieuwe aflevering. De kans dat we daarin een aantal oude bekenden terug gaan zien, is sterk aanwezig. Volgens de geruchten maakt zowel Elias (de man met de ketting, je kent hem vast nog wel) als voormalig ‘Temptation Island’-deelneemster Megan Desaever een opwachting.

Ontdek meer