‘Cocaine Bear’: de bloeddorstige beer die je liever niet tegenkomt

Nezir Yikik-22 februari 2023 om 09:20- Foto:

Universal Pictures

Zo’n 38 jaar nadat een zwarte beer onder invloed van cocaïne op een bloederige rooftocht ging, verschijnt het waargebeurde verhaal nu op het witte doek.


‘Cocaine Bear’ is losjes gebaseerd op een incident uit 1985. Een zwarte beer -ook bekend als Pablo Eskobear- haalde in Amerika het nieuws, nadat hij een enorme hoeveelheid cocaïne had geconsumeerd. De drugs kwamen uit een vliegtuig dat neerstortte in de bossen van Georgia.

De zwarte komedie is een verfilming onder leiding van regisseur Elizabeth Banks, met acteurs als Keri Russell (‘The Americans’), O’Shea Jackson Jr. (‘Straight Outta Compton’) en de in mei overleden Ray Liotta (‘The Many Saints of Newark’).

‘Cocaine Bear’ is vanaf vandaag 22 februari te zien in de bioscoop!Groot nieuws over nieuwe 'Captain America'-film

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 12:52

Marvelfanaten, opgelet! Want er is een belangrijke update gedeeld rond de aankomende nieuwe ‘Captain America’-film, ‘New World Order’. Niemand minder dan actrice Liv Tyler zal immers terug te zien zijn in de rol van Betty Ross!

De opnames voor de vierde ‘Captain America’-film zijn een klein maandje geleden gestart, en nu werd er groot nieuws bekendgemaakt. Liv Tyler keert terug als Betty Ross, de dochter van generaal Thaddeus Ross. Zij was voor het eerst te zien in ‘The Incredible Hulk’ uit 2008.

In die film werd Thaddeus "Thunderbolt" Ross nog gespeeld door de overleden acteur William Hurt, maar zijn rol zal voortaan vertolkt worden door niemand minder dan Harrison Ford.

‘Captain America: New World Order’ staat gepland voor een bioscooprelease in mei 2024!

Zien: Jennifer Lawrence is terug in 'No Hard Feelings'

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:15

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence is helemaal terug van weggeweest! Na een korte acteerpauze schittert de 32-jarige actrice binnenkort in de komedie 'No Hard Feelings'.

In 'No Hard Feelings' zien we Jennifer Lawrence als Maddie, een starter bij wie het niet allemaal even lekker loopt. Wanneer ze haar ouderlijk huis dreigt te verliezen is de wanhoop nabij, en om toch geld te verdienen accepteert ze een wel heel bijzondere klus. Ze moet de negentienjarige Percy uit zijn schulp te trekken, maar niet met alleen mentale steun. Nee, de ouders van Percy denken dat het goed voor hem is als hij al seks heeft gehad voor hij naar de universiteit gaat, en dus is het aan Maddie om dat voor elkaar te krijgen....

Deze nieuwe hilarische komedie zal vanaf 21 juni te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Ontdek meer