Mama June in het huwelijksbootje gestapt

Karen Luiken-22 februari 2023 om 08:37

Mama June Shannon is in het huwelijksbootje gestapt. De realityster gaf afgelopen zaterdag (wederom) het jawoord aan Justin Stroud. Dat meldt Page Six.

Het is al de tweede keer dat Mama June en Justin samen voor het altaar staan. Vorig jaar in mei trouwden de twee in Georgia. Dit keer vond de ceremonie plaats in Florida.

“Dit was de eerste keer dat de familie samen was sinds 2014”, aldus Mama June volgens Page Six. “Het was heel bijzonder om te trouwen op een plek waar mijn familie en ik zoveel herinneringen aan hebben.”

De vier dochters van de bruid (Anna, Jessica, Lauryn en Alana - aka Honey Boo Boo) waren allemaal bij de bruiloft aanwezig.

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Yay! Vijfde seizoen 'Love is Blind' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 september 2023 om 07:08

De grote dag is aangebroken. Vanaf vandaag kunnen liefhebbers weer genieten van een flinke dosis liefde en drama. Het nieuwste seizoen van ‘Love is Blind’ staat op Netflix!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden.

Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

Het is alweer het vijfde seizoen van ‘Love is Blind’. Hieronder zie je een klein opwarmertje.

Ontdek meer