Mama June in het huwelijksbootje gestapt

Karen Luiken-22 februari 2023 om 08:37

Mama June Shannon is in het huwelijksbootje gestapt. De realityster gaf afgelopen zaterdag (wederom) het jawoord aan Justin Stroud. Dat meldt Page Six.

Het is al de tweede keer dat Mama June en Justin samen voor het altaar staan. Vorig jaar in mei trouwden de twee in Georgia. Dit keer vond de ceremonie plaats in Florida.

“Dit was de eerste keer dat de familie samen was sinds 2014”, aldus Mama June volgens Page Six. “Het was heel bijzonder om te trouwen op een plek waar mijn familie en ik zoveel herinneringen aan hebben.”

De vier dochters van de bruid (Anna, Jessica, Lauryn en Alana - aka Honey Boo Boo) waren allemaal bij de bruiloft aanwezig.

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer