Shawn Mendes doet boekje open over mentale gezondheid

Karen Luiken-22 februari 2023 om 08:33

De roem heeft een flinke impact gehad op de mentale gesteldheid van Shawn Mendes. Vorig jaar ging het zo slecht met de zanger dat hij zijn wereldtournee moest cancelen. In een gesprek met The Wall Street Journal vertelt hij daar nu meer over.

“Het proces was erg moeilijk”, aldus Shawn over de periode waarin het niet goed met hem ging. “Veel therapie, veel proberen te begrijpen over hoe ik me voelde en waarom. En vervolgens aan het werk gaan om mezelf te helpen en beter te worden.”

Het is veel werk geweest, zegt Shawn, maar dat heeft wel zijn vruchten afgeworpen. “Ik denk dat het afgelopen anderhalf jaar het meest belangrijke genezingsproces van mijn leven is geweest. Ik ben heel dankbaar voor alle mensen die zo accepterend, liefdevol, vriendelijk en begripvol zijn geweest. Het heeft me doen inzien dat er een cultuur ontstaat waarin mentale gezondheid een prioriteit wordt.”

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer