Shawn Mendes doet boekje open over mentale gezondheid

Karen Luiken-22 februari 2023 om 08:33

De roem heeft een flinke impact gehad op de mentale gesteldheid van Shawn Mendes. Vorig jaar ging het zo slecht met de zanger dat hij zijn wereldtournee moest cancelen. In een gesprek met The Wall Street Journal vertelt hij daar nu meer over.

“Het proces was erg moeilijk”, aldus Shawn over de periode waarin het niet goed met hem ging. “Veel therapie, veel proberen te begrijpen over hoe ik me voelde en waarom. En vervolgens aan het werk gaan om mezelf te helpen en beter te worden.”

Het is veel werk geweest, zegt Shawn, maar dat heeft wel zijn vruchten afgeworpen. “Ik denk dat het afgelopen anderhalf jaar het meest belangrijke genezingsproces van mijn leven is geweest. Ik ben heel dankbaar voor alle mensen die zo accepterend, liefdevol, vriendelijk en begripvol zijn geweest. Het heeft me doen inzien dat er een cultuur ontstaat waarin mentale gezondheid een prioriteit wordt.”

EOTB-ster Romée maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:34

Parents to be Romée van Zeeland en haar vriend Revie hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. De lovebirds maken met een filmpje duidelijk dat ze een meisje verwachten.

Het koppel kwam erachter tijdens een gender reveal party die ze voor hun familie en vrienden organiseerden. Op beelden is te zien hoe het koppel vol verwachting een rode knop indrukt, waarna er roze confetti en rook verschijnt. En ja, dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: Romée en Revie krijgen een dochtertje!

De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster bracht vorige maand naar buiten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Revie. “Meet the parents”, schreef ze bij een foto op social media. “Onze grootste wens is uitgekomen.”

'Love Island'-ster Adam Collard wordt vader

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:21

Er is een nieuwe ‘Love Island’-baby on the way. Adam Collard en zijn vriendin Laura Woods hebben op social media aangekondigd dat ze een baby verwachten.

Het nieuws werd gedeeld met een foto op Instagram. De Franse bulldog van de 37-jarige Laura en 28-jarige Adam is daar samen met een echofoto op te zien. “Hey, baby”, staat erbij geschreven.

Adam en Laura hebben elkaar leren kennen nadat Adam haar een berichtje stuurde via Instagram. Tien maanden geleden maakten ze hun relatie openbaar.

Laura is net als Adam bekend van televisie. Terwijl hij zijn faam verwierf door zijn deelname aan ‘Love Island’, is zij een Engelse presentatrice die werkt voor ITV, Amazon Prime en TNT Sports.

Ontdek meer