Guns 'n Roses komt naar Graspop!

Dieter Blarinckx-21 februari 2023 om 17:11

Goed nieuws voor de fans van de rockband Guns ’n Roses, want zij zijn de nieuwe headliner voor Graspop Metal Meeting! Dat maakte het festival zopas bekend.

Op donderdag 15 juni zal Guns ’n Roses het festivalpodium van Graspop inpalmen. Ze zullen op die eerste avond van het bekende festival de South Stage afsluiten.

Tickets voor Graspop Metal Meeting zijn nu alvast te koop, en ze verkopen als zoete broodjes! Wie dus nog een ticket wil bemachtigen voor de editie van deze zomer, kan nog snel tickets scoren via deze website.

Check hun aankondiging hieronder:

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Nieuw album Billie Eilish is klaar

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:20

Billie Eilish heeft groot nieuws voor haar fans. De zangeres maakt via Instagram bekend dat haar nieuwe album eindelijk af is.

“Mijn album is gemasterd”, schrijft Billie bij een reeks foto's van zichzelf. Daarmee bedoelt de zangeres dat de nummers op haar plaat zijn afgewerkt. ‘Mastering’ betekent namelijk het achteraf bewerken van een eindmix op het gebied van volume en kleur.

Het album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn, wordt de opvolger van de uit 2021 afkomstige plaat ‘Happier Than Ever’. Het wordt het derde studioalbum van Billie.

Ontdek meer