Guns 'n Roses komt naar Graspop!

Dieter Blarinckx-21 februari 2023 om 17:11

Goed nieuws voor de fans van de rockband Guns ’n Roses, want zij zijn de nieuwe headliner voor Graspop Metal Meeting! Dat maakte het festival zopas bekend.

Op donderdag 15 juni zal Guns ’n Roses het festivalpodium van Graspop inpalmen. Ze zullen op die eerste avond van het bekende festival de South Stage afsluiten.

Tickets voor Graspop Metal Meeting zijn nu alvast te koop, en ze verkopen als zoete broodjes! Wie dus nog een ticket wil bemachtigen voor de editie van deze zomer, kan nog snel tickets scoren via deze website.

Check hun aankondiging hieronder:

Line-up Sunrise Festival compleet!

Maxine Decaluwé-20 maart 2023 om 17:00

Yes! De laatste namen voor Sunrise Festival zijn bekend. Als je nog geen tickets hebt, dan is dit je kans!

Met de bekendmaking van de laatste namen, is de affiche compleet. Deze artiesten vervoegen de line-up: AnD, Basswell, Coone, Christian D, Køzløv, MANDY, Mark With a K & MC Chucky, Subsonic, Vertile en Warface.

In totaal zullen bijna 200 artiesten op de stages pronken.

Nog geen ticket bemachtigd? Rep je naar de website en leg jouw onvergetelijke start van de zomer vast!

Balaton Sound lost eerste namen Belgian Stage!

Nezir Yikik-17 maart 2023 om 13:00

Balaton Sound stond de voorbije jaren steeds bekend om zijn waanzinnige line-up van elektronische muziek. Met de aankondiging van de eerste Belgische namen voor de 2023-editie, lijkt het festival ook dit jaar niet onder te doen!

Charlotte de Witte, Dimitri Vegas & Like Mike en Yves V, reizen dit jaar mee af naar het Hongaarse festival dat plaatsvindt van 28 juni t.e.m. 1 juli. Maar ook Bassbrain, Mattic, Unregular en Sven & Clémentine zijn van de partij!

Verder ontdek je op de Belgian Stage ook heel wat nieuwe namen zoals: Jørdan B, Simon Wauman a.k.a. dj Unregular, Alles Kapot, Karakals, Toulouse en een tal van andere artiesten die nog gelost moeten worden.

Eén ding is zeker, The Balaton Trip en TAGMAG zorgen voor heel wat Belgische sounds!

Helemaal ready om samen met TAGMAG een cra-zy zomer te beleven? Reserveer dan nog snel je tickets via thebalatontrip.be.

Ontdek meer