Kendall Jenner aan het daten met déze bekende artiest

Karen Luiken-21 februari 2023 om 14:31

Het lijkt er sterk op dat Kendall Jenner weer aan het daten is. De realityster is gezien met een nieuwe man in haar leven. Enne, dat is geen onbekende.

De man in kwestie is Bad Bunny, een rapper wiens echte naam Benito Antonio Martínez Ocasio is. Hij werd zaterdagavond samen met Kendall in hetzelfde restaurant in Beverly Hills gespot. Page Six meldt dat Justin en Hailey Bieber daar ook waren, wat zou kunnen betekenen dat de vier een dubbeldate hadden.

Een bron vertelt aan People dat Kendall en Bad Bunny door vrienden aan elkaar zijn voorgesteld. “Hij is een paar weken geleden naar Los Angeles verhuisd en heeft een huis gekocht”, zo klinkt het. “Ze vindt hem leuk. Hij is anders dan de andere mannen met wie ze samen is geweest. Hij is erg charmant.”

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer