Studio 100 dropt speciale platen voor 25 jaar K3

Dieter Blarinckx-20 februari 2023 om 15:21

Op 22 april is het weer Record Store Day en Studio 100 gaat dat combineren met 25 jaar K3. Ze zullen die dag immers twee speciale vinylplaten droppen die helemaal in het teken van 25 jaar K3 staan.

"Zet het in jouw agenda, want 22/04 is het Record Store Day en speciaal voor die gelegenheid komen we met 2 gekleurde 25 jaar K3 vinyls! Let op! Deze gekleurde versies zijn enkel te koop tijdens Record Store Day bij de deelnemende platenzaken in België en Nederland. De gewone vinyls zullen overal te koop zijn", klinkt het bij de aankondiging van Studio 100 op sociale media.

"Tijdens Record Store Day 2023 zal je in alle deelnemende platenzaken in België en Nederland, twee gekleurde limited edition 25 jaar K3 vinyls kunnen kopen. De vinyls bevatten de grootste K3 hits uit de afgelopen 25 jaar. Elke vrijdag maken Marthe en Julia een deel van de tracklist bekend via het YouTube-kanaal van K3", klinkt het verder.

Check hun aankondigingen hieronder:

Halsey's nieuwe single werd goedgekeurd door Britney Spears

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 08:17

Halsey heeft een nieuwe single gedropt: 'Lucky'. Het nummer samplet Britney Spears' gelijknamige hit uit 2001.

In het nummer zingt Halsey over de eenzame kant van beroemd zijn. "I'm so lucky, I'm a star, but I cry, cry, cry in my lonely heart", zingt ze.

Halsey hintte eerder deze maand al op het nummer met een snippet op Instagram van het herkenbare refrein. “Toen ik 5 was, voelde het alsof Britney direct tegen mij zong", schreef ze bij de 2YK-geïnspireerde video. “24 jaar later voelen deze woorden anders. Love you forever.”

Volgens de 'Closer'-zangeres stond Spears volledig achter het idee. “Ja, natuurlijk!” antwoordde Halsey toen een fan via X, het voormalige Twitter, vroeg of Britney betrokken was. “Ik schreef haar de langste, meest sentimentele fanbrief ooit en ze was zoooo aardig", legde ze uit.

Beyoncé geeft Kamala Harris 'Freedom' voor campagne

Chelsy Vanlerberghe-23 juli 2024 om 09:53

Kamala Harris kwam maandagavond haar campagnehofkwartier binnen op de klanken van Beyoncé’s ‘Freedom’ van het album 'Lemonade'. Volgens CNN kreeg Harris vlak voor haar optreden toestemming van Beyoncé om het nummer tijdens haar hele campagne te gebruiken.

Hoewel Beyoncé Harris nog niet officieel heeft gesteund (maar haar moeder Tina Knowles wel), voelt deze toestemming al als een stille goedkeuring. Een expliciete steun van Beyoncé kan snel volgen. Ze steunde Biden/Harris in 2020, Hillary Clinton in 2016 en trad op tijdens Obama’s tweede inauguratie in 2013.

Beyoncé is niet de enige popster die Harris lijkt te steunen. Zangeres Charli XCX postte “Kamala IS Brat”, verwijzend naar haar virale album. Dat werd enthousiast onthaald door Harris' team, die de tweet repostte en gebruikte voor memes.

Ontdek meer