Studio 100 dropt speciale platen voor 25 jaar K3

Dieter Blarinckx-20 februari 2023 om 15:21

Op 22 april is het weer Record Store Day en Studio 100 gaat dat combineren met 25 jaar K3. Ze zullen die dag immers twee speciale vinylplaten droppen die helemaal in het teken van 25 jaar K3 staan.

"Zet het in jouw agenda, want 22/04 is het Record Store Day en speciaal voor die gelegenheid komen we met 2 gekleurde 25 jaar K3 vinyls! Let op! Deze gekleurde versies zijn enkel te koop tijdens Record Store Day bij de deelnemende platenzaken in België en Nederland. De gewone vinyls zullen overal te koop zijn", klinkt het bij de aankondiging van Studio 100 op sociale media.

"Tijdens Record Store Day 2023 zal je in alle deelnemende platenzaken in België en Nederland, twee gekleurde limited edition 25 jaar K3 vinyls kunnen kopen. De vinyls bevatten de grootste K3 hits uit de afgelopen 25 jaar. Elke vrijdag maken Marthe en Julia een deel van de tracklist bekend via het YouTube-kanaal van K3", klinkt het verder.

Check hun aankondigingen hieronder:

Ziggy maakt indruk bij ‘American Idol’

Karen Luiken-28 februari 2024 om 06:59

Ziggy Krassenberg is door naar de volgende ronde in ‘American Idol’. De uitzending met de Nederlandse zanger, die bekendheid verwierf door zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’, zal binnenkort te zien zijn op de Amerikaanse beeldbuis.

Ziggy zong Lady Gaga’s nummer ‘Million Reasons’ voor het oog van de wereldberoemde juryleden Katy Perry, Lionel Richie en Luke Bryan. Zij waren zo enthousiast, dat ze de kleurrijke zanger door lieten gaan naar de volgende ronde.

De grote droom van Ziggy is om door te breken en daar heeft hij in de afgelopen jaren al hard aan gewerkt. Naast ‘K2 zoekt K3’ deed hij ook al mee aan ‘Idols’ en ‘The Voice’. Dat liep helaas niet zoals gepland - als in: de zanger ging er nooit vandoor met de winst - maar nu doet hij een nieuwe poging.

Bekijk hieronder de auditie van Ziggy:

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Ontdek meer