Studio 100 dropt speciale platen voor 25 jaar K3

Dieter Blarinckx-20 februari 2023 om 15:21

Op 22 april is het weer Record Store Day en Studio 100 gaat dat combineren met 25 jaar K3. Ze zullen die dag immers twee speciale vinylplaten droppen die helemaal in het teken van 25 jaar K3 staan.

"Zet het in jouw agenda, want 22/04 is het Record Store Day en speciaal voor die gelegenheid komen we met 2 gekleurde 25 jaar K3 vinyls! Let op! Deze gekleurde versies zijn enkel te koop tijdens Record Store Day bij de deelnemende platenzaken in België en Nederland. De gewone vinyls zullen overal te koop zijn", klinkt het bij de aankondiging van Studio 100 op sociale media.

"Tijdens Record Store Day 2023 zal je in alle deelnemende platenzaken in België en Nederland, twee gekleurde limited edition 25 jaar K3 vinyls kunnen kopen. De vinyls bevatten de grootste K3 hits uit de afgelopen 25 jaar. Elke vrijdag maken Marthe en Julia een deel van de tracklist bekend via het YouTube-kanaal van K3", klinkt het verder.

Check hun aankondigingen hieronder:

Spotify lanceert ideale functie voor feestjes

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:01- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Spotify heeft een ideale functie in het leven geroepen die vooral erg welkom is tijdens feestjes. Het nieuwigheidje heet Jam en maakt het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk een playlist te beheren.

Momenteel kun je slechts op één apparaat tegelijk nummers toevoegen aan een afspeelwachtrij in Spotify. Dat is vervelend, zeker als je met meerdere mensen in een ruimte bent en iedereen een ander verzoeknummertje heeft. Maar met Jam is dat probleem dus verleden tijd. Die functie geeft 32 mensen tegelijkertijd de ruimte om liedjes in een wachtrij toe te voegen.

De hoofdlijst wordt beheerd door degene wiens telefoon aan de speaker is verbonden. Deze persoon kan zelf bepalen of hij de controle over de afspeelwachtrij met anderen wil delen. Wil hij dat? Dan kan de lijst op verschillende manieren worden gedeeld: via Bluetooth, via een QR-code of via een link die bijvoorbeeld via WhatsApp gedeeld kan worden.

Spotify Jam is vanaf nu beschikbaar voor betalende gebruikers.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Ontdek meer