Ook Emma Mackey verlaat 'Sex Education'

Dieter Blarinckx-20 februari 2023 om 12:20

Droevig nieuws voor de fans van de populaire Netflix-serie 'Sex Education', want de Britse actrice Emma Mackey heeft nu ook aangekondigd dat ze na seizoen 4 niet meer zal terugkeren.

Afgelopen weekend mocht actrice Emma Mackey een BAFTA in ontvangst nemen voor 'Rising Star', maar tijdens een interview onthulde ze triest nieuws over haar rol als Maeve in 'Sex Education':

“Seizoen vijf? Ik heb vorige week net seizoen vier afgerond. Ik denk niet dat ik te zien zal zijn in het vijfde seizoen. Ik heb afscheid genomen van Maeve.”

Ze zal wel nog te zien zijn in het aankomende vierde seizoen, maar ook daar zet ze een serieus stapje achteruit: “Er zijn meer personages, dus ik ben niet meer zo consequent te zien", klinkt het.

Zo'n twee weken geleden maakte ook acteur Ncuti Gatwa bekend dat hij niet zal terugkeren als Eric voor een mogelijks vijfde seizoen. Lees er hier alles over.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer