Ook Emma Mackey verlaat 'Sex Education'

Dieter Blarinckx-20 februari 2023 om 12:20

Droevig nieuws voor de fans van de populaire Netflix-serie 'Sex Education', want de Britse actrice Emma Mackey heeft nu ook aangekondigd dat ze na seizoen 4 niet meer zal terugkeren.

Afgelopen weekend mocht actrice Emma Mackey een BAFTA in ontvangst nemen voor 'Rising Star', maar tijdens een interview onthulde ze triest nieuws over haar rol als Maeve in 'Sex Education':

“Seizoen vijf? Ik heb vorige week net seizoen vier afgerond. Ik denk niet dat ik te zien zal zijn in het vijfde seizoen. Ik heb afscheid genomen van Maeve.”

Ze zal wel nog te zien zijn in het aankomende vierde seizoen, maar ook daar zet ze een serieus stapje achteruit: “Er zijn meer personages, dus ik ben niet meer zo consequent te zien", klinkt het.

Zo'n twee weken geleden maakte ook acteur Ncuti Gatwa bekend dat hij niet zal terugkeren als Eric voor een mogelijks vijfde seizoen. Lees er hier alles over.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer