Lizzo maakt opwachting in 'The Simpsons'

Dieter Blarinckx-20 februari 2023 om 12:14

Fans van de Amerikaanse zangeres Lizzo kijken binnenkort best eens naar de nieuwe afleveringen van 'The Simpsons'. Via haar insta maakte Lizzo immers bekend dat ze haar opwachting maakt in de geliefde animatieserie.

Het zal in de grote finale van seizoen 34 zijn dat Lizzo haar opwachting maakt als geanimeerd personage. Of we zeggen zelfs beter personages, want ze zal maar liefst twee rollen vertolken in die finale!

"Lizzo zegt vaak 'bitch' en ze kan Homer niet goed verdragen. Uiteindelijk slaat en schopt ze hem vaak om hem tot rede te brengen. Wat erg grappig is. En uiteindelijk ontwikkelen ze een vreemde verstandhouding die heel erg lief is", klintk het bij de producers van de serie.

De finale zal in mei te zien zijn via Disney+, maar een exacte datum werd nog niet bekendgemaakt.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Ontdek meer