Lizzo maakt opwachting in 'The Simpsons'

Dieter Blarinckx-20 februari 2023 om 12:14

Fans van de Amerikaanse zangeres Lizzo kijken binnenkort best eens naar de nieuwe afleveringen van 'The Simpsons'. Via haar insta maakte Lizzo immers bekend dat ze haar opwachting maakt in de geliefde animatieserie.

Het zal in de grote finale van seizoen 34 zijn dat Lizzo haar opwachting maakt als geanimeerd personage. Of we zeggen zelfs beter personages, want ze zal maar liefst twee rollen vertolken in die finale!

"Lizzo zegt vaak 'bitch' en ze kan Homer niet goed verdragen. Uiteindelijk slaat en schopt ze hem vaak om hem tot rede te brengen. Wat erg grappig is. En uiteindelijk ontwikkelen ze een vreemde verstandhouding die heel erg lief is", klintk het bij de producers van de serie.

De finale zal in mei te zien zijn via Disney+, maar een exacte datum werd nog niet bekendgemaakt.

Deze bewoner moet het ‘Big Brother’-huis verlaten

Karen Luiken-27 maart 2023 om 14:46

Voor de finale van ‘Big Brother’ is slechts plek voor drie personen. Vanmorgen waren dat er nog vijf: Bart, Jason, Charlotte, Jolien en Lindsey. Afgelopen zaterdag werd al aangekondigd dat één van hen het huis vandaag zou moeten verlaten en het is inmiddels bekend wie dat is. Benieuwd? Check onderstaand filmpje. Later deze week wordt er nog één iemand weg gestuurd.

Adele wilde bijna stoppen met optreden

Karen Luiken-27 maart 2023 om 06:04- Foto:

Reuters

Het had niet veel gescheeld of Adele had nooit meer op het podium gestaan. De zangeres heeft onthuld dat ze erover na heeft gedacht om te stoppen nadat ze last minute haar optredens in Las Vegas moest cancelen.

Dat cancelen gebeurde vorig jaar in januari, een dag voor haar eerste Las Vegas-show van start zou gaan. Ze zou in het totaal 24 optredens geven, maar die konden dus allemaal niet doorgaan.

“Ik weet zeker dat jullie weten van de moeilijke start van mijn optredens in Las Vegas”, zo zei Adele afgelopen weekend. “Anderhalf jaar geleden wist ik dat er iets niet goed was en durfde ik voor mezelf op te komen. Ik heb veel mensen teleurgesteld, maar als ik mezelf in de steek had gelaten, had ik waarschijnlijk nooit meer opgetreden.”

Gelukkig is het zover nooit gekomen en staat Adele inmiddels weer op het podium. Dit weekend stond ze in Las Vegas op het podium.

Ontdek meer